Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar erken sevk dilekçesinde ne gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor kabul edilmesi için? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran

arkadaslar selam.

aralık ayı basında verdiğim dilekçemin cevabı az önce elime ulaştı. SEVK TEHİRİNİZ İPTAL EDİLMİŞTİR yazıyor.

yani 321 kd olacağım tescillendi. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

gel teskere gel

hayırlı olsun kardeşim de hayret bu kadar erken nasıl olmuşda bilidirmişler

askerlik şuben neresiydi bende 03 aralık gibi gönderdim
  • ARKADAŞLAR BURAYA YAZAN 321. DÖNEM ARKADAŞLAR BANA BİLGİLERİNİ PM ATSIN LİSTE YAPACAĞIM FAKAT SİZEDE SORMAK İSTİORUM LİSTEYİ ŞİMDİ YAPİM DAHA SONRAMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

ARKADAŞLAR BURAYA YAZAN 321. DÖNEM ARKADAŞLAR BANA BİLGİLERİNİ PM ATSIN LİSTE YAPACAĞIM FAKAT SİZEDE SORMAK İSTİORUM LİSTEYİ ŞİMDİ YAPİM DAHA SONRAMI

şimdi yapsak iyi olur terip.ben bilgileri gönderiyorum sana zahmaet ekle. diğer tertip lerde cahtlaq_cojuk pm olarak gönderin daha güzel olur
  • Merhaba arkadaşlar..

Gerçekten de yapıp kurtulmak lazım.

Ya ben şimdi yüksek lisans yapıyorum.2009'a kadar tecilim var.Hemen askere bu nisanda gitmek istiyorum.Ne yapmam gerekiyor.

Okula askere gidip kaydımı dondurmak istediğimi söyledim.Bana sevk tehir iptali için okula dilekçe yazmam gerektiğini söylediler.Ben de 27 aralıkta yazıp okula verdim.Onlar askerlik şubesine yazı yazacaklarmış sonra bana bir çağrı pusulası gelecekmiş.

Ben şimdi ne yapayım?Sadece bekleyecek miyim?Yoksa askerlik şubesine gidip ayreten bağlı bulunduğum yerin askerlik şubesine bir dilekçe mi yollamam gerekir?
    İstanbul'da oturuyorum ve kütüğüm Niğde'ye bağlı.

Bu Nisan'da gitmeyi çok istiyorum.

Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
  • yatın bakalım torunlar sıcacık yataklarınızda . elbet bir gün buluşacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

ARKADAŞLAR BURAYA YAZAN 321. DÖNEM ARKADAŞLAR BANA BİLGİLERİNİ PM ATSIN LİSTE YAPACAĞIM FAKAT SİZEDE SORMAK İSTİORUM LİSTEYİ ŞİMDİ YAPİM DAHA SONRAMI

SaLT Empoze

beni de ekle kardeş (:
  • Nopasaran arkadaş sağol cevap yazdığın için.Ya ben o sevk tehir iptali için okula geçen perşembe dilekçeyi verdim.Şimdi sadece bekleyecek miyim?
    Yani askerlik şubesine de erken sevk için dilekçe yazmam gerekmiyor değil mi?Ben İstanbulda'yım ama kütüğüm buraya bağlı değil...
    Ya uzun sürer mi bu süreç..Şimdi bağlı bulunduğum yeri arıyorum ama meşgule bağlamışlar galiba yılbaşı moduna girmişler falan....
  • Tamamsın , ben de kurcalayacağım çarşamba günü....
    Kolay gelsin...
  • olm askerlikle kafayı bozmayın .. çıkın gezin tozun ..

:)

319 . zırhlı birlik
  • 321. dönem tam olarak ne zaman sınava girecek

Bu da 321. dönemin facebook birligi

http://www.facebook.com/group.php?gid=8005581933
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

321. dönem tam olarak ne zaman sınava girecek

01,02,03 nisan 2008 den herhangi birinde sınava gireceğiz 08 nisan gibi sonuçlar belli olacak veeee 12 nisan 2008 teslim olacağız ondan sonrada gel teskere gel teskeree

• bu saatten sonra yırtamayız da, zıştık desene
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

