Şimdi Ara

3230 Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gundur Nokia 3230 kullaniyorum. Telefondan genel olarak bir sikayetim yok ama. Telefonda bazi sorunlar var yardimci olursaniz sevinirim.

---Telefonda, Real Player veya diger mp3 playerlarla; mp3 caldigimda, sesi artmiyor. Yani ya sessiz, ya da ses, hep ayni duzeyde.(Yeni farkettim oyunlarin sesini ayarlarken de oluyor.) (Mono dedikleri sey bu mu oluyor acaba=) Ayni sorun radyoda yok; sesi actigimda, gelen ses de artiyor.

---Telefon mesaj geldiginde titremiyor. Tercihlerde titresim acik, baska bi ayari yok sanirim.

---Sarji 1 gunde bitiyor ya bu aletin. Hadi ilk gun dedim cok oynadik ondan bitmistir. Ama 4 gun oldu her gun sarj ediyorum..

---Bir de eger zil sesi olarak mp3 kullaniyorsaniz, telefon calmadan once, rahatsiz edici bir beep sesi cikartiyor.

Bunlarin birer "bug" oldugunu dusunuyorum. (Sarj disinda) Umarim firmware destegi ile bu hatalar duzeltilir. Ama firmware yukletmek, teknik servisle ugrasmak ayri bir eziyet.

Kullanan arkadaslarda da ayni sorunlar varsa mecburen yeni bi firmware bekliycez. Eger ayni sorunlar sizde cikmiyorsa, ben teknik servis yollarini asindirayim..

Cevaplarinizi ve cozum onerilerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensoz -- 4 Mayıs 2005, 2:04:12 >

• benim arkadaştada telefonun zil sesi kısılmıyordu ya en yüksek ses yada sessiz:)
  • Eğer forumda arama yparsak 3230 cular burda toplanıyor topicine bakacak olursa bunları ben 6-7 nisan tarihlerinde belirtmiştim.....
  • bu tip ses sorunları 6630 da da mevcutmu beyler y.a
  • hayır 6630< da yok ama 3230 olması beni rahatsız etmiyor bence güzel sonuçta bir topluluk arasında önce uyarıyor sonra çalıyor bence mantıklı ama kişiden kişğe değişebilir bu durum!!!!
    birde mesaj gelince titrememesi kötü ama derslerde mesaj sesini sesli yaptım ve derste çalıyor mesaj tonu ve ayrı bir karizma oluyor
  • 3230 da mp3 hoparlörden dinlerken ses az geliyodu.daha sonra hoparlör sesini arttırdım we artık gayet iyi çıkıyo.hopalör sesini biriyle konuşurken arttırabiliyoruz sadece sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dokunmatik sorunlu 1520
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.