Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de 319.KD BURDUR dayım.erken sevk verdim ve bizim dönemde kabul edilmeyen ben duymadım.ayrıca aralık celbi en kalabalık dönemdir.nisan daha az olur ve %99 kabul olur.arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim.saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

tertiplerim dilekçelerin ulaşıp ulaşmadığını illa şubeyi arayıp öğrenmeye gerek yok aps ile gönderdiyseniz ptt nin sitesinden teslim alınıp alınmadığıuna bakabiliyorsunuz eğer teslim alındıysa dilekçe işlem görür bu aşamadan sonra sadece bekleyeceğiz başka yapacka bişeyimiz yok

Siz aps ilemi gönderdiniz.
    Bende aps ile gönderdim ama işlemlerde teslim edildi diyor fakat üstte Teslim olmadı yazıyor sizin aps barkod nosu nedir acaba?

Saygılar.

onu dert etme arkadaşım aynı saçmalık benimkindede yazıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

Nasıl yani kardeş?
    Peki askerlik daire başkanlığından dosyanın ellerine ulaştığını teyit ettirebildinmi.

Ben bunu yapamadığım için sıkıntı yaşıyorum.
    Ya Evraklar ulaşmadıysa sonuçlar açıklandığında sevk iptalim olmicak başvuru süresi bittiği içinde tekrar başvuramicam ve 12 ayda gidicem normal dönemimde yani!

PTT aramadığım dairesi askerlik şubesinde görüşmediğim kişi kalmadı. Ya belge ulaşmamışsa.
    Tekrarmı göndersem diyorum.
    Senin durumun tam olarak nedir kardeş.
  • ben dilekçemi adana daire başkanlığına gönderdim.iki gün sonra daire başkanlığını aradım.isim soyisim sordular ve ellerine ulaştığını sonucu için de şubatın ilk haftası tekrar aramam gerektiğini söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekenel24

ben dilekçemi adana daire başkanlığına gönderdim.iki gün sonra daire başkanlığını aradım.isim soyisim sordular ve ellerine ulaştığını sonucu için de şubatın ilk haftası tekrar aramam gerektiğini söylediler.

Üstad msn varsa yazarsan bir görüşelim ben acaip müzdarip oldum bu konuda.

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Nasıl yani kardeş?
    Peki askerlik daire başkanlığından dosyanın ellerine ulaştığını teyit ettirebildinmi.

Ya Evraklar ulaşmadıysa sonuçlar açıklandığında sevk iptalim olmicak başvuru süresi bittiği içinde tekrar başvuramicam ve 12 ayda gidicem normal dönemimde yani!

PTT aramadığım dairesi askerlik şubesinde görüşmediğim kişi kalmadı. Ya belge ulaşmamışsa.

ptt ye barkod numarasını giriyorum ve alttaki bölümde evrağımın gün gün işmeleri yazıyor ve en sonunda teslim edildi yazıyor ama üst bölümde durum olarak teslim edilmedi yazıyor bende bu yüzden tedirgin olmuştum ve askerlik dairesini arayıp ulaştığını öğrenmiştim. sende fazla sıkma canını 10 gün içinde bilgi alamzsan yaparsın bişeyler son başvuru tarihine daha 20 gün var

• quote:

ptt ye barkod numarasını giriyorum ve alttaki bölümde evrağımın gün gün işmeleri yazıyor ve en sonunda teslim edildi yazıyor ama üst bölümde durum olarak teslim edilmedi yazıyor bende bu yüzden tedirgin olmuştum ve askerlik dairesini arayıp ulaştığını öğrenmiştim. sende fazla sıkma canını 10 gün içinde bilgi alamzsan yaparsın bişeyler son başvuru tarihine daha 20 gün var

Tşk ederim kardeş. cvp için.
    Haftaya askerlik şubesine gidicem orada durumu söylicem. sonrada ask. daire baş. tekrar aricam emin olana kadar eğer emin olamazsam elden götürüp vericem başka yol kalmıyor haftaya veya ondan sonraki haftaya kesinleştiririm.

Saygılarımla
    Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Nasıl yani kardeş?

Benim bağlı olduğum askerlik dairesi başkanlığıda erken sevk dilekçesinin ellerine ulaşıp ulaşmadığı konuda bilgi vermiyorlar şubatta şb arayıp öğrenebilirsin diyo yaa aynen senin sıkıntılar bendede var. sivil memur eğer şüphen varsa elden getirseydin demişti bide

• Bu konuda 15 ay yapan er yokmu hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Bu konuda 15 ay yapan er yokmu hiç?

