|
Bildirim
|
Hayırlı olsun ölmeden bize de nasip olur inşallah
|
300k ya bmw 3 serisi almak bana göre TAMAMEN SAÇMALIKtır.
2.el porsche panamera varken 3serisi ??? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-ekspres-plaza-dan-2011-porsche-panamera-3.6-benzinli-612084279/detay en kötü yeni kasa a5 alırdınız dediğiniz gibi oda olmadı bi önceki kasa a7 oda olmadı 50bin km altında 4serisi alırdınız 300bine 3serisi ne hocam sokaktaki 10arabanın 5tanesi f30. |
mesela özel bir araç olan megane olabilirdi dimi. 320 yi Kızılayın dağıtmasına takılmışsınya, buna rağmen her konuda megane yazdığın için şey ettim.
|
300k parayı nasıl buldunuz. Cidden çok merak ediyorum. Ya biz çok fakiriz yada şu hayatta göremediğimiz bi para kaynağı var.
|
açıkcası bu arabanın 320d den artısını göremiyorum cabrio araba almak özel bir seçimdir herkes istemez şahsen bende istemem. Ben şu şekilde düşünüyorum 80 bin km de ikinci el bir araç alacağıma 0 km daha mantıklı olan 3 serisini alırım. Bu attığınız araç 2014 model benim aracım 2018 model 5 sene sonra sattığımda benim aracım 5 yaşında olacak bu araç 10 yaşında herşeyi mantıklı bir şekilde düşünmek lazım. Yoksa gönlümden geçen 4 serisi grancoupe idi ama hayaller ve şartlar aynı olmuyor.
|
Motoru 2.0 altinda olan Araba degil essektir. Motor dedigin en az 2.0 olmali, 3.0 daha iyi tabi.
|
320d nin yüzü ne kadar eski olsada ancak 2.0tdi quattro a5 ile kıyaslanır, cla ile kıyaslanmaz bile. bence doğru tercih yapmışsınız, eğer araba dolu ile dahada iyi.
|
1.0 motor var turbo kaç beygir oluyor, 1.4-1.6 olanlar zaten uçuyor, 300 beygir yapan var o motoru.
Mesele hacim mi güç mü? Boyu mu önemli işlevi mi konusuna geldi mesele. Küçük diye motor gücü daha fazla olsa da mı yaramaz yani? Amerika zaten dünyadan soyutlanmış kendini uzaylı sanan insanlarla dolu mesele büyük araba kullanmak olunca, onları dikkate almak yanlış bence. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|