Şimdi Ara

3200Tl lik sistem hakkında yorum/öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar artık bilgisayarımı değiştirme vakti geldi.Sistemim 3200tl civarı tutuyor.Sistem oyun için kurulacak . Evet düşündüğüm sistem budur sadece ekran kartı hakkında hafif kaygım var max ayarlarda bf3 gibi oyunları hiç sorunsuz oynatırmı diye.onun dışında sorun olacağını sanmıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Anakart:MSI Z68A GD80 (G3)
    İşlemci :İntel Core İ7 2600K
    EkranKartı: MSI 6970 Ligtining
    Ram:Corsair 8gb CL9 1600Mhz
    Kasa : Aeracool XPREDATOR Black Evil (Hight power D12 1000wat)
    SSD:Corsair 60 Gb GeForce 3

Eski sata2 500gb hdd mi kullanıcam

• Güzel ve üst düzey bir sistem. Ekran kartından yana bir kaygınız olmasın. SSD 120gb alınabilseydi fena olmazdı. Sadece oyun içinse anakart+işlemcide bu kadar masrafa gerek yok. Cpu cooler'da eklense iyi olur overclock yapmak açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPREDATOR

Merhaba arkadaşlar artık bilgisayarımı değiştirme vakti geldi.Sistemim 3200tl civarı tutuyor.Sistem oyun için kurulacak . Evet düşündüğüm sistem budur sadece ekran kartı hakkında hafif kaygım var max ayarlarda bf3 gibi oyunları hiç sorunsuz oynatırmı diye.onun dışında sorun olacağını sanmıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

Anakart:MSI Z68A GD80 (G3)
    İşlemci :İntel Core İ7 2600K
    EkranKartı: MSI 6970 Ligtining
    Ram:Corsair 8gb CL9 1600Mhz
    Kasa : Aeracool XPREDATOR Black Evil (Hight power D12 1000wat)
    SSD:Corsair 60 Gb GeForce 3

Eski sata2 500gb hdd mi kullanıcam

Fazla Bile Gelir Ekran Kartı i7 2600k Yerine i5 2500k Alıp Ekran Kartını gtx580 Yapabilirsin Daha İyi Olur i7 2600k Çok Gereksiz i5 2500k İlede Aynı Performansı Alabilirsin Birde İşlemci Soğutucu Alırsın Paşalar Gibi Olur

• Anakartı ve işlemci seçimimi biraz zor yaptım Amd Fx8150 ve MSI 990FXA GD80 almayı düşünüyordum.Ancak Z68A anakartlarda hdd yi ssd sayesinde hızlandıran bir özellik varmış.(Sanırım Pc Ex. 3.0 dı) Bu yüzden seçtim yoksa AMD tarafından yapacaktım secimimi.Yorumunuz için teşekkürler.
  • 120GB SSD daha iyi olur. Anakart GD65, işlemci 2500K daha uygun olur. BF3'e GTX560Ti bile yetiyor. Güç kaynağı fazla olmuş. Kasa'ya bir şey diyemem ama ben de bir aralar Corsair Graphite 600T kasa düşünmüştüm sonradan vazgeçip HAF912 Plus aldım ki hiç gerek yokmuş gayet yeterli. Hem ucuzdu.
  • @
    XPREDATOR

msı gd 80 lerde bu ozellık mevcut hibrit mi neydı ssd ıle hdd performansını eşit yapan teknolojı galıba bu konuyu açmak lazım aslında ..
  • quote:

Anakartı ve işlemci seçimimi biraz zor yaptım Amd Fx8150 ve MSI 990FXA GD80 almayı düşünüyordum.Ancak Z68A anakartlarda hdd yi ssd sayesinde hızlandıran bir özellik varmış.(Sanırım Pc Ex. 3.0 dı) Bu yüzden seçtim yoksa AMD tarafından yapacaktım secimimi.Yorumunuz için teşekkürler.

z68a-gd65 (g3) Alablirsin 60 Tl Gibi Bir Fark Var O Farkıda Ekran Kartına Ekle Fx-8150 Çoğu Testte Üstün Görünüyor i7-2600k'dan Ama Kullanan Pek Olmadığı İçin Kimse Kesin Birşey Söyleyemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Sistem hakkında yorum
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @T-K-Y

al şu fx 8150 yide foruma katkın olsuN hacı ..
    senden soraki insanlar bilinçlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaeL JacksoN qkN

@T-K-Y

al şu fx 8150 yide foruma katkın olsuN hacı ..
    senden soraki insanlar bilinçlenir

Gaz Verme Gaz Vermee
  • 8150 henüz satışda değil bildiğim kadarıyla sadece 4100 ve 6150 ler satışta bir iki haftaya gelir inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPREDATOR -- 6 Aralık 2011; 18:58:33 >
  • Sonuç olarak sistemin gayet yeterli ve iyi olduğunu çıkarttım.Sadece AMD FX8150 İle MSI 990FXA GD80 Mi yoksa İntel i5 2500k ile MSI Z689AGD80 Mi almalıyım fiyatları eşit gibi
  • quote:

Sonuç olarak sistemin gayet yeterli ve iyi olduğunu çıkarttım.Sadece AMD FX8150 İle MSI 990FXA GD80 Mi yoksa İntel i5 2500k ile MSI Z689AGD80 Mi almalıyım fiyatları eşit gibi

Amd alacaksanız Anakartı Asus Crosshair V Alın Ama Bence İntel Çünkü Amd'nin Performansı Hakkında Henüz Bir Kullanıcı İncelemesi Yok Buda Kesin Konuşmayı Zorlaştırıyor.
  • quote:

@
    XPREDATOR

msı gd 80 lerde bu ozellık mevcut hibrit mi neydı ssd ıle hdd performansını eşit yapan teknolojı galıba bu konuyu açmak lazım aslında ..

Z68 çipsetlerde bulunan bir özellik. GD65'de alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anthym

quote:

@
    XPREDATOR

Z68 çipsetlerde bulunan bir özellik. GD65'de alabilirsin

Peki bariz bir fark yaratır mı ? SSD ye sistemi ve 1-2 ağır oyun 1-2 ufak programlarımı koyacağım.990 FXA GD80 alsam çok büyük fark oluşur mu Z68A GD80 e göre? (AMD alırsam kalan bütceyle ssd yi 120gb yapacağım)
  • Ne kadar yaratır bilmem. Testleri vardır araştırabilirsin. GD80'e gerek yok bence. OC felan yapacaksan GD65'de yeter. Bende GD65 kullanıyorum ama P67 olanını. Hatta o bile alınabilir. AMD'yi ise bilmem. Hiç kullanmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.