Bugün asala gittim , toplam 10 dakika sürecek bir iş için 5-6 saat zaman harcadım , hele 13 tane bankonun ve 1 düzine memurun olduğu bir yerde 6 kişinin işinin 1 saatte yapılması bende inanılmaz bir hayranlık uyandırdı. Daha askere gitmeden , askerliğin nasıl birşey olacağı hakkında fikir sahibi oldum
ipo ağa Havuz problemine benzemiş. Matematikçimisin?
vcd gaia paylaşım çok güzel ve faydalı. teşekkürler..
Matematikçiyim evet iyi tahmin , paylaşım güzel gidiyor , fazla hoş geldin beş gittin muhabbetine dalmadan paylaşımlara devam edelim .
askerlik şubesinden yanıdık bir subaydan bazı taktikler aldım kısa dönem için : 1- ingilizce bildiğini söyleme yada yazma 2 - son gün git 3- fazla soru yapma , ne derece tutar yada tutmaz bilmiyorum , asker olunca sözüne itibar ediyoruz tabi .
bendende bir taktik: mesela terliğinizin bile bi farkı olsunki orda çalındığı zaman kimin çaldığı belli olsun... zamanında barbour montlar vardı.. bizim ünide herkes ondan giyerdi.. birileride hep çalardı kızlarınkini.. kimsede bulamazdı:) farklı bişiler iyi olur:)
quote:
Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::
arkadaşlar sonunda ödenek geldi ve bende nihayetinde sarı büyük zarfıma kavuştum..bu arada zarfı veren kadın sınav yerimi söledeikten sonra sordum.sınav saati ne zaman diye..her saat başı sınav var dedi..illa sabahtan gitmene gerek yok diyor.. bilgilerinize..
bu önemliydi benim için saol
quote:
Orjinalden alıntı: monodoks
sınav saati kaçta bilen var mı?
öğleye doğru gitsek bir mahsuru olmaz heralde
sınav saati yok dostum 321 genel başlığını okursan hepsi anlatılmıştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme