Şimdi Ara

3250 RESİMLERİNİ NEREDE BULABİLİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: izmirli mert
    uzman mobil'i çok yardım edenlere telefon hakkında çok bilgililere veriyolar özel üye heralde

ben yeri ve zamani geldigi zaman boyle bir basvuruyu yapmayi planliyordum. ama konu burada acildi bende sansimi denemek istedim. mesaj attim ama henuz cevap gelmedi.

yardim konusunda benim birsey soylemeye hakkim yok, uyelerimiz beni taniyorlarsa veya yardimimi gordulerse referans olabilirler. bilgi ve beceri olarakta ben herturlu sinava hazirim.

daha uzun sureler burada olacagimdan, insanlara yardimci olacagimdan, bakalim uygun gorurlerse neden olmasin.
  • sana referans olurum her zaman bilgi vermis olmak icin degil gercekten dogru bilgileri vererek sorunlara yardim eden birisin cunku
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam
    sana referans olurum her zaman bilgi vermis olmak icin degil gercekten dogru bilgileri vererek sorunlara yardim eden birisin cunku

tekrardan tesekkur etmek istiyorum. sagol, varol.
  • seni tanıos yardımlarını bilioz yaw arkandayız
  • Uzman mobil rütbesini alabilmek için üyenin site yönetiminin dikkatini çekmesi gerekiyor. Yapılan paylaşımların önemi, forumdaki seviye ve objektiflik göz önünde bulunduruluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..
    Uzman mobil rütbesini alabilmek için üyenin site yönetiminin dikkatini çekmesi gerekiyor. Yapılan paylaşımların önemi, forumdaki seviye ve objektiflik göz önünde bulunduruluyor.

uzman mobil bir uye olarak bilgilendirdiginiz icin tesekkur ederim. dedigim gibi kriterleri ogrenmek isterim ve hak ediyorsam boyle bir rutbeye sahip olmak isterim. gerekli yere mesajimi attim, merak ettigim sorularin cevaplarini bekliyorum.
    isterseniz bu konuyu p.m den gorusebiliriz, daha fazla bilgilendirmek amacli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert
    seni tanıos yardımlarını bilioz yaw arkandayız

sanada tesekkur ederim izmirli mert sagolasin.
  • INSALLAH OLURSUN DOSTUM
  • sagolasin.
    yetkili makama istegimi belirttim ve degerlendirmeye alacaklarini soylediler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.