Şimdi Ara

321.DÖNEM İSKENDERUN DENİZCİLER HABERLEŞELİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
15.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende izin kağıdı felan yok. sadece sınavda verdikleri zarf var oda kapalı.

quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

izin kağdında 17:00 yazıyor, kimisi geç teslim olmak sorun olmaz diyo ama kimisi de daha ilk günden göze batarsın diyor. şahsen ben inzibatlara yakalanmadan durabilirsem 3 gibi teslim olmayı düşünüyorum.
  • Selamlar, ben de Pegasus'la gidiyorum, Adana'ya varış saati 07:35, İskenderun'dan terhis olan arkadaşım dedi, eli dosyalı, kel kafalılar birbirinizi yolda tanırsınız, 20 kişi kapıya varırsınız, herhalde öyle olacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkank -- 11 Nisan 2008; 1:01:23 >
  • İSKENDERUN DENİZ ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI
    Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı Akdeniz bölgesinin doğusunda HATAY iline bağlı İskenderun ilçesinin 3 Km. güneyinde E 91 karayolu üzerinde yer alır. Batısında Akdeniz, doğusunda Avanos dağları, güneyinde HATAY ili, kuzeyinde ise İskenderun körfezinin bulunduğu bir bölgede konuşlandırılmıştır.
    Yurt İçi ulaşım :
    (1) Karayolu ile ulaşım: Yurdun her tarafından İskenderun ilçesine direkt ulaşım vardır.
    (2) Demiryolu ile ulaşım: Türkiye’de Demiryolu hattı olan illerden İskenderun Garına Direkt / aktarmalı Demiryolu ulaşımı vardır.
    (3) Havayolu İle Ulaşım: Ankara ve İstanbul’dan Adana’ya direkt, havaalanı bulunan diğer yerlerden ise aktarmalı uçak seferleri bulunmaktadır. Yoğun talep nedeni ile önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.
    Şehir İçi Ulaşım:
    (1) Otobüslerin Şehir içi indirme yeri olan Garajdan aktarmalı, pac meydanından ise Alayımıza direkt dolmuş seferleri bulunmaktadır.
    (2) Ayrıca celp haftası boyunca Garaj Alay arasında komutanlığımızca periyodik ring seferleri ücretsiz olarak düzenlenmektedir:
    İletişim ve Banka Hizmetleri :

Komutanlığa ait bölüklerin çağırmalı ve ankesörlü telefonları bulunmaktadır. Birliğin dört değişik bölgesinde acemi erlerin aile ve yakınları ile daha rahat bir ortamda görüşmek amacı ile on beş adet kontörlü telefon bulunmaktadır.

Erlerimiz aileleri, yakınlarıyla iletişim ihtiyaçlarını aşağıda belirtilen telefon numaraları ve posta adresi vasıtası ile kolaylıkla giderebileceklerdir. Aşağıdaki telefonlar sadece birlik dışından aramalara açık olup, telefon görevlisi er tarafından aranan kişi en kısa sürede telefona çağrılmaktadır. Her telefonun yaklaşık 300 kişiye hizmet vermesi nedeniyle uzun süre meşgul edilmemesi, görüşme süresinin üç dakikayı aşmamasına dikkat edilmelidir.

BİRLİK ADRESİ
    Örnek :
    Sayın : Eyüp GÜNDÜZ
    Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı
    4 ncü Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı
    20 nci Eğitim Bölük Komutanlığı
    Celp No:2639
    Posta Kodu : 31200
    İskenderun / HATAY

BÖLÜKLER TEL.NO:
    1 nci ve 2nci Bölük 0 326 618 36 99
    3 ncü ve 4 ncü Bölük 0 326 618 37 05
    5 nci ve 15 nci Bölük 0 326 618 37 01
    6 ncı ve 7 nci Bölük 0 326 618 37 07
    8 nci ve 9 ncu Bölük 0 326 618 37 06
    10 ncu Bölük 0 326 618 37 08
    11 nci ve 12 nci Bölük 0 326 618 37 02
    13 ncü ve 14 ncü Bölük 0 326 618 37 00
    16 ncı ve 17 nci Bölük 0 326 618 37 04
    18 nci ve 19 ncu Bölük 0 326 618 37 03
    20 nci Bölük 0 326 6189949 / 22 91

Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığına katılan erlerin şahıslarına ait fazla miktardaki paraları Alay içerisinde bulunan Oyak Bankı Şubesine yatırılır. Erler yatırmış oldukları bu paralardan istediği miktarda sabah 08:00’dan akşam 21:00’a kadar kendi hesabından parasını çekebilir.