321. dönem tam olarak ne zaman sınava girecek

01,02,03 nisan 2008 den herhangi birinde sınava gireceğiz 08 nisan gibi sonuçlar belli olacak veeee 12 nisan 2008 teslim olacağız ondan sonrada gel teskere gel teskeree

sonuclar icin kendinizi bir tarihe sapli kalmyain sonra bizim gibi 10 na kadar beklemek zorunda kalirsiniz.7-10 nisanda olarak alistirin kendinizi

• bu arada ankara cok soguk ama saka maka 3 hafta gitti bile 11 de yemin edecegiz ve sizi beklemeye baslayacagiz bir an once gelmeye bakinda gitcegimizi anlayalim. 317 leri gondermeye az kaldi^^
  • Arkadaşlar cahilliğime bağışlayın..

Şimdi 1,2,3 Nisan sınav.7-10 nisan sonuçlar.12 nisan teslim.Yani askerlik 12 nisanda başlıyor değil mi?Hiç izin kullanmazsak yine eylülün ortalarında bitiyor.(Tabi kısa dönem için) Ya hepi topu beş ay...Kulağa hoş geliyor...Sonra özgürsün...
    Tabi şimdilik böyle konuşuyorum..Sonra fikrim değişir mi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskuarza -- 1 Ocak 2008; 15:52:51 >
  • öncelikle forumdaki herkese selamlar arkadaşlar.Sizlere bir sorum olacak benim askerlik şubem erken sevk dilekçemi ankara asala göndermemi söyledi.anladığım kadarıyla herkes askerlik şubesinin bağlı bulundukları askeralma daire başkanlıklarına dilekçelerini postalamışlar. benim askerlik şubem ist./silivri dolayısıyla benimde dilekçemi istanbul daire başkanlığına göndermem gerekmiyormu? şubedeki memurda fazla ilgilenmedi diyebilirim.bende şüphede kaldım. bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar. bu arada dilekçemi 27 aralıkta ankara asala postaladım.
  • şubeye gittiğimde ordaki memur bana evrak doldurttu.sonra onu zarfa koyup verdi.bu zarfla halıcığluna gidip muayene olacaksın tekrar şubeye geleceksin dedi.bende muayene olup şubeye gittim.askerlik durum belgemide aldım.daha sonra dilekçe yazıp askerlik durum belgesiyle beraber ankara asala postala dedi.bende anlamadım en iyisi yarın şubemle konuşayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_321kd

şubeye gittiğimde ordaki memur bana evrak doldurttu.sonra onu zarfa koyup verdi.bu zarfla halıcığluna gidip muayene olacaksın tekrar şubeye geleceksin dedi.bende muayene olup şubeye gittim.askerlik durum belgemide aldım.daha sonra dilekçe yazıp askerlik durum belgesiyle beraber ankara asala postala dedi.bende anlamadım en iyisi yarın şubemle konuşayım.

Şubeden yanlış söylemişler.
    Bizede benzer şeyler dediler. Asal'ın web sitesinde ayrıntılı yazmışlar Bağlı bulunduğunuz daire başk. gönderilecek diye. sen daire baş gönderirsen sorun olmaz kardeş. Webdeki dilekçe örn dolduracaksın bide askerlik tecil kağıdının fotokopisini çekip ıonda zarfa koyupo yollicaksın.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran
    hocam sabah okuldan sonra şubeye gittim. şubeye durumu anlattım. Sevk Tehirimin İptal olduguna dair bir belge geldiğini ve bundan sonra her hangi bir dilekçe verip vermemem gerektiğini sordum. Şube çalışanı kimlik bilgilerimi alıp bilgisayardan kontrol etti. ve nisan döneminde askere gidiyorsun dedi. mart ayı içinde şubemden almam gereken evraklar olacakmış. onları alıp 1-2-3 nisan da ankara polatlıda sınava girecekmişim.

yani, sevk tehiri iptal edilmiştir diye bir bilgilendirme mektubu geldikten sonra şubeye tekrar gidip beni askere alın diye bir dilekçe istenmedi benden. ama sen yine de kendi durumunu sorgulat. şubeden şubeye farkedebilir belki bazı işlemler.

Hocam size bişey danışıcam sizin cvp neden bu kadar erken gelmiş olabilr. yaşınız kaç? veya normalde hangi ayda gidiyordunuz.

Saygılarımla.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.