Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

bende mehmet ismim izmirden

Memnun oldum kardeş.
    Bende Gaziantep'ten

Saygılar.
    iyi akşamlar.
  • beyler ben kasım ayında işlerim dolayısı ile aralık ayında gitmemek için askerliğimi tecil ettirmiştim..ama şimdi nisanda gitmek istiyorum..bu tecili bozdurmak için ne yapmak lazım ve bugün tarihi ile en son gün nezaman...bilen arkadaşlar varmı aramızda..

saygılar...
  • Arkadaslar nereden oldugunuzu ve ne bölümünü bitirdiginizi yazın da envanter çıkaralım

Ercan

Bursa

Anadolu İktisat mezunuyum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

beyler ben kasım ayında işlerim dolayısı ile aralık ayında gitmemek için askerliğimi tecil ettirmiştim..ama şimdi nisanda gitmek istiyorum..bu tecili bozdurmak için ne yapmak lazım ve bugün tarihi ile en son gün nezaman...bilen arkadaşlar varmı aramızda..

saygılar...

İkametgahının bulunduğu askerlik şubesine git Yedek Subay Erken Sevk Dilekçesi al. doldur onu ve 1 adet Askerlik Durum belgeni de iadeli Taahhütlü olarak bağlı bulunduğun askerlik şubesinin Daire Başkanlığına gönder. Ptt nin kayıtlı posta servisi war iadeli Taahhütlü gönderide. 3 ytl weriosun bi bandrol numarsı weriolar. netten takip edebiliosun gönderinin nerde olduğunu çünkü her gittiği yerde kayıt altına alınıyor.
    Son gün 25 Ocak,kolay gelsin ...

• quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

beyler ben kasım ayında işlerim dolayısı ile aralık ayında gitmemek için askerliğimi tecil ettirmiştim..ama şimdi nisanda gitmek istiyorum..bu tecili bozdurmak için ne yapmak lazım ve bugün tarihi ile en son gün nezaman...bilen arkadaşlar varmı aramızda..

saygılar...

İkametgahının bulunduğu askerlik şubesine git Yedek Subay Erken Sevk Dilekçesi al. doldur onu ve 1 adet Askerlik Durum belgeni de iadeli Taahhütlü olarak bağlı bulunduğun askerlik şubesinin Daire Başkanlığına gönder. Ptt nin kayıtlı posta servisi war iadeli Taahhütlü gönderide. 3 ytl weriosun bi bandrol numarsı weriolar. netten takip edebiliosun gönderinin nerde olduğunu çünkü her gittiği yerde kayıt altına alınıyor.
    Son gün 25 Ocak,kolay gelsin ...

25ocak demmekki..saol @salt empoze.
    syg

• quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

Arkadaslar nereden oldugunuzu ve ne bölümünü bitirdiginizi yazın da envanter çıkaralım

Ercan

Bursa

Anadolu İktisat mezunuyum...

mehmet

izmir

anadolu işletme mezunu
  • slm arkadaşlar bende nisanda gitmeyi düşünüyorumda şubeye hangi dilekçeyi göndermem gerekiyo dilekçe örneği elinde olan biri varsa yardımcı olabilirmi
  • slm tertip suan bulundugun yerdeki subene git onlar sana göndereceğin dilekceyi veriyorlar..birde askerlik durum belgesi ekliyorsun kütüğünün bağlı oldugu askerlik daire başkanlığına gönderiyorsun... eger nisanda gelmek istiyorsan acele et son 17 gün..25 ocak son gün...yani demek istegim sen şubene git onlar sana herseyi anlatırlar... iyi forumlar
  • slmlar tertipler forum baya hareketlenmiş maşallah yaw bi şöle liste yapılsada kaç kişi war görsek herkes biligilerini göndersin cahtlaq cocuk a göndersin saygılarrrrrrrr
  • SELAM TERTİPLER BU AKŞAM HAYIRLISIYLA LİSTEYE BAŞLICAM VE HERKESTEN SİTEDİĞİM BİLGİLER ŞU ŞEKİLDEDİR

ad soyad üniversite bölüm yaş ikamet ili/ilçesi kütük ili/ilçesi şeklinde herkes pm atarsa bu bilgileri bu akşam lsiteye başlıcam
  • iskender

