Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

pardon pm ne ya anlamadım.forumda yeniyim de.bu arada ekledim seni msn ni

PM Özel mesaj demek arkadaşım.

Kolay gelsin.
  • quote:

Artık Başvurunun kabul edilip edilmeyeceğini bekliyoruz...

Şubat başı deniyor ama daha önce açıklanma olasılığı nedir.

ben de bilmiyorum başvurularımızın nezman sonuçlancanı gidip gitmicemiz belli olsada stres yapmasak ya ona göre bir işe felan girerdik.neyse hayırlısı olsun.beklemedeyiz.........

Kesinlikle haklısın. Ben çalışıyorum ama işler güçler hep bu mevzuya bağlı gidceğim kesin olursa ona göre planlıcam herşeyi şimdi muallakta ya kötü bir durum. inş. nisanda giderizde sağ salim yaz sonu geliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

quote:

Artık Başvurunun kabul edilip edilmeyeceğini bekliyoruz...

Şubat başı deniyor ama daha önce açıklanma olasılığı nedir.

ben de bilmiyorum başvurularımızın nezman sonuçlancanı gidip gitmicemiz belli olsada stres yapmasak ya ona göre bir işe felan girerdik.neyse hayırlısı olsun.beklemedeyiz.........

Kesinlikle haklısın. Ben çalışıyorum ama işler güçler hep bu mevzuya bağlı gidceğim kesin olursa ona göre planlıcam herşeyi şimdi muallakta ya kötü bir durum. inş. nisanda giderizde sağ salim yaz sonu geliriz.

arkadaşlar eğer dilekçenizi verdiyseni yada postayala gönderdiyseniz söyleyceğim %99 hazır olun gidiyoruz çünkü 319 dönemde oran %100 hepsi gittiler onun için içiniz rahat olsun ve gidicekmiş gibi hazırlanabilrisniz

• Kesinlikle haklısın. Ben çalışıyorum ama işler güçler hep bu mevzuya bağlı gidceğim kesin olursa ona göre planlıcam herşeyi şimdi muallakta ya kötü bir durum. inş. nisanda giderizde sağ salim yaz sonu geliriz.

inşallah kardeş.nasipse sağ sağlım gider geliriz.işletme bölümlerinin kısa çıkcıdını duydum doğrumu ben uzun kalmayı düşünüyorum da bilgin varmı
  • şimdi geçmişe baktığımızda ve oalsıklıkları düşündüğümüzde işletme kısa dönem olma olasılığı çok yüksek nerdeyse kesin gibi ama sonuçt abunun kararınız TSK verior ve yapıcak başka bişeyimiz yok
  • ya şunu çözemedim alıntıya cevap yazmak için nasıl oluyor.hg. çatlak.ismin ne ya çatlak demeyelimm
  • ismim adem alıntıya cevap yazma için sadece yapcağın mesajın sağ üstünde alıntı yazıo oraya tıklayıp hiçbişeyi silmeden aşağıdan yazamaya devam etmen yeterli tertip
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

ismim adem alıntıya cevap yazma için sadece yapcağın mesajın sağ üstünde alıntı yazıo oraya tıklayıp hiçbişeyi silmeden aşağıdan yazamaya devam etmen yeterli tertip

tamam adem sanırım oldu...sen ne mezunusun ben işletme. ozman kısa çıkcak bana desene..uzun istiyordum ama neyse hayırlısı olsun ya.vatan için herşey değer..hayırlısı ne ise o olsun...
  • bnede iktisat mezunuym bende kısa kısmetse gidip gelicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

bnede iktisat mezunuym bende kısa kısmetse gidip gelicez

evet aynen
  • eskuarza, ekenel24 arkadaşlar sizde hoş geldiniz tertibiz sanırım...isim bölümleriniz nerdir...
  • eskuarza, ekenel24,ve çatlak çocuk(adem) ben bu forumdayım artık bilgi alışverişimizi kesmeyelim.....
  • quote:

İnşallah kardeş.nasipse sağ sağlım gider geliriz.işletme bölümlerinin kısa çıkcıdını duydum doğrumu ben uzun kalmayı düşünüyorum da bilgin varmı

Bölümden çok o bölümden kaç kişi başvurmuş oda önemli mesela işletme mezunu çok olduğundan uzun çıkma ihtimalide o kadar düşük oluyor. ama belli olmuyor arkadaşların dediği gibi şans.

Ben üniversityi kazandığım yıl. izmir / narlıdere istikam tek. astsubaylığın kazanmıştım evrak elime geç yetiştiği için sağlık raporu süresine az kalmıştı bıraktım geldim.

Kısmety işte belkide uzun çıkar ama ben kısa çıkmasını istiyorum. Önemli olan kısa yada uzun çıkması diil nereye düştüğümzde diil. başımızdaki komutanlar önemli olan !!!

Saygılarımla
    Kolay gelsin.

• quote:

quote:

İnşallah kardeş.nasipse sağ sağlım gider geliriz.işletme bölümlerinin kısa çıkcıdını duydum doğrumu ben uzun kalmayı düşünüyorum da bilgin varmı

Bölümden çok o bölümden kaç kişi başvurmuş oda önemli mesela işletme mezunu çok olduğundan uzun çıkma ihtimalide o kadar düşük oluyor. ama belli olmuyor arkadaşların dediği gibi şans.

Ben üniversityi kazandığım yıl. izmir / narlıdere istikam tek. astsubaylığın kazanmıştım evrak elime geç yetiştiği için sağlık raporu süresine az kalmıştı bıraktım geldim.

Kısmety işte belkide uzun çıkar ama ben kısa çıkmasını istiyorum. Önemli olan kısa yada uzun çıkması diil nereye düştüğümzde diil. başımızdaki komutanlar önemli olan !!!

Saygılarımla
    Kolay gelsin.

teşekkürler bilgine senin bölüm neydi tertip

• quote:

İşletme Fak. mezunuyum bende.
  • hım!aynen bende öle seninde kısa olacak ozman..tabi şans...
  • quote:

quote:

İşletme Fak. mezunuyum bende.

isim neydi tertip
  • işletme mezunuyum bende arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekenel24

işletme mezunuyum bende arkadaşlar.

şuan işletme 4 kişi olduk sanırımm.sen uzunmu istiyorsun kısamı tertip
  • quote:

isim neydi tertip

Uğur ben.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.