Şimdi Ara

325. dönem - Ankara, MAMAK - Muhabere. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
38.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saolun ama sanırım değişmiş biras nişanlım daha 6 günlük belkide normaldir disiplinin olması allah kısmet ederse nişanlım yemin töreninden sonrada orda kalacak gibi gözüküyor,çoğu orda kalmış çnkü dediğiniz imkanlardan acemiliği bittiğindemi yararlanabilir sadece yoksa internetten yararlanabilir mi?Telefon olayı biraz sıkıntılı sanırım sıra çokmuş yine çok şükür arıyor,tüm asker yakınlarına allah kolaylık versin dayanılmazı zor bir acı yaşıyorumm melc bu arada senin nişanlındamı mamakta yapıyor askerliğini?
  • Ve sonunda yemin ettik. 325 kd karma bölük muhabere askerler olarak denetleme yüzünden daha 2 hafta daha orda gibiyiz.
    Arkadaşlar nişanlılarınızın ismini söylermisiniz. Tanıyor olabilirim
  • vay bady hemen gelmissin :)

ewet tarıh 9 ocak yemınımızı ettik... artık uste askerız.acemılık guzeldi,bakalım ustalık nasıl geccek...
  • acemılık guzeldı derken dostum neresı guzeldı yaa buz gıbı havalarda egıtım mahvolduk yaa ayaklarımı sadece gecelerı yatakta hıssedıyordum.2 ocagı hatırlatırım sana albay gelecek denetlıyecek dıye -15 derece 3 saat bekledık.valla benım acemılık hıc ıyı gecmedı adana cocugu olunca soguk bayagı zorladı benı.hele su dagıtım olmassa denetleme ayagına 2 hafta daha egıtımcılık egıtımı alacakmısız uzman cavuslar verecekmıs.yanı senın anlayacagın 2 hafta daha bıttık.umarım hemen dagıtım olur. 2. kogus 50 nolu yatak

quote:

Orjinalden alıntı: stormaxi

vay bady hemen gelmissin :)

ewet tarıh 9 ocak yemınımızı ettik... artık uste askerız.acemılık guzeldi,bakalım ustalık nasıl geccek...
  • askerligini yapmış arkadaşlar ankara mamak muharebeci kardeşim orda asker diyarbakır merkeze düştü rahatmıdır orası nasıl bir yerdir
  • slm arkadaşlar 90/3 tertip ankara mamaka askerli cıkan tertiplerle tanışmak isterim muhabere bölügü ismim emrah
  • MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA
    90/3 tertipler tanışalım burdan ben emrah _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: narquz

MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    MAMAK ANKARA
    90/3 tertipler tanışalım burdan ben emrah _?

dostum aynı yerdeyiz bende Anıl memnun oldum 16 sında teslim olucam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.