Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.661.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SAÇ SAKAL KONUSUNDA NE KASIN NE DE KESİN SONRA 10 GÜN DOLAŞIRSINIZ KEL KEL İKİ ABİMİ ASKERE YOLLADIM EVET SAKAL YOKTU AMA MALUM SAÇ BOLDU... Kİ 323 LERİN FORUMLARINIDA OKURSANIZ BİR TON KÜPELİ AT KUYRUKLU İNSAN VARDI DİYOLAR... BENCE VEDALAŞMADAN ÖNCE DURDURABİLDİĞİNZ KADAR DURDURUN BENDEN UYARMASI

• hocam oglan olsa bekleyecem az daha beraber gidek diye ama kiz bizimki yahu :)

quote:

Orjinalden alıntı: korhanlı

26_bbz_26 KARDEŞ SEN YEMİN TÖRENİNDE YANDIN:) ABİMİNDE 4 YAŞINDA Bİ OĞLU VARDI VEDE YEMİN TÖRENİNE BERABER GİTTİĞİMİZDE " HERKES AMANNN BEKLESEYMİŞTE OĞLUYLA GİTSEYMİŞ DEMİŞTİ "
  • Allah bagislasin hocam...
    quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. Evliyim bir kızım olacak bugunlerde inşallah. Bu arada Anadolu Üniversitesi hakimiyetini kurmuş durumdayız.

quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

selam arkadaslar.
    dedeler gitti meydan bize kaldi.
    hadi bakalim bi tanisalim kaynasalim soyle.
    ben aof isletme mezunuyum , oncesinde bogazici MYO programlama mezunuyum.
    aslen eskisehirliyim ama ist da ikamet ediyorum.
    evliyim 8 yasinda bi kizim var ve 32 yasindayim...

• quote:

Allah bagislasin hocam...
    quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Bende hemen hemen seninle aynı durumdayım. Evliyim bir kızım olacak bugunlerde inşallah. Bu arada Anadolu Üniversitesi hakimiyetini kurmuş durumdayız.

quote:

selam arkadaslar.
    dedeler gitti meydan bize kaldi.
    hadi bakalim bi tanisalim kaynasalim soyle.
    ben aof isletme mezunuyum , oncesinde bogazici MYO programlama mezunuyum.
    aslen eskisehirliyim ama ist da ikamet ediyorum.
    evliyim 8 yasinda bi kizim var ve 32 yasindayim...

PARDON BEN ERKEK KIZ KISMINI KAÇIRMIŞIM ALLAH BAĞIŞLASIN KARDEŞ

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Orjinalden alıntı: tcaner

@beckhir sanırım sorunun cevabı c maddesinde var

Sağol hocam çok yararlı oldu.

Napalım kestirir gideriz :\

Teşekkürler cevaplayanlara.

@fenerlix07, Hocam senin saçlar çok çabuk mu uzuyor yoksa bilerek kazıtıyor veya kısa halde gezmeyi mi seviyorsun?

son fotoğrafım

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/130/009_220-077~Elvis-Presley-Posters.jpg

Eh işte idare edersin.

• Arkadaşlar 325. dönem olarak 30 Kasım 2008 akşamından itibaren resmen asker olacağız..
    Buna alışmak ve uygun davranışlar sergilemek zorundayız.. Bu saç ,sakal muhabbeti biraz saçma geliyor..
  • Bu saç olayını saçma bulman değil de, davranışla saçı bağdaşlaştırman ve burda bunu bu şekilde ifade etmen de bana saçma geliyor.

