Şimdi Ara

3230m sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung laptop ve 7670m ekran kartı var arkadaşlar, ısınmasın diye en yüksek işlemci durumunu kısınca
    bu sefer oyunda fps kaybediyorum, ama en yüksek işlemci durumu %100 olursa 81 derece gördüm az evvel, 10 gün önce temizlendi macunlar taze
    tahlike arz eder mi bu şekilde
    tecnopatta monster laptop test ettiler 91 derece görüyordu 3fanlı laptop
    samsun en iyi duruma getirilmiş moduna ayarlı güç planı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Kasım 2015; 16:01:43 >

• Amd işlemci ve ekran kartları için tehlikeli değer 95 derece ve üstüdür.İntel ve nvidia için 105 derece üstü tehlike arz eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Amd işlemci ve ekran kartları için tehlikeli değer 95 derece ve üstüdür.İntel ve nvidia için 105 derece üstü tehlike arz eder.

hocam çıkıp bi daha girdiğimde 76yı geçmedi, herhalde windows işlem yapıp cpu kullanımını artırdı
    ama fps 100 den 70 lere iniyor 30 dakika sonra
    directx 9 destekli oyun olduğundan mı oyun bilmiyorum live for speed oynuyorum
    7670m devreye girmiyor sanırım msı afterburner ile baktığımda 7670m kullanımı %0 idi
    win8e sıfırlayıp deneyeceğim belki sıkıldım artık uğraşmaktan hocam
    25000 toplam parcalanma mevcut defrag baslattım
    [simage]
     3230m sıcaklık
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Kasım 2015; 19:02:22 >

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Hocam oyuna girdiğiniz de amd control center da uygulamaları yönetme kısmı var aynı nvidia gibi oradan oyunu ekleyip yüksek performans seçerek bu sorunu aşabilirsiniz.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    aynen yüksek performansa ayarlı, pes 2013ü full de oynatıyor artık hd graphicsle mi oynatıyor bilmiyorum
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    hocam son durumu ileteyim
    lg televizyona bağladım 60 ekran bişey
    fişte değilken live for speedde fps 80i geçmedi başlarken pitte
    gezinirken 50 60 fps falandı baya takılıyordu
    fişe taktıktan sonra oyunu açtım yüksek performans ayarlı, fps direkt 100e vurdu sabit
    gezinirken 85-100 gidip geldi
    yani 7670m devreye giriyor net olarak anlamış oldum
    daha da netleştirmek gerekirse fişteyken ayarlardan lfs yi tasarruf yaptım fps 80i geçmedi gene, yüksek performansta 100 oluyor
    tv ye bağlamadan hd graphics oyunun altından kalkabildiğinden net olarak anlayamıyordum
    ama bir süre sonra 100 den 70 lere doğru fişteyken bile düşüş devan edecek mi göreceğim
    nedenini bilemiyorum oyundan mıdır yoksa 7670m mi ısınıyor bakalım
    defragı yaptım dün akşam bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 8 Kasım 2015; 15:50:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.