oturdum tek tek kopyaladım :) bu isin sakasi , bende bir 321 olaraktan 319 bi kac arkadasimin nereye gittigini merak ettim, sonra hepsini toplayip paylasayim dedim. Asagidaki ufak program ile 1 saatte falan topladim.
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Net; using System.IO;
namespace YedekSubay { class Program { static void Main(string[] args) { string fileName = "kdyedek.txt"; int max = 100000; int min = 10000; printHeader(fileName); for (int i = min; i < max; i++) { string line = ""; string url = createUrl(i); string content = getContent(url); if (content.Length < 10) { continue; } string start = ""; string end = ""; //aday no start = "Aday No</font></TH>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Adı ve Soyadı</font></TH>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Baba Adı</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Doğum Yeri</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Kuvveti</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Sınıfı</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Statüsü</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Branş</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Kabul Toplanma Merkezi</b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
start = "Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi </b></font></TD>\r\n<TD class=\"C\">"; end = "</TD>\r\n</TR>"; line = line + getField(start, end, content);
TextWriter tw = new StreamWriter(File.Open(fileName,FileMode.Append)); tw.WriteLine(line); tw.Close(); Console.WriteLine(i); } } public static void printHeader(String fileName) { string header = "Aday No"; header = header + "\t"; header = header + "Adı Soyadı"; header = header + "\t"; header = header + "Baba Adı"; header = header + "\t"; header = header + "Doğum Yeri"; header = header + "\t"; header = header + "Kuvveti"; header = header + "\t"; header = header + "Sınıfı"; header = header + "\t"; header = header + "Statüsü"; header = header + "\t"; header = header + "Branş"; header = header + "\t"; header = header + "Kabul Toplanma Merkezi"; header = header + "\t"; header = header + "Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi"; TextWriter tw = new StreamWriter(File.Open(fileName, FileMode.Append)); tw.WriteLine(header); tw.Close(); } public static string getField(string start, string end, string content) { int startInt = content.IndexOf(start); int endInt = content.IndexOf(end, startInt); string line = ""; if (startInt != -1) { int diff = endInt - (startInt + start.Length); line = content.Substring(startInt + start.Length, diff); line = line.Replace(" ", " "); } line = line + "\t"; return line; } public static string createUrl(int i ) { return "http://www.kkk.tsk.mil.tr/Yedek_Subay/319/" + i + ".htm"; } public static string getContent(String url) { WebClient client = new WebClient(); client.Headers.Add("user-agent", "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; .NET CLR 1.0.3705;)"); try { Stream data = client.OpenRead(url); StreamReader reader = new StreamReader(data); string s = reader.ReadToEnd();
Daire başkanlığını veya şubeyi bu aralar arayan varmı. İşlemlerle ilgili bir gelişme vs.
Ben 319. dönemin formuna bktımda ilgili ayın 20-21 öğrenen olmuş hep sonucunu.
Saygılar.
quote:
Orjinalden alıntı: x5y5z5
Daire başkanlığını veya şubeyi bu aralar arayan varmı. İşlemlerle ilgili bir gelişme vs.
Ben 319. dönemin formuna bktımda ilgili ayın 20-21 öğrenen olmuş hep sonucunu.
Saygılar.
ben aralık ayı elden daireye dilekçe verdim biz iletişim kurcaz dediler.ama şüpeleniyorum bende bir sorun çıksın istemiyorum.dilekçe verdikten sonra başka bir şey yapmıcaz değil mi hocam...
quote:
Orjinalden alıntı: cosgunmurat ben aralık ayı elden daireye dilekçe verdim biz iletişim kurcaz dediler.ama şüpeleniyorum bende bir sorun çıksın istemiyorum.dilekçe verdikten sonra başka bir şey yapmıcaz değil mi hocam...
Yok hocam dilekçeyi verdikten sonra bekliyoruz sadece. Sendeki kaygıların aynısı bendede var.
Benim sıkıntım posta ile göndermiş olmam ellerine ulaştığınıda söylemiyorlar. Haftaya arayıp sorucam eğer olmadı adanaya gidip elden vericembu kadarki sıkıntı oldu. evrak ulaşmış işlemde deseler rahatlicam.
inş. nisanda gideriz bir an önce vatan borcumuzu yaparız.
quote:
Orjinalden alıntı: bisanthe
tamam duzgun biyere yukleyim sorun olma insallah artik
tertibim emegine saglık gerçekten güsel bi çalışma olmuş..evde benim gibi canı sıkılan arkadaşlar merakla bakarlar şimdi
iyi forumlar...teşekkürler
inşallah kardeş nasipse giderizz...inşallah bir sorun çıkmaz..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cosgunmurat ben aralık ayı elden daireye dilekçe verdim biz iletişim kurcaz dediler.ama şüpeleniyorum bende bir sorun çıksın istemiyorum.dilekçe verdikten sonra başka bir şey yapmıcaz değil mi hocam...
Yok hocam dilekçeyi verdikten sonra bekliyoruz sadece. Sendeki kaygıların aynısı bendede var.
