Bildirim
Bmw aracım tahrik arızası verdi şu an yılda kaldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçmiş olsun aracı hareket ettirme masraf 3-4 e katlar araç kaç binde kronik sorundu zaten umarım garanti vardıt yoksa fena
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti yok arkadaşım. Sol şeritteydim zar zor sağa attım süratim 90-100 idi. Araç 5 serisi
Çekici de gelmek bilmedi bu kasko firmaları bitik resmen
Servis kapalı valla arkadaşlar yılın ilk günleri daha canım sıkıldı. Normalde yazmam
Geçmiş olsun,yolda kalmak kadar kötü bisey yok.Hem işiniz varsa ondan oluyorsunuz, hem yollarda perişanlık, kalacak yer vs. bir sürü dert.
N13 motor BMW tarafından müşterilerine atılmış en büyük kazıktır herhalde. Bmw club Türkiye sayfasında hemen her gün bir tahrik hatası konusu açılıyor. Garanti yoksa en az 5-10 bin TL arasında bir masrafa hazırlıklı olun.
Araç 50 binde daha önce serviste su pompası değişmişti iyi niyetten 1800 lira ödemiştim
sahibi olmadigim arac hakkinda yorum yapamam
ama hava filtresi konusunu hala anlamadiysan ders vermeye devam edebilirim. korkma ucretsiz ders -
Araba n20 16 kodlu 1.6 bmw arkadaşım. Severek kullandığım bir araç neden böyle yaptı hayret ediyprum
Üstad 5-10 binle kurtarır mı motordaki hasarın oranına göre daha yüksek olabilir gibi geliyo bence zaten premium araç (parçalar pahalı)quote:
Orijinalden alıntı: Acil Stop
N13 motor BMW tarafından müşterilerine atılmış en büyük kazıktır herhalde. Bmw club Türkiye sayfasında hemen her gün bir tahrik hatası konusu açılıyor. Garanti yoksa en az 5-10 bin TL arasında bir masrafa hazırlıklı olun.
Tahrik hatası deyince akıllara 3 serisi ve n13 motor geliyor. N20 motorda da aynı hata olması şaşırtıcı. Demek ki bunca zamandır boşu boşuna Peugeot'un günahını alıyormuşuz. İnşallah ucuz yoldan halledebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Attorney58
Araba n20 16 kodlu 1.6 bmw arkadaşım. Severek kullandığım bir araç neden böyle yaptı hayret ediyprum
Geçen gün facebook sayfasında tahrik hatası nedeniyle 20 bin TL masraf çıktığına dair paylaşım vardı ama minimum değeri yazdım hocam.quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Üstad 5-10 binle kurtarır mı motordaki hasarın oranına göre daha yüksek olabilir gibi geliyo bence zaten premium araç (parçalar pahalı)
Alıntıları Göster
Bunlar büyük masraflar benim için inşallah o kadar çıkmaz
Yanından güzel arabalar geçtiyse tahrik olmuştur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: general4242
2 saat oldu çekici gelmedi
Gece gündüz Civic hakkında yazan adam mı diyor bunu?quote:
Orijinalden alıntı: cseyfe
ama hava filtresi konusunu hala anlamadiysan ders vermeye devam edebilirim. korkma ucretsiz ders
Bu tahrik hatası Civic'in sileceklerinden daha önemli bir konu enerjini yanlış konularda harcıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
|
Basit bir muşür arizasindan tutun, şanzıman, motor , diffrensiyel bilumum parçalarını kapsayacak bir arizayi diagnostice yapmış gibi yorum yapma hastalığı var millette...
Ayağını burkunca gitti çocuğun gençliği diye dövünen ananeler gibisiniz... |
he bi de bi daha sefere gozunle okursan daha iyi olur
5 serisinde n13 motor olmadi hic al sana bedava 1 ders daha. rica ederim bmw gorunce heyecanlandin ama gene elinde patladi bomba |
ama hava filtresi konusunu hala anlamadiysan ders vermeye devam edebilirim. korkma ucretsiz ders |
|
Gece gündüz Civic hakkında yazan adam mı diyor bunu?
Bu tahrik hatası Civic'in sileceklerinden daha önemli bir konu enerjini yanlış konularda harcıyorsun. |
Tahrik uyarısı çok geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Aracın gitmeme nedeni de kendini güvenli moda almasından kaynaklı bi nevi önlem altarmalarda problem olduğundan değil. Arıza durumuna göre değişir ancak belki belki bilgisayar bağlantısı ile yapılcak bi kalibrasyonla bile düzeltilebilir örnekleri var. Geçmiş olsun.
|
Benzer içerikler
- dizel ilk marşta sarsıntılı çalışma
- cruze çelik subap maliyeti 2024
- hyundai 1.4 cvvt motor nasıl
- yurtdışından klasik araba getirmek
- toyota yaris lastik basıncı
- katı hal batarya
- mazda 2024
- 2021 skoda superb
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X