Konu başlığına dikkat edersen !!!
    321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI

bu şekilde olduğunu görürsün.

Saygılar.
  • slm arkadaşlar

4 yıllık fakülte mezunuyum

2007 Ekim ayında askere gitmek için başvuru yaptım ( tecili bozdurdum )

2008 Aralık ayında teslim olacağıma dair bir kağıt verdiler

2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim

1-) 2008 yılı Mart yada Nisan ayında askere gidebilmek için ne yapmam gerekiyor?
    2-) Olmadı temmuz-ağustos ayında gidebilirmiyim?

demem o ki bir şekilde daha erken gitmek istiyorum. Mart yada Nisan olursa tam süper olacak

Bu konulara tam olarak vakıf değilim. o yüzden hoşgörün arkadaşlar

Çok Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoire -- 7 Ocak 2008; 11:33:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: victoire

slm arkadaşlar

4 yıllık fakülte mezunuyum

2007 Ekim ayında askere gitmek için başvuru yaptım ( tecili bozdurdum )

2008 Aralık ayında teslim olacağıma dair bir kağıt verdiler

2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim

1-) 2008 yılı Mart yada Nisan ayında askere gidebilmek için ne yapmam gerekiyor?
    2-) Olmadı temmuz-ağustos ayında gidebilirmiyim?

demem o ki bir şekilde daha erken gitmek istiyorum. Mart yada Nisan olursa tam süper olacak

Bu konulara tam olarak vakıf değilim. o yüzden hoşgörün arkadaşlar

Çok Teşekkürler...

Slm;

1) Martta celp yok nisanda var. Nisanda gidebilmek içinde bu ayın 25 kadar ask. daire baş. ilgili evrakları vermen gerekiyor. askerlik şubenle bir görüş.

2) diğer celp dönemindede gidebilrsin bu senin isteğine bağlı bir durum.

Benimde durumum senle aynı.

Ayrıntılı bilgiye.
    http://www.asal.msb.gov.tr/ adresindeki yedek subay erken sevk linki ile ulaşabilrsin.

Saygılar.

• selamlar tertipler nasılsınızz 2.5 ayımız kaldı hemen hemen:D geçmio günler valla
  • slm arkadaşlar.bende nasipse 321.dönem nisan ayında astek sınavlarına gireceğim.muayene oldum ve dilekçemi verdim.ama kesin nezman öğreneceğiz nisan tertibinde gideceğimizi...teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

selamlar tertipler nasılsınızz 2.5 ayımız kaldı hemen hemen:D geçmio günler valla

a.s. iyilik sağlık :)
    postamın askeriyeye ulaştığını öğrenirsem + bide nisanda gideceğim kesin olursa stres biticek aslında. Ona göre plan yaopmak laızm çünki.
  • arkadaşlar biriniz lizste yapsın isterseniz.bilen varsa...
  • listeyi ben yapıcamda arkadaşlar şu aralar işlerim çok yoğun sizler pm atın bilgilerinizi bana yaparım ben
  • pardon pm ne ya anlamadım.forumda yeniyim de.bu arada ekledim seni msn ni
  • Merhaba;

APS ile posta yollayıp Üst tarafta teslim edilmedi yazan ark vardı forumdada Ben ptt ile görüşmüştüm geçen hafta.

Bu günde bilgi maili geldi Postanız Teslim edilmiştir diye ama hala nette Üst tarafta teslim edilmemiş yazıyordu.
    Tekrar tel açtım ve evrağın teslim edildiğini öğrendim. Eğer merkez cvp verdiyse teslim edilmiştir denildi int sistem güncellenmiyormuş bazen.

bu konu ile sıkıntısı olan ark bu şekilde bir çözüm uygulayabilrler.

Artık Başvurunun kabul edilip edilmeyeceğini bekliyoruz...

Şubat başı deniyor ama daha önce açıklanma olasılığı nedir.

Saygılar.
  • Artık Başvurunun kabul edilip edilmeyeceğini bekliyoruz...

Şubat başı deniyor ama daha önce açıklanma olasılığı nedir.

ben de bilmiyorum başvurularımızın nezman sonuçlancanı gidip gitmicemiz belli olsada stres yapmasak ya ona göre bir işe felan girerdik.neyse hayırlısı olsun.beklemedeyiz.........
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.