Benim sıkıntım posta ile göndermiş olmam ellerine ulaştığınıda söylemiyorlar. Haftaya arayıp sorucam eğer olmadı adanaya gidip elden vericembu kadarki sıkıntı oldu. evrak ulaşmış işlemde deseler rahatlicam.
tertibim haklısınız buu kaygıları duymakla...ama ptt ile gönderdiysen üzerindeki barkot numarısı ile ptt internet adresinden ulaşıp ulaşmadıgını kontrol edebiliyoruz...mesela gecen hafta yollamıştım ben iadeli tahattütlü dün baktım ptt sitesinden teslim edildi yazıyor..hatta teslim edilen memurun adını bile yazmışlar... istersen sende bir dene...ama bende haftaya arayacam daire başkanlıgını yogunluk yoksa belki belli olmuştur...319lar dan erken öğrenenler vardı..saygılarımla iyi forumlar....
Evt, bende aps ile yolladım netten bazen güncellenmiyormuş hala ulşamadı fln yazıyor bu uzun hikaye neyse.
Dediğin gibi 319 tertipler den önce öğreneler olmuş. inş. bizde öğreniriz. de gideriz artık. iyice askerlik moduna girdim ben forma girip çıkıyoru martık sürekli. hep aklımda askerlik.
sesa seda yok forumda yaf...
quote:
Orjinalden alıntı: cosgunmurat
quote:
Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk
quote:
Orjinalden alıntı: caiz2005
Selam arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 319 un gitmesini bekledim foruma katılmak için.
Bende AÖF işletme mezunuyum. İnşallah kısa dönem. Askerlik şubemi aradığımda ocak ta yolla dediler. Karışıklık falan olur Aralıkta yollarsan diye. Yarın yollayacam kağıdımı muayene falan olmuştum zaten.
Dilekçeyi yolladıktan sonra sizler gibi nisan da gitmeyi planlıyorum. Alırlarsa çok iyi olur. Çünkü çalıştığım yere nisan da askere gidicem dedim. Kalırsam işimide kaybedebilirim.
Hayırlısıyla hep beraber gidip gelelim. İmzayıda ekledim
Bundan sonra burdayım
aramıza hoşgeldin tertip
hoşgeldin tertip caiz2005
adem bu arada liste yaptınmı ..
eyvallah arkadaşlar...
Selam. Arkadaşlar ben araştırma görevlisiyim, doktora ders aşamasını geçtim ve teze başlıycam.Askere gidip gelmek istiyorum. Sevk tehirimin iptali konusunda üniversite yönetimi ne gibi tavır takınabilir. nisan 2008 de asker olma ihtimalim nedir. saygılar...
quote:
quote:
sivasa yollamıştım ben. aradım dilekçenin ellerine ulaştığını ve işleme anlındığını söylediler.Bundan sonra şubenden takip et dediler... adananın bu konuda bilgi vermemesi garip...
quote:
Orjinalden alıntı: ysfakin
Selam. Arkadaşlar ben araştırma görevlisiyim, doktora ders aşamasını geçtim ve teze başlıycam.Askere gidip gelmek istiyorum. Sevk tehirimin iptali konusunda üniversite yönetimi ne gibi tavır takınabilir. nisan 2008 de asker olma ihtimalim nedir. saygılar...
Merhaba; Yapmanız gereken işlem askerlik şubenize gidip muayene olup sevk kararınızı aldırmanız. sonrada ilgili sevk nisanda diilse. erken sevk dilekçesi göndermenişz gerekcek. askerlik şubenizle iletişime geçerseni daha faydalı olur.
iyi günler.
quote:
Orjinalden alıntı: nicomedia41 sivasa yollamıştım ben. aradım dilekçenin ellerine ulaştığını ve işleme anlındığını söylediler.Bundan sonra şubenden takip et dediler... adananın bu konuda bilgi vermemesi garip...
Sen öyle deyince tekrar aradım. Sert bir tavırla arkadaşım şubatın ilk haftası şubenden öğrenicen dedi. dedimki eğer evrak ulaşmamışsa gün dolmuş oluyor yine sert bir tavırla şubatın ilk haftası ara yardımcı olalım dedi memur.
:(
quote:
Sen öyle deyince tekrar aradım. Sert bir tavırla arkadaşım şubatın ilk haftası şubenden öğrenicen dedi. dedimki eğer evrak ulaşmamışsa gün dolmuş oluyor yine sert bir tavırla şubatın ilk haftası ara yardımcı olalım dedi memur.
:(
gerçektende zor bir durum tertibim... ama gecenler fatih arkadasımız da yazmıştı aps si ulaşmamış gözüküomuş ptt nin sayfasında ama ulastını ögrenmiş..sıkma canını ulaşmıştır...gercektende suan bütün planlarımız askerlik üzerine kurduk..aklımdan hiç cıkmıo yatıom kalkıom hep bu psikoloji ile...hepimiz için hayırlısı olsun...böyle beklemek gercekten cok zor...
quote:
Orjinalden alıntı: yigido580 gerçektende zor bir durum tertibim... ama gecenler fatih arkadasımız da yazmıştı aps si ulaşmamış gözüküomuş ptt nin sayfasında ama ulastını ögrenmiş..sıkma canını ulaşmıştır...gercektende suan bütün planlarımız askerlik üzerine kurduk..aklımdan hiç cıkmıo yatıom kalkıom hep bu psikoloji ile...hepimiz için hayırlısı olsun...böyle beklemek gercekten cok zor...
Tşk ederim cvp için. Dediğini gibi askerlik bir an önce gelsede gitsek inş. bende askerlikle ilgili sohbetleri artık çok seviyorum eskiden çok sıkıntı alırdım şimdi askerlik konusunu ben açıyorum.