Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.001
Cevap
10
Favori
530.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TERTİPLERİM ENBAŞTAKİ SAYFAYA LSİTE EKLEDİM İSMİ OLMAYANLAR BANA PM YOLU İLE ULAŞSINLAR BİLGİLERİ EKSİK OLANLAR BANA BİLDİRSİNLER duyduk duymadık demeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

askere giderken neler alalım terlik pijama vb.. den öneriler gelsin şimdiden hazırlık yapalım

oooo tertip onlara daha çok vakit var yaa
  • yaa kimse yok yaa tertiplerim nerdesinizz
  • torunum ben varım yaa yetmezmı
    gıresundan selam
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

yaa kimse yok yaa tertiplerim nerdesinizz

slm tertip liseyi yapmışsın ellerine sağlık yaw bir sürü kişi wardı bu kadar kişimi bilgileri gönderdi tertipler hadi bakalım herkes bilgilerini göndersin...
  • selam tertip nasılınbilgilerini ortaya yazmasınlar ban pm atsınlar çünkü hemen yapamıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur-d

torunum ben varım yaa yetmezmı
    gıresundan selam

dede askerlik nasıl
  • Kadeş beni unutmuşsun
  • quote:

yaa kimse yok yaa tertiplerim nerdesinizz

Geldim buradayım.
    Sürekli bakıyorumda bir konu açılsa üstünde kopnuşsak yorum yazsak baya aktif olucaz.

3-5 msj önce belirttiğim gibi. sanırım bu ay sonuna yoğunluk başlicak.
    Ondan sonra kim tutar bizi
  • liste yapılmış eline sağlık adem
  • selam

torunlar

sizi dört gözle bekliyoruz :))

bugün bitti yemin ettim..

acemilte ustalıkta aynı yer susurluk ..

çok rahat yer fakat sizin iin geçerli değil otlardan başınız çok yanacak...317 er fena ezmişler..biz kışın gittk çok rahat yaptık..

darısı başınıza..

12 den sonra 125 başka yok :))
  • slm tertipler askerlik dairesini bşk aradım az önce dilekçem kabul olmuşmu diye bi bayanla görştüm ilk önce ne zaman gönderdiğimi sordu aralık dedim. sonunda filanmı dedi. aralığın ilk haftası göderdim dedim. o zaman sizi başka bi hatta aktarıyorum dedi. çıkan bayan adı soyadımı sordu söledim ondan sonra gerisini baba adı, doğum yılı vs.kendisi söledi doğru dedim ve DİLEKÇENİZ KABUL EDİLMİŞ evraklarınız askerlik şubesine gönderilecek 01/03/2008-31/03/2008 tarihleri arasında evraklarınızı alabilirsiniz dedi. accayip sevindim.

Garantiye alıyım diye bide askerlik şubesini aradım ordada daha nisanda gidecekerin listesi belli değil en geç 01/02/2008 de belli olur dedi. Bende ama daire başkanlığını aradım orada kabul olduğunu sölediler 01-31/2008 tarihlerinde evraklarınızı alabilirsiniz dediler dedim o da tamam işte daireden evrakalr bize gelcek ve listeleri yapacaz dedi. daire bşklığında kabul olmuşsa burdada listelere yazılır dedi

sevineyimmi bilemiyorum teripler...

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih60

slm tertipler askerlik dairesini bşk aradım az önce dilekçem kabul olmuşmu diye bi bayanla görştüm ilk önce ne zaman gönderdiğimi sordu aralık dedim. sonunda filanmı dedi. aralığın ilk haftası göderdim dedim. o zaman sizi başka bi hatta aktarıyorum dedi. çıkan bayan adı soyadımı sordu söledim ondan sonra gerisini baba adı, doğum yılı vs.kendisi söledi doğru dedim ve DİLEKÇENİZ KABUL EDİLMİŞ evraklarınız askerlik şubesine gönderilecek 01/03/2008-31/03/2008 tarihleri arasında evraklarınızı alabilirsiniz dedi. accayip sevindim.

Garantiye alıyım diye bide askerlik şubesini aradım ordada daha nisanda gidecekerin listesi belli değil en geç 01/02/2008 de belli olur dedi. Bende ama daire başkanlığını aradım orada kabul olduğunu sölediler 01-31/2008 tarihlerinde evraklarınızı alabilirsiniz dediler dedim o da tamam işte daireden evrakalr bize gelcek ve listeleri yapacaz dedi. daire bşklığında kabul olmuşsa burdada listelere yazılır dedi

SEN SİVAS ASKERLİK Dİ DİMİ NUMARASINI VERİRİMİSİN BANA TERTİP

• quote:

quote:

slm tertipler askerlik dairesini bşk aradım az önce dilekçem kabul olmuşmu diye bi bayanla görştüm ilk önce ne zaman gönderdiğimi sordu aralık dedim. sonunda filanmı dedi. aralığın ilk haftası göderdim dedim. o zaman sizi başka bi hatta aktarıyorum dedi. çıkan bayan adı soyadımı sordu söledim ondan sonra gerisini baba adı, doğum yılı vs.kendisi söledi doğru dedim ve DİLEKÇENİZ KABUL EDİLMİŞ evraklarınız askerlik şubesine gönderilecek 01/03/2008-31/03/2008 tarihleri arasında evraklarınızı alabilirsiniz dedi. accayip sevindim.

SEN SİVAS ASKERLİK Dİ DİMİ NUMARASINI VERİRİMİSİN BANA TERTİP

ewt 0346 228 47 03 bi ara bakim tertip

• TERTİP AYNEN KABUL OLMUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM VALLAAA ŞİMDİ İŞİM VAR BENİM DAHA SORA GÖRÜŞÜRÜZZZ
  • quote:

Hayırlı olsun hocam.

senin daire başk. adanamıydı hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

quote:

Hayırlı olsun hocam.

senin daire başk. adanamıydı hocam

saolasın tertip sivas walla helal olsun sivas askerlik dairesi bşlkığına takır takır çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih60 -- 11 Ocak 2008; 17:02:19 >

• quote:

TERTİP AYNEN KABUL OLMUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM VALLAAA ŞİMDİ İŞİM VAR BENİM DAHA SORA GÖRÜŞÜRÜZZZ

Seninde hayırlı olsun hocam.
    Bende tertip dicem ama korkuyom ya kabul olmadıysa bizim adana daire başk. hayatta söylemz biliyorum ben taa ben şubatın başında öğrenirim biliyorum ya. :

adana daireden öğrenen varmı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

selam

torunlar

sizi dört gözle bekliyoruz :))

bugün bitti yemin ettim..

acemilte ustalıkta aynı yer susurluk ..

çok rahat yer fakat sizin iin geçerli değil otlardan başınız çok yanacak...317 er fena ezmişler..biz kışın gittk çok rahat yaptık..

darısı başınıza..

12 den sonra 125 başka yok :))

bikere hocam 317 ler nisanda gitmdi ağustosta gittiler. bu yüzden ot fazlı bize denk gelmiyor
    biz 315 ler gibi nisanda gidiyoz.
  • @cahtlaq_cojuk @fatih60 hocalar. Cuma cuma son iş günü turnayı gözünden vurdunuz.

biz taa pazartesiye kadar soramicaz bile.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.