Ben son ana kadar saçımı kestirmek istemiyorum. Sürekli kısa saçla gezseydim veya traş olduğumda küçük bir çocuk gibi görünmeyi dert etmeseydim belki bana da saçma gelirdi ama öyle olmayanlara da saygı gösterirdim.
  • SELAM ARKADAŞLAR GERGİN GÖRDÜM BİRAZ SİZİ:) 319 KD. OLARAK GECEN SENE ARALIK DONEMINDE ASKERE GITTIM.SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM ASKERLİK İÇİN EN İİ DÖNEM.GÜNLERİN KISA OLMASI BÜYÜK AVANTAJ.HİÇ ANLAMADAN ACEMİLİK DÖNEMİ GEÇİYO ZATEN.GÜNLER KISA VE YAĞIŞ OLDUGU İÇİN EGİTİMDE FAZLA OLMUYO HEP YEMEKHANEDE.SUNUDA BELIRTMEK İSTERİM ASKERDE KIŞ OLMASI YAZ OLMASINDAN İİ DİR.CUNKU YAZIN O SICAKTA DURUM COK VAHIM OLUYO YATAKLAR CARSAFLAR..KISIN NE KADAR USUSENDE İÇLİK GIYIYOSUN KALIN GIYINIYOSUN BI COZUM BULUYOSUN SONUCTA.AMA BUTUN BUNLARIN YANINDA TABIKI DOGU DA BIR YERE DUSERSEN O ZAMAN ZORLUK CEKEBILIRSIN.BEN İZMİR-GAZIEMIRDEYDIM.HEMEN DEMEYIN OOO İZMİR GIBI YERDE ASKERLİK YAPMIS KONUSUYO.WALLA HICTE OYLE DEIL.İZMİRİN O KIŞ GECELERI VARYA BILEN BILIR.GECE NOBETE KALKMAK ÖLÜM GELIYO BASTAN INSANA SONRA ALISIYOSUN.INANIN NOBET ASKERLİGİ HELE KISA DONEM YAPINCA CABUK GECMESINI SAGLIYO.GECE NOBETI ZOR GELIYODA GUNDUZ NOBETI SUPER HELE 3 SAATLIK NOBETLER.SIZE COK MANYAKCA GELEBILIR SU AN NOBETIN NESI İİ OLUR BE DIYEBILIRSINIZ.AMA GIDINCE ANLARSINIZ. BOLUKTEN UZAKTA OLMAK HER ZAMAN İİDİR.YAZICIYLA ARANIZ İİ OLMASI LAZIM.UZUN DONEM OLDUGU İÇİN YAZICI PEK SEVMEZ KD LERİ.AMA YINEDE SIZIN BI AYAR CEKMEYE BAKIN COK İŞİNİZE YARAR.VALLA SIMDILIK BU KADAR SONRA YINE DEVAM EDERIZ .AMA GERCEKTEN ARALIK DONEMI EN İİ DONEM GORCEKSINIZ.GÖRÜŞMEK ÜZERE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnanftd -- 15 Ağustos 2008; 10:53:10 >

• @adnanftd görüşlerini paylaştığın için teşekkürler.
  • Aralık dönemi bence de çok iyi bir dönem. Fakat tek korkum var o da, bu yaşıma kadar kar, soğuk hiç görmemiş olmam. Hangi il çıkarsa çıksın mutlaka Adana'dan soğuk bir kış olacaktır, sık sık hasta olabilirim.

Bu arada para götürmeyin hesap açtırın karttan çekersiniz diyenler var. Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Bu arada para götürmeyin hesap açtırın karttan çekersiniz diyenler var. Bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.

Bende para yerine bankamatik kartı götürmeyi planlıyorum. Fakat eskiden askeriyede Oyakbank vardı. O satılınca heryer farklı bankalarla anlaşmaya başlamış. Nerede hangi atm var bunu öğrenmek lazım. İşbankası çok bulunuyor.
  • beckhir kardeşim ..Bu saç olayını saçma bulman değil de, davranışla saçı bağdaşlaştırman ve burda bunu bu şekilde ifade etmen de bana saçma geliyor.. demişsin

Ben 30 kasım itibarıyle zaten resmen asker olduğumuzu ve 30 kasımdan itibaren buna uygun davranışlar sergilememizi kastetmiştim..
    Ayrıca ha 10 gün önce ha 10 gün sonra ... Sonuçta kestirmeyecek misin saçlarını?
    Ayrıca ifade şeklimin nesi var.. Kılddan tüyden muhabbet yapmıyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinrecep

beckhir kardeşim ..Bu saç olayını saçma bulman değil de, davranışla saçı bağdaşlaştırman ve burda bunu bu şekilde ifade etmen de bana saçma geliyor.. demişsin

Ben 30 kasım itibarıyle zaten resmen asker olduğumuzu ve 30 kasımdan itibaren buna uygun davranışlar sergilememizi kastetmiştim..
    Ayrıca ha 10 gün önce ha 10 gün sonra ... Sonuçta kestirmeyecek misin saçlarını?
    Ayrıca ifade şeklimin nesi var.. Kılddan tüyden muhabbet yapmıyor muyuz?

Buna alışmak lazım diyince ben 'şimdiden kel kel dolaşmaya başlayın ne olacak sanki' olarak anladım.

Zaten 29'unda traş olmayı planlıyorum. ( 30'u pazara geliyor. )

Neyse banka konusuna gelelim.

Gideceğimiz yerler 2 gün önce belli oluyor. Olabildiğince çabuk davranıp, anlaşılan yeri öğrenip hesabı açtırmamız lazım o zaman.

Teşekkürler @liberti bilgi için.

• Oyak bank İNG bank oldu acaba askeriyede İNG bankın atm si bulunurmu. Aslında ben iki banka düşünüyorum Ziraat bankası her il ve ilçede muhakkak var ve İş bankası bu ikisinden birinden hesap açtırıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcaner

Oyak bank İNG bank oldu acaba askeriyede İNG bankın atm si bulunurmu. Aslında ben iki banka düşünüyorum Ziraat bankası her il ve ilçede muhakkak var ve İş bankası bu ikisinden birinden hesap açtırıcam.

Ziraat bankasının heryerde olması pek işimize yarar mı bilmiyorum. Acemi birliğinde dışarı çıkılmadığı için askeriyedeki banka önemli. Usta birliğinde hertürlü paraya ulaşırsın zaten. Bende işbankası kartımı götürmeyi düşünüyorum.
  • Doğru söylüyorsun liberti Bu İng bankın acaba olurmu atm si onu öğrenebilsek. Gideceğimiz yer ve birlik 10 unda belli oldu diyelim orayı arasak banka olarak hangisinin atm si var acaba cvp alabilirmiyiz alsak bile şimdi aklıma geldi bankalar kapalı olucak bayram tatili. Nasıl olucak bilmiyorum bu bayram tatili olayını bilet bulabilcekmiyiz ulaşımda birliğimize göre denizciysek ona göre iç çamaşırı, karacıysak ona göre havacıysak ona göre bayramda heryer kapalı olur nasıl halledicez bunları çok soru işaretleri var
  • Doğru ya bayramın son günü 11 Aralık. Ulaşım da çok zor olacak bu banka işi de çok zor olacak.

Ekleme: Bankalar için tatil günleri:http://www.tbb.org.tr/v12/tatil.htm

Bize tam lazım olacağı günler tatil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 15 Ağustos 2008; 12:17:17 >
  • Arkadaşlar,
    Askerlik şubesine işlemleri yapmaya giderken yabancı dil ve sporcu lisansı gibi belge istediler mi?
    Bu belgeleri ne zaman götürmeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinrecep -- 15 Ağustos 2008; 12:17:32 >
  • Hangi işlemler? Tecil bozdurmayı diyorsan hayır o belgelere ihtiyaç yok.

Sadece verilen bir form üzerinde bildiğin yabancı dilleri, hobileri falan yazıyorsun.
  • Bende TOEFL belgesi ve sporcu lisansı var. Bunları Tecil bozdurmaya giderken götürmem mi gerekli..

Yoksa Aralık ayında sınava girerken mi götürmeliyim..

Mülakatta soruyorlarmış ama , ben sadece sarı zarfla gideceğiz diye biliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.