< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 11 Nisan 2020; 0:56:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sünnetçi34 -- 11 Nisan 2020; 0:56:57 > |
o arabayı alabiliyorsan o masrafı da ödersin
|
100 bin kilometreye gelmemiş benzinli hatta servis bakımlı arabanın 20 bin lira masraf açması ve bunun birçok kullanıcıda görülmesi Mercedesin sağlamlık imajı için utanç verici bir durum. Bence almanyayla iletişim kurun sürekli hocam yaptırmayın
|
Mesajınız çok basit bir mantık ve çekememezlik kokuyor bahsedilen aracı 0 km ortalama bir araç parasına alabilirsiniz forumda çoğu kişide daha pahalı araçlar var şu ana kadar beğenen 37 kişi de muhtemelen hayatta çalışarak bir yere gelememiş psikolojik sorunlu arkadaşlar.net.
|
İşin bir de bu boyutu var tabi
1600 Euro civarı para üretilen ülke Almanya da 1 asgari ücret aşağı yukarı Yani biz 2500 TL masraf desek herkes iyi der ( asgari ücret ) Veya Euro 2008-2010 lardaki gibi 2 TL ler de olsa 3000-3500 TL olacak Kur öyle bir haldeki Türkiye de iyi gelirli birisi için dahi Almanya asgari ücretini mevcut kurla çarpınca garip fiyatlar çıkabiliyor 45bin TL ye şanzıman değişmişti benim aracın , boru yağ kaçırdığı için şanzımanda aslında bir şey yoktu Opel Türkiye problem çıkarmadı ve Almanya dan sıfır şanzıman gelmişti , kur da 6,50 lerdeydi muhtemelen Büyük para gibi görünüyor ama geldiği ülkede 5 asgari ücret falan Sürekli ithal ürünler parçalar ile alakalı muhabbet ederken TL üzerinden konuşmak basit bir hata aslında İşin problem boyutu ayrı tabi , ben sadece fiyatlarla alakalı söylüyorum Arkadaşa geçmiş olsun umarım çözülür |
13den beri tam otomatik komple servis bakimli kia ceed aracim var, belki 20tane sifir arac aldim simdiye kadar en memnun kaldigim en sorunsuz aracim kia ceed aldigimdan beri periyodik bakim.haric 1tl harcamadim ve led harici kronik sorun da yok(ki onuda 7.yil olmasina ragmen ikiletmeden farlarim yenilendi)
Bmwlerde goruyoruz zincir uzama, enjektor, turbo valf, tahrik, bobin, sanziman yag sogutucu patlatna ,audilerde mekatronik, kavrama vb..vw tuslarin soyulmasi, piston catlatma, sanziman mekatronik.. Bilemiyorum bence kia daha az olan tecrubesine ragmen bence daha sorunsuz bir otomobil uretmis. |
nasıl ne alaka ?
euro 2 lira olsa 1000 euro 2000 TL euro 8 lira olsa 1000 euro 8000 TL daha ne alakası olacak ? euro hesabı yapmanın müthiş faydaları yok , coronayada iyi gelmiyor , sadece yanlış bir şekilde fiyat pahalılığından şikayet etmemiş oluruz gerçeklerin farkına varıp ülke olarak anlatıldığı kadar zengin olmadığımızı görüp ona göre hesap kitap yapabiliriz adam 700000 e taşınmaz aldı 2-3 ay önce dolar bozdurup ( 5,97 , 117000 USD ) 3 ay sonra bugün 117000 usd 787000 TL bir gayrimenkul alışverişinden 90-100 bin TL kazanabiliyorsun veya kaybedebiliyorsun araba fiyatlarını telefon fiyatlarını tatil fiyatlarını görmüyormusunuz nereden nereye geldi ? bence hesap yapmalısın |
Ne kadar dengesiz bir insansın lan sen, şu mesajdaki hasetliğe çekememezliğe bak iğrendim yemin ederim.
|
Eskidendi o saglam mercedesler bmwler simdi hepsi çalmanın çarpmanın peşinde..
|
ne saçma insanlar var dimi?
su msjı atan da, like layan da ağır kıskanç ve başkalarının mallarında gözü kalan tiplerden ibaret bu kadar belli etmeyin olum kendinizi |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 4 Nisan 2020; 17:3:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|