Arkadaşlar 3250 resimlerini atsanızda baksak biz de br karar vesek alıp almıyacağımıza...
BEN ÖYLE Bİ KONU AÇMIŞTIM AZ SONRA LİNK ATARIM ONUN YANISIRA KOSKOCA 3250 TOPİĞİ VAR ORADAN DA BULABİLİRİSN...!
dostum telefonun resminimi istiyorsun yoksa tel ile cekilmis resimlerimi cunku cumlen biraz dusuk olmus ama sanirim 3250 ile cekilmis resimler istiyorsun forumda arama yap bir kac topikte 3250 fotolari var olmaz ise clone isimli arkadas bildigim kadariyla 3250 ana topigini acmisti ya o topigi ara yada clone isimli kullaniciya pm atip foto isteyebilirsin kolay gelsin
[cLone]:: isimli kullanici acilen nokia 3250 ile cekilmis fotograf yarat...
Orjinalden alıntı: yegoadam vay clone ustam forumdamiydin o kadar ozdeslesmissinki 3250 ile biri 3250 ile ilgili bise sorsa hemen aklima sen geliyon iyi forumlar dostum
hic sorma yav. 3250 bana oyle yapisti ki ne yapsamda kurtulsam bilmiyorum vallahi. 3250 fotograflari, 3250 sorunlari derken nokia bile tanidi artik, yakinda nokia ile ortaklasa NOKIA 3250 cL diye versiyon cikaracagim.
isin sakasi tabi, nokia 3250 veya birbaskasi arkadaslara yardimci olaibliyorsam ne mutlu.
varsa bir sinavi bizde girelim. olabilir aslinda kime basvuracagizpeki bu durum icin.
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
vay clone ustam forumdamiydin o kadar ozdeslesmissinki 3250 ile biri 3250 ile ilgili bise sorsa hemen aklima sen geliyon iyi forumlar dostum
doğru walla ben de foruma girip 3250 görünce aklıma hemen "clone" geliyo
imzamdaki mavi resme tıklayabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_eMRe
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam vay clone ustam forumdamiydin o kadar ozdeslesmissinki 3250 ile biri 3250 ile ilgili bise sorsa hemen aklima sen geliyon iyi forumlar dostum
doğru walla ben de foruma girip 3250 görünce aklıma hemen "clone" geliyo
ne demek clone sen bu forumda tanidigim daha dosrusu tanimadan anladigim kadariyla en mutevazi saygili ve kimseye hakaret vs yapmayan ender insanlardan birisin ne zaman bir sorunumuz olsa elinden gelenide yapiyorsun cok sagol kardesim
uzman mobil'i çok yardım edenlere telefon hakkında çok bilgililere veriyolar özel üye heralde
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam ne demek clone sen bu forumda tanidigim daha dosrusu tanimadan anladigim kadariyla en mutevazi saygili ve kimseye hakaret vs yapmayan ender insanlardan birisin ne zaman bir sorunumuz olsa elinden gelenide yapiyorsun cok sagol kardesim
cok tesekkur ediyorum, soyledigin seyler mutluluk verici seyler. inanin elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum. yapamadimi veya bilmedigim bir noktayi ise bilenlerden ogreniyorum. iyisiyle kotusuyle burada olmayi seviyorum, birkez daha tesekkur ediyorum.