Selamın Aleyküm arkadaşlar. 2011 bmw 320d sahibiyim aracım 50 binde. Bi yakınım 2013 a4 2.0 tdi quattrosunu satılığa çıkarmış 29 binde.Biraz niyetlendim kafamı kurcaladı arabanın geçmişini bildiğim için hatasız bi araç birde buraya soruyum dedim.benim aracı 95 bine falan satsam 35 bin fark ödücem değermi bu aradaki farka, aldığım zaman iyiki almışım diyip 35 bini unuttururmu bana.Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını görmek isterim.Selametle..
İkisinide kullanmış biri olarak audi yi alırsan 320 den aldığın sürüş keyfini vermez ama a4 quatro nun yol tutusu daha iyi ama 320 yi ararsın
Audi = süslü vw
gece yarısı uyumamakta haklısın,bizim gibi loganı değiştirip sümbülmü alsam diye düşünmüyosun en azından
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
gece yarısı uyumamakta haklısın,bizim gibi loganı değiştirip sümbülmü alsam diye düşünmüyosun en azından
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
Sümbül ne diye merak ettim öğrendim deme öyle ya
Arkadan itiş, sert bir aracı verip 4 çeker daha yumuşak bir araç alıyorsunuz. Bana kalırsa farkı sadece yumuşak - sert, sportif - konforlu şeklinde hissedeceksiniz, 35bin tl ye değer mi? Cebinize kalmış...
En güzel cevap sizde. Kendiniz her zaman kullandığınız güzergahı bir de a4 ile gidin gelin deneyin. Sizi daha mutlu ediyorsa ve paranız varsa sıkıntı yok.
Ben BMW ile devam ederdim. Arkadan itiş candır
BMW eski kasa ise bence Audi daha güzel dış ve iç tasarım olarak birde 4 çeker keyfi var ama yinede test etmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ccc123
BMW eski kasa ise bence Audi daha güzel dış ve iç tasarım olarak birde 4 çeker keyfi var ama yinede test etmek lazım.
E90 aracınızdan çok daha konforludur yeni A4. Performans kaygısı yok ise geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı yolu daha rahat ve sakin gidersiniz. Ama e90 lar sedan sporlar olduğu için alacağınız sürüş zevki düşecektir.