Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 değil benimkini kabul etmediler aralık da gidemedim

quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

Artık Başvurunun kabul edilip edilmeyeceğini bekliyoruz...

Şubat başı deniyor ama daha önce açıklanma olasılığı nedir.

ben de bilmiyorum başvurularımızın nezman sonuçlancanı gidip gitmicemiz belli olsada stres yapmasak ya ona göre bir işe felan girerdik.neyse hayırlısı olsun.beklemedeyiz.........

Kesinlikle haklısın. Ben çalışıyorum ama işler güçler hep bu mevzuya bağlı gidceğim kesin olursa ona göre planlıcam herşeyi şimdi muallakta ya kötü bir durum. inş. nisanda giderizde sağ salim yaz sonu geliriz.

arkadaşlar eğer dilekçenizi verdiyseni yada postayala gönderdiyseniz söyleyceğim %99 hazır olun gidiyoruz çünkü 319 dönemde oran %100 hepsi gittiler onun için içiniz rahat olsun ve gidicekmiş gibi hazırlanabilrisniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nicomedia41
    sivasa yollamıştım ben. aradım dilekçenin ellerine ulaştığını ve işleme anlındığını söylediler.Bundan sonra şubenden takip et dediler... adananın bu konuda bilgi vermemesi garip...

Sen öyle deyince tekrar aradım.
    Sert bir tavırla arkadaşım şubatın ilk haftası şubenden öğrenicen dedi. dedimki eğer evrak ulaşmamışsa gün dolmuş oluyor yine sert bir tavırla şubatın ilk haftası ara yardımcı olalım dedi memur.

:(

çok ilginç wallahi. en azından dilekçenin ulaştığını bilsen o bile rahatlatıyor insanı. sonuçta hepimiz ona göre plan yapıcaz. demekki ordaki memur insafsızmış.

• Orjinalden alıntı: monodoks

%100 değil benimkini kabul etmediler aralık da gidemedim

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

Sen sanırım aralık için ilgili tarihler arasında vermedin bu yüzden gidemedin. tabi iblmiyorum yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicomedia41
    çok ilginç wallahi. en azından dilekçenin ulaştığını bilsen o bile rahatlatıyor insanı. sonuçta hepimiz ona göre plan yapıcaz. demekki ordaki memur insafsızmış.

Evt kardeş. diyecek bişey yok ne diyelim.
    Kısmet artık bekliyecem.

Hayırlısı olsun. Seninde deiğin gibi herşeyi ona göre ayarlıyorum.
  • Sanırım forum askerliğe gidip gitmeyeceğimiz kesinleşince yani bu ayın sonunda baya hareketlenecek o zaman daha bir asker gibi hissedece sanırım kendimizi. şimdi tadını çıkartalım en iyisi

• quote:

Sanırım forum askerliğe gidip gitmeyeceğimiz kesinleşince yani bu ayın sonunda baya hareketlenecek o zaman daha bir asker gibi hissedece sanırım kendimizi. şimdi tadını çıkartalım en iyisi

• Baktım listeye hemşolarım genellikle ankara ve kütahyaya düşmüşler
  • Sınavda nasıl sorular çıkıyor,nereden bakabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

Sınavda nasıl sorular çıkıyor,nereden bakabiliriz

tertip sen uzun mu istiyorsun ?soruları bende merak ediyorum aslında inşallah bilgisi olan iletişim kurar...
  • uzun istiyorum tertip,iyi maaş veriyorlarmış o bakımdan
  • ya bi de konuyla alakası yok ama hemşireler askeriye de alete bakıyormuş varmı böyle birşey yoksa kekliyorlar mı bizi hadi bakıyorlar diyelim ama neden erkekler bakmıyor,ki neden bakıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nopasaran

hehehe :D bazı yerlerde bu varmış ben de duydum. ilk gün ya da ilk hafta muayene bahanesi ile kilotlar aşağı kafalar yukarı emri ile karşıdaki heyete bir mal beyanında bulunuyormus :D

• Merhabalar.

13/01/2008 tarihinde 319. dönem arkadaşlar yemin ediyorlar.

15/01/2008 tarindede 317. dönem arkadaşlar tezkerelerini alıyorlar.

Çark dönüyor...

• quote:

quote:

tertip sen uzun mu istiyorsun ?soruları bende merak ediyorum aslında inşallah bilgisi olan iletişim kurar...

selam beyler sorulara erişebileceğinizi hiç sanmıyorum, ama sorular gayet ciddi ve daha çok düşündürcü ve en önemlisi zaman kaybettirici daha çok zamnanla yarışıyosunuz 25 sayısal 25 sözel zaman 1 saat olması lazım açıkçası ben yetiştiremedim hatta 15 soruyu boş bıraktım yetiştiremediğimden ama siz bana bakmayın ben biraz test konusunda yeteneksizim bi soruya kaptırdınmı kendimi zamanı unutuyom aman siz öle yapmayın zaten çoğu kişi yetiştirdi o kadar boş bırakan bi ben varımdır 319. dönemde ama ona rağmen uzun dönem istiyodum uzun dönemde çıktı şu an bergamaya atandım veteriner hekim asteğmenim varsa merak ettiğiniz bişey sorun görüşürüz....

• quote:

Merhabalar.

13/01/2008 tarihinde 319. dönem arkadaşlar yemin ediyorlar.

15/01/2008 tarindede 317. dönem arkadaşlar tezkerelerini alıyorlar.

Çark dönüyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_akin83

quote:

quote:

selam beyler sorulara erişebileceğinizi hiç sanmıyorum, ama sorular gayet ciddi ve daha çok düşündürcü ve en önemlisi zaman kaybettirici daha çok zamnanla yarışıyosunuz 25 sayısal 25 sözel zaman 1 saat olması lazım açıkçası ben yetiştiremedim hatta 15 soruyu boş bıraktım yetiştiremediğimden ama siz bana bakmayın ben biraz test konusunda yeteneksizim bi soruya kaptırdınmı kendimi zamanı unutuyom aman siz öle yapmayın zaten çoğu kişi yetiştirdi o kadar boş bırakan bi ben varımdır 319. dönemde ama ona rağmen uzun dönem istiyodum uzun dönemde çıktı şu an bergamaya atandım veteriner hekim asteğmenim varsa merak ettiğiniz bişey sorun görüşürüz....

teşekkürler bilgine...bende uzun istiyorum ama bakalım ne çıkcacak.hayırlısııı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_akin83

quote:

quote:

teşekkürler bilgine...bende uzun istiyorum ama bakalım ne çıkcacak.hayırlısııı

her zaman yardımcı olabilirim şimdilik dağıtım iznindeyim haftaya göreve başlıyorum daha öncede yazdım pmlede soracaklarınızı sorabilirsiniz bilgim varsa yanıtlarım bu dönemi bizde yaşadık adamın aklında bir sürü soru işaretleri oluyo neyse hayırlı günler herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_akin83 -- 11 Ocak 2008; 12:15:33 >

• askere giderken neler alalım terlik pijama vb.. den öneriler gelsin şimdiden hazırlık yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLT Empoze -- 11 Ocak 2008; 13:00:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.