Şimdi Ara

3200 lük sistem %25 lik indirimle vatandan 2600'e alınacak tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sistemin toplam maliyeti 3200 lira belirtmiştim %25 indirimle 2400 -2500 lira civarına iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzzy1175

Sistemin toplam maliyeti 3200 lira belirtmiştim %25 indirimle 2400 -2500 lira civarına iniyor

İlk yazında 2600 civarı demiştin üstad. Eğer 2400 civarı ise kaçırma al.
  • *Anakart olarak Msi Z68A-GD65 gayet iyi GD80 gereksiz olur.
    *Kasa güzel Psu hakkında bir bilgim yok.
    *Ekran kartı olarak Hepsiburadada şuanda stokda kalmamış ama Palit GTX570 (özel soğutmalı) 550 tl gibi bir fiyattan satışda idi.
    *Hoparlör olarak Logitech Z506 yı dinledim gerçekten sesi iyi ama Creative T6160'ın bassı daha iyi gibi geldi.
  • Öyle yapicam inşallah hesap hatası olmuş birde zaten msı gd80 değil gd65 modelini almaya karar verdim ellerindeki gd 80 g3 modeli değilmiş stoktan baktım ama gd 65 g3 destekli Buda fiyatı bı nebze düşürür diye düşünüyorum ilginize çok teşekkürler
  • Vatan pc %25indirim ile al ancak ekran kartını kesinlikle gtx570al beni dinle.Bırak amd atı 6950yi
  • Eğer hala değiştirme imkanın varsa gtx570 güzel bir öneri
  • Evet hiç olmazsa gtx570 iyi bir kart hem fizik var.Directcu yada twin frozr III soğutmalı al.foruma şöyle bir bak 6950alanların çoğu gtx570in peşinde.Inanmıyorsan araştır.
  • Teşekkürler bir değerlendirme yapıp bakayim
  • quote:

Öyle yapicam inşallah hesap hatası olmuş birde zaten msı gd80 değil gd65 modelini almaya karar verdim ellerindeki gd 80 g3 modeli değilmiş stoktan baktım ama gd 65 g3 destekli Buda fiyatı bı nebze düşürür diye düşünüyorum ilginize çok teşekkürler

kardeşim gd80'in g3 modelini almanı öneririm. Şu sıralar fiyatı iyi performans olarak ve ileriye yönelik gd80 g3 şu an için en iyi seçenek. İnternetten incelemeleri araştırdığında hak verirsin. Vatan'da yoksa bence onu başka yerden temin ederek sistemini hiç bozma ilk baştaki gibi yap. Eğer gd65 de israr ediyorsan da gd55 al aralarında sata slotu fazlalığı dışında hiç bi fark yok.
  • Arkadaslar bir süre önce bu sistemi alacagimi söyledim vatandaki arkadas parçaları başka şubeden getirersek birkismini tabiki tamamlamış fakat MSI Kartın GD80 Modelinin B3 olanını ayırmış şimdi almazsan isimden olurum stoktan kaldırdım senin için falan dedi ama ben G3 olanını istiyorum şimdi bir akıl istiyorum ne yapmalıyım sizce? Bu arada yarın %25lik indirim olacağını soyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzzy1175 -- 11 Kasım 2011; 22:51:07 >
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle sistem için bugün fiyat aldım vatandan kdv bizden kampanyası vardı fakat peşin alımlarda %8 indirim yapıldığını söylediler bende sistemi %25 indirim olduğu gün havale yolu ile alıcam sistemim şu şekilde elimde samsung 500 Gb hdd ve dvd rom var zaten amaç oyun ve net

işlemci: İntel Core 2500K
    Anakart: MSI Z68A-GD80
    Ekran kartı: XFX HD 6950 ÇİFT FAN 1GB 256 BİT
    Kasa : Cooler Master Haf 912 GX 80 plus 750w Midt Atx Kasa
    Ram: 2x4 Gb XMS3 1600 MHz CL9 Dual Kit Ram
    Ses Sistemi: Logitech Z-506 5+1 Rms Surround 3D speaker
    Monitör: 23'' S23A550HS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR Hdmı Analog Dvı

Kdv dahil fatura Yekünü 3.206
    %8 İndirimli 2949 civarı tuttu %25 İndirimle 2600 lira civarı oluyor

Yapılacak önerilere açığım Vatandan toplanacak farklı adresler önermezseniz sevinirim (Ekleme yapacaklara duyrulur) Toplam Limitim 2600 - 2800 lira civarı

merhaba.

http://www.uruniste.com adresinde bir servisi hizmete soktuk.

Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.

Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.

Hizmeti kullanmak için ücretsiz olarak üye olman yeterli.

• Çok para... Vatan'ın indirimleri kıyaslama yapmadan ilgi çekici olabiliyor fakat dikkat edin Vatan pahalıdır. Orada 2 kez alışveriş yaptım fakat emin olun 50 kıyaslamamın ancak 2'sinde makul fiyata denk geldim. Bostancı Vatan'ın çalışanlarının güler yüzlü iyi niyetli olduklarını herşeye rağmen belirtmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertdogan

quote:

Arkadaşlar öncelikle sistem için bugün fiyat aldım vatandan kdv bizden kampanyası vardı fakat peşin alımlarda %8 indirim yapıldığını söylediler bende sistemi %25 indirim olduğu gün havale yolu ile alıcam sistemim şu şekilde elimde samsung 500 Gb hdd ve dvd rom var zaten amaç oyun ve net

Yapılacak önerilere açığım Vatandan toplanacak farklı adresler önermezseniz sevinirim (Ekleme yapacaklara duyrulur) Toplam Limitim 2600 - 2800 lira civarı

merhaba.

Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.

Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.

Başarılar diliyorum oldukça kafa yorulmuş hoş bir çalışma gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix

quote:

Orijinalden alıntı: mertdogan

quote:

merhaba.

Başarılar diliyorum oldukça kafa yorulmuş hoş bir çalışma gibi görünüyor.

çok teşekkür ederim

• Arkadaslar desteginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim sistemi birkaç degisiklik yaparak tabiki önerileriniz ve bütçenin el verdigi doğrultuda aldım sistem su sekilde oldu
    İşlemci: Intel i7 2600K

Anakart:Z68a-GD80

Kasa: Haf 912 GX 80 plus 750 w psu

Ram: GSkill Sniper 1600 mhz cl9 2*4 GB sual kit ram

Monitör: S23a550HS 23" full HD led monitör

Ekran kartı: MSI GTX560 Tİ HAWK 1gb 256 bit

DVD rom: pioneer DVR-S19LBK 24X

Ses sistemi: Logitech z-506 5+1

Fan: 3x12mm fan

Mouse pad

Microsoft mouse

Hdmi kablo altın uclu

Bunların genel maliyeti % 25 lik indirimle 2800 liraya aldım emegi gecen herkese teşekkürler
  • 2600k yı kim tavsiye etti şimdi? Kim ettiyse dinleme sen onu.
    Gd80 e gerek yok gd65 hatta 55 bile yeterince iyi. fazla para saçmanın anlamı yok anakarta.
    hdmi kabloda da altın uca filan takılma
  • Hocam ilginize teşekkürler 2600K yı 2500K ellerinde olmadıgı için almak zorunda kaldım kimse önermedi ve GD-80 modeli tamamen benim seçimim normalde bu sistem 3695 TL idi fakat indirimden faydalanarak 2800 TL. Aldım yanlış mı yaptım
  • Sisteminiz hayırlı olsun, genel itibariyle güzel olmuş...

İşlemci i5 2500K olsaydı rahatlıkla GTX570 alabilirdiniz özel soğutmalı modellerden...

Anakart Asus'un P8Z68-V modeli alınabilirdi eksiği yok sonuç itibariyle, bu fark ile de cpu cooler alırdınız, bu seviyedeki bir sistemi stok fanla kullanmayı kimse istemez.

Monitörün parlaklık oranı 250 cd/m2 ise ÇOK düşük, bu tabi teknik olarak çok bir şey ifade eder mi bilmem genelde 300 cd görüyorum ekranlarda.

Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 14 Kasım 2011; 1:26:13 >
  • Teşekkürler Aslına bakarsanız GTX 570 alıyordum Leon-X hocam fakat 2500K modelinin olmaması beni GTX 560 Tİ HAWK Twin frozer III modelini almama sebep oldu 2600 K ve GTX 570 birarada bütçemi zorladi monitörü ise tamamen tezgahtarın yönlendirmesi ile aldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.