istanbul

mimarlık mezunuyum

(bu arada 319 lardan falan mımarlık veya ınsaat ıcın kısa yada uzun hakkında bısııler duyan varmı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigido580

slm tertip suan bulundugun yerdeki subene git onlar sana göndereceğin dilekceyi veriyorlar..birde askerlik durum belgesi ekliyorsun kütüğünün bağlı oldugu askerlik daire başkanlığına gönderiyorsun... eger nisanda gelmek istiyorsan acele et son 17 gün..25 ocak son gün...yani demek istegim sen şubene git onlar sana herseyi anlatırlar... iyi forumlar

tamam kardeş saol bende haftaya vericem dilekçeyi inş hayırlısı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

SELAM TERTİPLER BU AKŞAM HAYIRLISIYLA LİSTEYE BAŞLICAM VE HERKESTEN SİTEDİĞİM BİLGİLER ŞU ŞEKİLDEDİR

ad soyad üniversite bölüm yaş ikamet ili/ilçesi kütük ili/ilçesi şeklinde herkes pm atarsa bu bilgileri bu akşam lsiteye başlıcam

mehmet

izmir

işletme
  • bende erken sevk dilekçemi verdim.
    Osman Ş.ÖZKAN
    Yıldız Teknik / İnşaat
    Hayırlı Teskereler
  • Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 319 un gitmesini bekledim foruma katılmak için.

Bende AÖF işletme mezunuyum. İnşallah kısa dönem. Askerlik şubemi aradığımda ocak ta yolla dediler. Karışıklık falan olur Aralıkta yollarsan diye. Yarın yollayacam kağıdımı muayene falan olmuştum zaten.

Dilekçeyi yolladıktan sonra sizler gibi nisan da gitmeyi planlıyorum. Alırlarsa çok iyi olur. Çünkü çalıştığım yere nisan da askere gidicem dedim. Kalırsam işimide kaybedebilirim.

Hayırlısıyla hep beraber gidip gelelim. İmzayıda ekledim

Bundan sonra burdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 319 un gitmesini bekledim foruma katılmak için.

Bende AÖF işletme mezunuyum. İnşallah kısa dönem. Askerlik şubemi aradığımda ocak ta yolla dediler. Karışıklık falan olur Aralıkta yollarsan diye. Yarın yollayacam kağıdımı muayene falan olmuştum zaten.

Dilekçeyi yolladıktan sonra sizler gibi nisan da gitmeyi planlıyorum. Alırlarsa çok iyi olur. Çünkü çalıştığım yere nisan da askere gidicem dedim. Kalırsam işimide kaybedebilirim.

Bundan sonra burdayım

aramıza hoşgeldin tertip

• quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 319 un gitmesini bekledim foruma katılmak için.

Bundan sonra burdayım

aramıza hoşgeldin tertip

hoşgeldin tertip caiz2005

adem bu arada liste yaptınmı ..

• quote:

Orjinalden alıntı: pinkitto

bende erken sevk dilekçemi verdim.
    Osman Ş.ÖZKAN
    Yıldız Teknik / İnşaat
    Hayırlı Teskereler

sende hoşgeldin aramıza ...

hayırlı teskereler ..
  • whiski kardeş ben 319 dedenim. şu anda mersindeyim. inşaatçı arkadaşım benle beraber kısa dönem yapıyo. şöle özetleyim.
    1) her duyduğunuz efsaneye inanmayın.
    2) yaşamışlara sorun.
    3) kısa isteyenlerin tamamına yakını (doktorlar ve veterinerler hariç) kısa çıkar. uzun isteyenlerin küçük bi bölümü %20 gibiydi sanırım uzun çıkar bunların bi bölümü komando olurdu şimdi nası bilmiyorum, bi bölümü doktorlar.........
    4) çok fazla kafanıza takmayın herşey olacağına varıyor. ve sizde aynı benimde düşündüğüm gibi kurnazlık yaparak işleri çözebileceğinizi zannediyor iseniz enerjinizi başka alanlarda harcayın. umarım en yakın zamanda aranızdan bazılarını yanımda görürüm bunu gerçekten çok istiyorum. şimdiden hepinize hayırlı tezkereler....
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.