Beş haftalık eğitim süresi içerisinde erlerin kanunen çarşı izni hakkı olmadığından dolayı yukarıda belirtilen banka şubesi ve ATM si bu konuda erlerimize büyük bir kolaylık sağlamaktadır.Erbaş / erlerimizin bankaya yatırmış oldukları bu paraların faizleri Mehmetçik Vakfına gider.
    Alayımızda telefon, havale, posta hizmetlerini yürüten PTT şubesi faaliyet göstermektedir. Bu şube kanalıyla on-line sistemi ile gönderilen havaleler en seri şekilde erlere ulaştırılmaktadır.

Ziyaretçi Mahalli ile ilgili bilgiler :

Ziyarete gelen er / erbaş yakınlarının yiyecek ve içecek gibi maddelerle birlik içerisine girmesi yasaktır.

Ziyaret Mahallinde, gelen ziyaretçilerin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik kolaylık tesisleri bulunmaktadır (pastane, kafeterya, gazete, manav, fast food, butik, Kontörlü telefon, tuvalet, televizyon, ).

Gelen ziyaretçilere yardımcı olmak maksadı ile her bölüğe ait bir danışma masası ve görevliler bulunmaktadır.

Ziyaret Saatleri, Hafta içi (Mesai günleri) 12:00 – 13:30 arası, hafta sonu 09:00 – 17:00 arası uygulanmaktadır.

Bu saatlerde birlikte bulunan er / erbaşlar aile ve yakınları ile rahat bir ortamda görüşebilmekte,bu saatler dışında gelen ziyaretçilere de kısa süreli görüşme imkanı sağlanmaktadır

• Demek bi ben teee istanbuldan - iskenderuna otobüse mecbur talim edeceğim. çekilirmi 18 saat offf off. sabah 10 da oradaki otobüs garındayım.
  • beraber nizamiyeden girmemizin en büyük avantajı , aynı bölükde olmamız olacaktır.Yani DH olarak aynı bölükde olmak, diğer tanımadığımız adamlarla olmaktan iyidir heralde.En azından bir kısmımız öncede forumdan tanıyor birbirini.Farklı saatlerde ayrı ayrı girersek ayrılırız
  • cmrts sabah saat 9 gibi orda olucam varmi o saatlerde gelen dhli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulh

beraber nizamiyeden girmemizin en büyük avantajı , aynı bölükde olmamız olacaktır.Yani DH olarak aynı bölükde olmak, diğer tanımadığımız adamlarla olmaktan iyidir heralde.En azından bir kısmımız öncede forumdan tanıyor birbirini.Farklı saatlerde ayrı ayrı girersek ayrılırız

aynı anda girersek farklı bölükjlerde oluruz. çünkü sıra sıra yerleştiriyorlar diye biliyorum. ve 20 bölük var gibi gözüküyor :) ama 10 a yakın kişiyiz sanırım, birileri illaki denk gelir :)
  • ya beyler, Güneş olayı için Güneş Kremi alsak dalga konusu olur muyuz, ben beyaz tenliyim resmen, cayır cayır yanarım orda
  • daha o kadar sıcak değildir.Sıcaklarda da orda olacağımız muallakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 11 Nisan 2008; 12:25:07 >
  • quote:

ya beyler, Güneş olayı için Güneş Kremi alsak dalga konusu olur muyuz, ben beyaz tenliyim resmen, cayır cayır yanarım orda

Ben bunu sordum arkadaşa, kullananlar oldu, işlerine de yaradı dedi, normal krem de götürebilirsiniz, kapıda alırları mı diye sordum, almıyorlar dedi...
  • Selam arkadaşlar,

Alış veriş yapmaya gideceğim birazdan. Bir liste yaptım. ama eksik varmıdır emin değilim. Benim ihtiyaç listesini aşağıda görebilirsiniz. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle alış veriş yapmış arkadaşlardan.

- Boyun Askılı Cüzdan
    - Bot Boyası ve Fırçası
    - Çanta Kilidi
    - Bot Kilidi
    - Traş Bıçağı
    - Traş Köpüğü
    - Sabun ve Şampuan
    - Sabunluk
    - El ve Banyo Havlusu
    - Terlik
    - Kirli ve Temiz Çamaşır Torbası
    - Dikiş Seti
    - Tırnak Makası
    - Diş Macunu
    - Diş Fırçası
    - Ayakkabı için tabanlık
    - Pudra ve Mantar için Sprey
    - İç Çamaşırı
    - Çorap
    - Eşofman Takımı
    - Spor Ayakkabı
    - Askı
    - Elbise Poşeti
    - Elbise Fırçası
    - Çanta
    - Kalem
    - El Kremi
    - Telefon Kartı 50-100-250
  • normal krem aldık ta, güneş olayı sonradan dank etti kafaya :) ben şampuan traş kolonyası köpük vs de aldım, bunlara iyi bak 2. gün hiç birini göremeyeceksin dedi arkadaş :D tırsmaya başladım :)
  • hangi bankalar varmıs kışlada bilgisi olan var mı?oyakla anlaşme feshedilmiş sanırım.
  • Spor aykakabı verilecek diyor herkes karacılara veriyorlarmışa ama bize öyle çok spor olmadığından belki de vermezler.
  • selam millet, recep.34 le birlikte yazıyoruz bu mesajı, kendisi yan badim oldu :) omega ve muharremaltintasta burda :)

şimdilik güzel gibiyiz, ben çanakkaleye, recep gölcük'e düştü.

herkese selamlar.
  • quote:

selam millet, recep.34 le birlikte yazıyoruz bu mesajı, kendisi yan badim oldu :) omega ve muharremaltintasta burda :)

şimdilik güzel gibiyiz, ben çanakkaleye, recep gölcük'e düştü.

herkese selamlar.

Ben 4.tabur, 19 bölükteyim gençler, havaalanında cihan hariç hiç birinizle buluşamadık.Gitmeden bölüğe birt uğrayında sohbet edelim azcık.Bizim bölük ortada ki çim sahanın kale arkasına düşüyor.Bölük önüne gelip "ertuğrul abi ile göreşecez, hani şu beli sakat olup eğitimlere çıkamayan " derseniz beni herkes tanıyor:)
  • arkadaşlar bende mayıs 22 gibi sanırım teslim olucam. istanbul göztepedenim msn eklesin gidicek arkadaşlar orda bi sinerji oluşturalım :))

goksel@kervanci.com msn adresim
  • acemiliği bitridik ben gölcüğe spacelord çanakkaleye omega izmire gidiyor.
    @ertugrulh abi internete girmek için başka fırsat olmadı mesajı görmedik.Bizi 6. bölükte biraz fazla sıktılar,zorladılar.Alay iştimasına gelen bombacılar bizdik işte.Ne diyeyim 2 kere intikal bile aldık,anlayın artık.

Kim geliyorrr,Kim geliyorr .
    6,6.
    Bölüklerin kralı.Alayın kahramanı!!
    Amfibi komando !!!
    Hey,hey hey hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 10 Mayıs 2008; 12:19:16 >
  • biz 6. bölük olarak ırmaklardan çöğlayıp gönüllere dolduk, pim çekip bomba attık, yan badimin eli sürçmüş intikal yazmış ama istikamet demek istedi kesin :D

istikamet sağınız, istrikamet solunuz, istikamet geriniz, istikamet solunuz marş.......

dur...
    yat...
    sürün....

sürünün lannnnn....
  • @SPaCeLoRD
    @recep.34

Kantinciden selamlar

O kadar dh lı varmı diye sordum bölükten bir denk gelmediniz umarım yerleriniz iyidir herp buralardan görüşmek üzere herkese hayırlı tezkereler az kaldı yakında 100den düşeriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.