Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] Bilgi Paylaşımı [Fazla Sohbet Yasak] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede iyi bir sayfa olmuş diğer sayfa da kavgalar,kişisel muhabbetler sayfanın genel amacını aşmış durumda.

Burada genel amaç yardımlaşmak,bilgi almak,gırgır ı ikinci plana atmak daha faydalı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bim1116

hayirlisi olsun hepimize benim icimdende ankara geciyor , umarim herkes icin rahat olur absolut kardesim tenismi oynuyorsun ayni yere ciksak baya kapisiriz

walla aynı yere çıksak diyosunda ankara çıkarsa bana çok kıyak olur..artık belediye otobüsü ile birliğime teslim olmaya giderim tenis oynadığım falan yok anca bi kaç el wii de atıyoruz okadar..adamımı(nadal) severim o ayrı.. ;)

@monodoks aynen bende senin gibi düşündüğüm için buraya yazıyorum...sadece bu sayfada bilgi paylaşımı ve eskilerden askerliği yapanların yeni gideceklere verecekleri nasiyatlar öğütler vs vs buraya yazılırsa karambole gitmez diye düşünüyorum..

• haklisiniz ben bunun icin muhabbet degil sadece bilgi paylasimli olmasi acisindan bi topic actim ama yada buranin ismini o seklide yapalimki tecrubeli arkadaslar girip bisiler yazsin.
  • arkadaşlar tsk halen oyakbank'la mı çalışıyor? teslim olmadan önce hangi bankada hesap açtırmak gerekiyor..eğer halen oyakbank ile çalışıyorsa nizamiyeden rahatlıkla paramızı çekebilelim...yoksa en garanti yol ziraat..heryerde var zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

arkadaşlar tsk halen oyakbank'la mı çalışıyor? teslim olmadan önce hangi bankada hesap açtırmak gerekiyor..eğer halen oyakbank ile çalışıyorsa nizamiyeden rahatlıkla paramızı çekebilelim...yoksa en garanti yol ziraat..heryerde var zaten..

dostum oyakbank bankamatikler bizim burda bu hafta itibari ile kalktı. Bundan sonra paralar vakıfbanka yatacakmış, bizim vakıfbank hesap kartlarımızda geLdi. Paranızı Vakıfbank a yatırın bence, olmadı yerler belli olunca ararsınız gitceğiniz yeri, bilgi alırsınız hangi bankamatik var diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SxXXxN

quote:

arkadaşlar tsk halen oyakbank'la mı çalışıyor? teslim olmadan önce hangi bankada hesap açtırmak gerekiyor..eğer halen oyakbank ile çalışıyorsa nizamiyeden rahatlıkla paramızı çekebilelim...yoksa en garanti yol ziraat..heryerde var zaten..

dostum oyakbank bankamatikler bizim burda bu hafta itibari ile kalktı. Bundan sonra paralar vakıfbanka yatacakmış, bizim vakıfbank hesap kartlarımızda geLdi. Paranızı Vakıfbank a yatırın bence, olmadı yerler belli olunca ararsınız gitceğiniz yeri, bilgi alırsınız hangi bankamatik var diye.

onu kötü dedin ya ben bu hafta oyakbankta hesap açtırdım.. parada yatırdım:).. güme gitti desene

• quote:

quote:

işte gitmeden hsp açtırmak gerek diye düşünüyorum..en azından teslim olmadan elimize bankamatik geçmesi iyi olurdu..bunu şu açıdan sordum;ailelerimiz bize para gönderecekleri zaman kolaylık olsun kartımızla para çekebilelim diye..zaten büyükşehirlere düştükmü sorun olmazda küçük yerlerde sıkıntı yaratabilir..demekki franszılara satıldıktan sonra tsk için oyakbank olayı bitiyor.boşu boşuna hsp açtırmamak gerek..tşkler.

• quote:

quote:

quote:

işte gitmeden hsp açtırmak gerek diye düşünüyorum..en azından teslim olmadan elimize bankamatik geçmesi iyi olurdu..bunu şu açıdan sordum;ailelerimiz bize para gönderecekleri zaman kolaylık olsun kartımızla para çekebilelim diye..zaten büyükşehirlere düştükmü sorun olmazda küçük yerlerde sıkıntı yaratabilir..demekki franszılara satıldıktan sonra tsk için oyakbank olayı bitiyor.boşu boşuna hsp açtırmamak gerek..tşkler.

valla işte kart 2 haftaya çıkıyomuş diye başvurdum oyakbanka. çünkü orda gittinmi acemilik bitinceye kadar anca geliyomuş kart. rahatlık olsun dedimde.. patladı:)

• quote:

Orjinalden alıntı: pearlkere2

quote:

quote:

onu kötü dedin ya ben bu hafta oyakbankta hesap açtırdım.. parada yatırdım:).. güme gitti desene

en garantisi ziraat sanırım pearl....hani derlerya küçük yerler için;; bi caddesi var bütün şehir bukadar işte diye..işte o caddede kesin bi ziraat vardır,nizamiyeden çekemessende bu bile yeter...

• quote:

quote:

quote:

quote:

en garantisi ziraat sanırım pearl....hani derlerya küçük yerler için;; bi caddesi var bütün şehir bukadar işte diye..işte o caddede kesin bi ziraat vardır,nizamiyeden çekemessende bu bile yeter...

bencede..ya aslına bakarsan iyi bir yer çıksında.. parasızda geçer.. sigara hariç tabii

• yarın askerlik şubesine gideceğim ama ağustosta gitmek istiyorum, beni nisana almazlar dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

yarın askerlik şubesine gideceğim ama ağustosta gitmek istiyorum, beni nisana almazlar dimi?

valla ağustosa yer bulursan iyi derim:)
  • quote:

quote:

yarın askerlik şubesine gideceğim ama ağustosta gitmek istiyorum, beni nisana almazlar dimi?

yok yok agustosta yer bulur..agustosun başvuruları mayıs ayında başlıyor..
  • quote:

quote:

quote:

yok yok agustosta yer bulur..agustosun başvuruları mayıs ayında başlıyor..

Teşekkürler arkadaş bilgi için.
  • O zaman Oyakbank dan karta gerek yok ziraat a abanalım
  • Slm arkadaşlar,

Sınav gününe pek bişey kalmadı. Sınav günü neler götürecez araşitıran bile varmı acaba,
    Sınav için kalem silgi, bunun dışında ben diploma kimlik götürecem yinede rüyamda gördüm diploma istiyorlar aslı evde diyorum acaip kötü oldu :)

Bir soru daha alışveriş yapan varsa neler aldı vede fiyatları nelerdir? Banyo ve el Havlusu yeşil olmicak dimi :)
    Bu konuları bilen yazarsa sevinirim.

Not:Arkadaşlar Şu sıralar ufaktan burada muhabbet edelim tabi ama abartmadan çünki bu başlığın amacı belli.
    Sınav sonuçları açıklandığı gün bizim başlığı baştan sona okuyup tüm kafamızdaki soruları tekrar hatırlamış oluruz.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

O zaman Oyakbank dan karta gerek yok ziraat a abanalım

oyakbankı unutun arkadaşlar, hatta vakıfbankıda unutun diyebilirim, neden dieceksiniz biz geLdik buraya bankamatik kartımız daha geçen hafta çıktı. Baya bi geç çıkıo kartlar. Ona göre hesabınızı yapın :) En güzeLi ziraat, heryerde var sıkıntı çekmezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

Slm arkadaşlar,

Sınav gününe pek bişey kalmadı. Sınav günü neler götürecez araşitıran bile varmı acaba,
    Sınav için kalem silgi, bunun dışında ben diploma kimlik götürecem yinede rüyamda gördüm diploma istiyorlar aslı evde diyorum acaip kötü oldu :)

Bir soru daha alışveriş yapan varsa neler aldı vede fiyatları nelerdir? Banyo ve el Havlusu yeşil olmicak dimi :)

Not:Arkadaşlar Şu sıralar ufaktan burada muhabbet edelim tabi ama abartmadan çünki bu başlığın amacı belli.
    Sınav sonuçları açıklandığı gün bizim başlığı baştan sona okuyup tüm kafamızdaki soruları tekrar hatırlamış oluruz.

Saygılarımla.

dostum ben yardımcı olmaya çalışıyım sana, sınav günü diplomaya filan gerek yok, zaten o sizdeki zarfın içinde var diplomanın fotokopisi, yo ben rüyamda gördüm götürüyüm illa diosan sana kalmış :):) kimlik mutlaka olsun, ÖSS sınavında ne kötürüosan aynı alet edavatı yine götür. Dostum alışveriş için henüz erken bence, sen ufak tefek temizlik malzemelerini filan al banyo el havlusunu istediğin renk götür, ama farklı bişiler seçki yer değiştirilince bilesin :) Maksimum alışverişte 150 YTL para harcarsın die düşünüorum. Ama tabi alcağın şeylere göre değişir, bide biz kışın gittik masraf biraz daha fazlaydı soğuktan dolayı, sizinki az olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 24 Mart 2008; 11:27:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

Slm arkadaşlar,

Saygılarımla.

Sadece sana verilen zarfı götürmen yeterli. Zaten onun içinde diplomanda var, herşeyinde var. Kalem silgi filanda orda verirler. Acıkınca yemek bile verirler:). Resmi olarak asker oluyosun çünkü o sınavdan soora..

• SxXXxN ve pearlkere2 cevaplar için teşekkür ederim.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.