bunu 520ye 1400 yaptım ama ekran kartı 70 dereceyi buluyor birde oyunda dahada çok ısınır sizce ne yapmalıyım normal bir ısımı ekran kartı kaç dereceye kadar dayanır..!
işlemciyide 631 3000 ghz yi 4200 olarak kullanıyorum bir zararı olur mu
bir de yüzde yüzelli o.c. yaptığım halde o kadar verim alamamamın sebebi ne acaba
kardeş bence fazla yüklenme oyunda bir açılır iki açılır sonra görüntüde bozukluklar meydana gelir, başıma geldi. 70 derece bence çok, standart ayarlarda ısısı kaç onu da yazsaydın daha da belirgin konuşurduk.
70 derece yük altında iyidir,bişey olmaz.benim 90-95 i gördüğüm oldu.işlemcinin sıcaklığıda normalse ve aşırı voltaj vermediysen onada bişey olmaz.
ekran kartı oyunlarda 70-80 çıkabilir normaldir ama sen gene de bi ekran kartının fanını temizle bence için rahat eder.
ekran kartı normalde de zaten 57 derece eskisi 40ı geçmiyodu o bakımdan bi soriim dedim
işlemci 4200 olduğu halde 40 derece aşırı yükte bile 60ı geçmiyo
120 derece civarında gpu yavaşlatma eşiğine gelir ve hızı düşürür (bizzat denedim ) ama boşta 60-70 derece de olması çok fazla. eğer owerclock yapmak istiyorsan güzel bir soğutucu almanı tavsiye ederim.
3000i 4200 de kullanıyorsun bence ayarları biraz düşür yeni macun kullan fanını temizle