Merhaba, RTX 2060 ekran kartım var, işletim sistemim windows 11 Pro. Crackli vs. hiç bir uygulama yok fakat ekran kartım boştayken bile videodaki gibi sürekli %100 oluyor. GeForce Game Ready 526.467 Yüklü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewizsthank1 -- 28 Ekim 2022; 15:6:50 > |
PC Boştayken Bile Ekran Kartı %100 Oluyor (Sorun Çözüldü)
-
-
ilk aklıma gelen bir virüs veya spyware arka planda çalışıyor olabileceği
-
https://forum.donanimhaber.com/nvdia-526-47-driverinda-sorun-var-indirmeyiniz-kurmayiniz--154265457
Bahsettiğiniz driver aynısıysa Ddu ile kaldırıp alt sürümlerden birini indiriniz. Driver sorunlu olabilir. 2.olarak mining virüsü gibi birşey bulaşmış olabilir.
-
Dur bir dakika, Windows 11'de gösterge sayaçlarıyla alakalı bir haber vardı. 40 derecede imkanı yok kart %100 kullanımda olamaz. Haberin linkini koyacağım buraya. İşte burada:
https://forum.donanimhaber.com/windows-11-oyunculari-yaniltmaya-basladi--154254684
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 28 Ekim 2022; 14:24:45 > -
@lewizsthank1 bu durum Windows 11 ile alakalı bir durum . İki gün önce Window 11 de güncelleştirmelerden doalyı böyle bir sorunla karşılaşanların diyaloglarını okumusştum. Window 10 yüklersen kurtulursun.
-
DDU ile ekran kartını sildim 517.48 verisonunu indirdim sorun düzeldi. Sorun Nvidia yazılımı kaynaklı imiş. (Dayz oynarken pc kendini resetlemişti oradan kıllandımda bakınmıştım)
-
quote:
Orijinalden alıntı: lewizsthank1DDU ile ekran kartını sildim 517.48 verisonunu indirdim sorun düzeldi. Sorun Nvidia yazılımı kaynaklı imiş. (Dayz oynarken pc kendini resetlemişti oradan kıllandımda bakınmıştım)
Şu yazılım sorunları olmasa her şey daha güzel olacak. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
-
Windows 10 kullanıyorum aynı sorun bende de vardı. Nvidianın son 2 driveri gerçekten sorunlu.
-
Allah Windows11in belasini versin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X