Şimdi Ara

Arabayı arkadaşa emanet ettim 1000 pişman oldum arabadan soğudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende 2013 1.4 TSI Passat var bir arkadaşım arabayı istedi annem hasta köye gidip onu görmem lazım dedi bende annem hasta falan diyince dayanamadım arabayı verdim gitti geldi bu arkadaş araçları hor kullanır hiz yapar bunu biliyorum ama işte acıdım verdim arabayı önceden araçta hiç trim sesi yoktu arabayı verdikten sonra gösterge panelinin oralardan trim sesi gelmeye başladı ve motor arıza lambası yanmaya başladı rolantideyken motordan garip bir ses gelmeye başladı tık tık diye seri bir ses geliyor trim sesleride sinir ediyor zaten sizce bu arkadaş arabaya en fazla ne yapmış olabilir ki mesela motor arıza lambası önemli bir şeyden değilse bile bu trim sesi beni aşırı gıcık ediyor ben kullanırken hiç trım sesi yoktu adam 150 km de arabaya ne yapmış olabilir ki acaba yardim edin arkadaşlar lütfen o kadar hevesle aldığım arabadan 1 saatte sogudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler sizce arabaya ne yapmış olabilir özellikle bu trim sesi beni aşırı rahatsız etti ne yapmış olabilir ki böyle trım sesi başladı acaba

• Ben hayatımda 1 kez dayıma verdim. Daha da başkasına vermemem gerektiğine dair ders aldım.

Geçmiş olsun. İyi bir yere götürmediğin sürece cevap alamazsın, arabanın neyi olduğunu anlayamayız.

• Ben ailem dışında sadece 1 arkadaşıma oda günübirlik veriyorum oda bana veriyor diye ve ikimizde çok iyi sürücüyüz londrada doğsak ben f1 de o f2 de olurdu...

• Arabayı arkadaşa emanet ettim 1000 pişman oldum arabadan soğudum

hocam bu sen misin sabah okumuştum:)

• Arabanın ırzına geçmiş olabilir. Aklıma şu skeç geldi;

• lewizsthank1 kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar motor arıza lambası genelde bobin arızasından oluyor o sorun değilde bu trim sesi çok sinir bozucu yaa neden bir anda trim sesi başlar ki bi yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadıdnfnsıddı -- 7 Mart 2023; 21:27:6 >
  • hep aynı konu hep öyle olur

gençler hep aynı yoldan gecerler acele etmeyin insanların daha nelerini göreceksiniz.

bu dünya tehlikeli...beteri de var

aman haaa aman bu dünya o dünya değil.

bekircan nereye...

iki güne gelirim abi sen anneme iyi bak onunla şarkılar söyle yemek yapın iki güne gelirim abi sağol...

ne demek bekircanım emrin olur gözün arkada kalmasın....

sağol abi melek gibi adamsın valla

Arabayı arkadaşa emanet ettim 1000 pişman oldum arabadan soğudum

yılların tecrubesi şöyle der...

aracın parçaları yürütülmüş yerine eskileri takılmış olabilir geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 7 Mart 2023; 21:43:47 >

• pspsexer kullanıcısına yanıt

insanlar iyidir onlara güven

• Arabayı arkadaşa emanet ettim 1000 pişman oldum arabadan soğudum 

• Ben bisikletim versem içine ediyorlar.

Hiçkimse başkasının malını kendi malı gibi kullanmıyor.

Senden alacağına gidip kiralasın.

Kiralık mülkün çok özelliği olmamalı. Minimum özellikte vereceksin. Gereksiz herşeyi çıkaracaksın. Lüks olan herşeyi..

• Arkadaşlar arabayı emanet etmeyi falan bosverinde bu trim sesleri ne olacak yaa çok kafama takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadıdnfnsıddı -- 7 Mart 2023; 22:25:41 >
  • Kasislerden atlayarak geçmiştir, bozuk köy yollarında hızlı kullanmıştır belki dağa çıkmıştır altını sürte sürte

Karter falan sağlammı. Arac durduğu yerde yağ akıtıyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 7 Mart 2023; 22:34:7 >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt

Hocam yağ kaçırma falan yok ama bu trim sesi bu yüzden mi geliyor sizce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.