Merhaba,
RTX 2060 ekran kartım var, işletim sistemim windows 11 Pro. Crackli vs. hiç bir uygulama yok fakat ekran kartım boştayken bile videodaki gibi sürekli %100 oluyor. GeForce Game Ready 526.467 Yüklü.
Merhaba,
Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yağan gök gürültülü şimşekli sağanak yağış sonrası keenetic omni dsl modemim yandı. Yedekte bulundurduğum emektar Tenda V300 modemimi bağladım fakat bölgemde yıldırım düştüğü için 4-5 gün kimsede internet erişimi yoktu. Bugün internetlerimiz geldi ve hat değerlerini kontrol ettiğimde ise aşağıdaki değerleri görünce şaşırdım açıkçası :) VDSL2'de maks 142 Mbit bu zamana kadar ilk defa görüyorum.
İstanbul / Beykoz Sonunda Fiber Geldi
Merhaba,
Beykozun bir çok mahallesine fiber altyapı çalışmaları başladı. Bugün ortaçeşme ve tokatköy mahallelerinde çalışmalar vardı yoğun bir şekilde..
150-200 CM Çanak Anten
Merhabalar,
150 - 200 CM arası çanak anten eskilerde çok satılırdı fakat şuan hiç bir yerde bulunmuyor. Bu boyutlarda çanak anten nerede bulabilirim? 2. El aldım fakat LNB tutucu çubukları kopmuştu. Bu çubuklardanda bulamadım hiç bir yerde.
Bugün kendileri ile telefonda görüştüm ve bayram sonrası hizmet vereceklerini söylediler. Tüm Türkiye'ye kendi altyapıları üzerinden hizmet vereceklermiş. Paket fiyatları çok uygun fakat Tüm Türkiye'ye kendilerine ait altyapıyı nasıl oluşturacaklar bilemedim açıkçası.
Web Sitesi : https://www.teknobiltelekom.com.tr//
Telefon : 0850 303 9338
- 200 TL Kurulum Ücreti + Ücretsiz Modem
Edit: 500Mbps ve 1000MBps'lik paketler siteden kaldırıldı.
Çalıştığım Şirkette Covid Vakaları Gizleniyor
Merhaba,
4 Katlı binada ortalama 150 kişilik bir şirkette çalışıyorum. Pandemi dolayısı ile şirketin yarısı evden çalışıyor. Teknisyen olduğum için mecbur işyerine gelmek zorundayım ve benimle birlikte 60-70 kişi daha işyerine gelmek zorunda kalıyor. Şirkette gerekli önlemler alınıyor (Girişte ateş ölçer cihazı var,sürekli kapı kolları vs siliniyor,yemekhanede yemekler tek kullanımlık tabldotta veriliyor.)
Her ne kadar önlemler alınsa dahi pozitif bir vaka olduğu zaman o kişiyi gönderiyorlar ve diğer personelleri hiç bir şekilde bilgilendirmiyorlar. Üstelik müdürler, fazla dillendirirseniz işten çıkarma sebebi olabilir vs. gibi söylemde bulunuyorlar. Benim evde demans hastası babam var ve annemde kronik rahatsız. Bugün şirkette temizlik personelinin testi pozitif çıktı ve 4 katında çayını vs. işlerini yapıyordu. Sağdan soldan duymasaydık haberimiz olmayacaktı. Şirketin isim vererecek " *** *** isimli kişinin testi pozitif çıkmıştır, yakın zamanda temas edenler veya aynı servisi kullanan personellerimiz kendini izole edip, acil olarak hastahaneye gidip test yaptırmalıdır." tarzında bilgilendirme maili atsa bize ona göre davranırdık. Ama çoğu kişinin o kişinin pozitif olduğundan haberi yok ve belkide onlarca kişi ile temas etti.
Merhaba,
Genelde akşamları 19.00'den sonra Yurt Dışı çıkışlarının hızı yerlerde. (Bazen 8-9mbit arası çıkıyor.)
Önceden VPN ile bu sorunu çözüyordum fakat VPN'de engellenince artık malesefki elimden birşey gelmiyor. (Bazı VPN'ler çalışıyor fakat onlarında etkisi olmuyor.)
1 Ay öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu ama son zamanlarda aşırı rahatsız ediyor bu durum beni. Statik IP'ye bile geçiş yaptım ama çözüm olmadı malesef.
|
4000 TL'ye Kadar Çizim İçin Notebook
|
Meslek: Teknisyen
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 829
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 31.482 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 598 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar