Şimdi Ara

Bmw aracım tahrik arızası verdi şu an yılda kaldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
32.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014 3.20 iEd 'mde yaşadım bunu, bir kere gösterdi ekranda, hızımı yavaşlattım, bir iki hafta o şekilde kullandım, servis araçta çekiş ve güç kaybı olduğunu, turbo borusundan hava kaçtığı için olduğunu söyledi, değiştirdiler, bir daha görmedim. 600 TL gibi bir masrafla halloldu. Ama araç hiç durmadı.
  • F10 dedi hocam. Burda belkide yardımcı olabilecek tek tük kişilerden birisiniz ama araç sahibi biraz panik olmuş sanki.

F10 larda da N13 motor yok mu ? Ben F10 F20 F30 ların hepsinde o motordan var sanıyordum. Bobin , Buji ve Yakıt Pompasından tahrik arızasını ço kveriyor n13 motor ama. Arkadaş N20 dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

Neyse sonuçlanınca bakarız arızaya.
    Bir e36, e90, f30 kullanıcısı...
    bmw kullanıcısı değilsen bu konuda seninle tartışmaya girmem, kullanıcısı isen hic girmem cevabı olmuş bu :)
  • Turbodan dolayı bu sorun büyük ihtimal, turbo hortumunun hava kaçırmasından da olabilir, geçmiş olsun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Ley del Diamante -- 3 Ocak 2020; 0:12:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aracım 1.6 170 lik motor benzinli araç motor kodu yanlış yazmış olabilirim. Taksi de geldi şükür

• arabaci_takimi A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu. Ben bu arızanın yüksek ihtimalle turbo arızası (turbo hortumu, turbo körüğü yada daha ciddisi) olabileceğini diğer ihtimallerin daha düşük olduğunu söyledim.

Direk olarak turboyla ne alakası var diyen bir bmw kullancısı ile hiç tartışmaya girmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 3 Ocak 2020; 0:15:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

F10 dedi hocam. Burda belkide yardımcı olabilecek tek tük kişilerden birisiniz ama araç sahibi biraz panik olmuş sanki.

F10 larda da N13 motor yok mu ? Ben F10 F20 F30 ların hepsinde o motordan var sanıyordum. Bobin , Buji ve Yakıt Pompasından tahrik arızasını ço kveriyor n13 motor ama. Arkadaş N20 dedi.
    Araç benzinli ise N20 dizel ise N47

Motor çalışıyor diyor anladığım kadarıyla iletim ile ilgili sıkıntı var dıye anlıyorum
    X-drive varsa sıkıntı büyük

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Arkadaşlar aracım 1.6 170 lik motor benzinli araç motor kodu yanlış yazmış olabilirim. Taksi de geldi şükür
    Tehşis için Daha çok semptom gerekiyor
    Motor çalışıyo mu ? 2 bin devir üzeri gaz yiyor mu ?
    Kontağı kapatıp kapıyı aç kapa yapıp çalıştırmayı denediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman06

Aynen öyle oldu. Ben bu arızanın yüksek ihtimalle turbo arızası (turbo hortumu, turbo körüğü yada daha ciddisi) olabileceğini diğer ihtimallerin daha düşük olduğunu söyledim.

Direk olarak turboyla ne alakası var diyen bir bmw kullancısı ile hiç tartışmaya girmem
    Turbo arızası genelde N13 te olur F10 da N13 kullanılmadı

• n13 hicbir 5 serisinde kullanilmadi
  • Geçmiş olsun

• Takip geçmiş olsun

• Çok geçmiş olsun hocam.

Aynı durum 2017 CR-V aracımızda meydana gelmişti. Turbo hortumu yerinden çıkmasından dolayı olmuştu.

Umarım bu da böyle basit bir şeydir.

• Bmw işte, bir kere olsun mercedes veya audi gibi kaliteli araba yapamayacakmı bunlar

• Yazmış hocam adam.

quote:

Pek bir dalgalanma vs hissetmedim arkadaşım. Ama d ye aldığımda ya da r ye hiç hareket etmiyor gaza basmama ragmen. Gaza basınca ibrede sorun yok 2000-3000 çıkıyor
  • Turbo hortumu patlak olsa yada komple devre dışı kalsa araç yürür ama devir almaz. Yani gaza ne kadar basarsan bas belli seviyede kalır. Ama araç yürür. Ucuz bir tamir olmayabilir geçmiş olsun.

• Araca seri köz gelmediği için kurumuş gibi duruyor.

• Son durum nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu bilmiyorsanız yazmayın. 5 serisinde n13 motor yok. Tahrik arızasına sebep bir çok şey olabilir. Büyük bir masraf açacağını sanmıyorum. Yok 5 bin yok 8 bin diye insanları korkutmayın. Tahrik arızası yazan Bmwde sorun bir çok şeyden olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Kasko taksi ayarladı ben eve vardım. Aracı da çekici götürdü yarın yetkili servise bırakacak. Gelişmelerden haberdar edecem sizi. Tam 3,5 saat çekici ve taksi bekledim yolda Allah sizi düşürmesin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.