Şimdi Ara

3250 RESİMLERİNİ NEREDE BULABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3250 resimlerini atsanızda baksak biz de br karar vesek alıp almıyacağımıza...

• BEN ÖYLE Bİ KONU AÇMIŞTIM AZ SONRA LİNK ATARIM
    ONUN YANISIRA KOSKOCA 3250 TOPİĞİ VAR ORADAN DA BULABİLİRİSN...!
  • dostum telefonun resminimi istiyorsun yoksa tel ile cekilmis resimlerimi cunku cumlen biraz dusuk olmus ama sanirim 3250 ile cekilmis resimler istiyorsun forumda arama yap bir kac topikte 3250 fotolari var olmaz ise clone isimli arkadas bildigim kadariyla 3250 ana topigini acmisti ya o topigi ara yada clone isimli kullaniciya pm atip foto isteyebilirsin kolay gelsin
  • [cLone]:: isimli kullanici acilen nokia 3250 ile cekilmis fotograf yarat...

artik kimse bu [cLone]::
    3250 simi varmis ne??

aradiginiz nitelikteki fotograflar bu topicte mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7955042/tm.htm
  • vay clone ustam forumdamiydin o kadar ozdeslesmissinki 3250 ile biri 3250 ile ilgili bise sorsa hemen aklima sen geliyon iyi forumlar dostum
  • [cLone]:: REKLAM YAPMA...!
    BAK BU DA ScORphY TARAFINDAN AÇILMIŞ
    KİMSE ARTIK BU ScORphY...!

http://forum.donanimhaber.com/m_11605344/mpage_1/key_S%25DDL%25DDND%25DD//tm.htm#11605344
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam
    vay clone ustam forumdamiydin o kadar ozdeslesmissinki 3250 ile biri 3250 ile ilgili bise sorsa hemen aklima sen geliyon iyi forumlar dostum

hic sorma yav. 3250 bana oyle yapisti ki ne yapsamda kurtulsam bilmiyorum vallahi. 3250 fotograflari, 3250 sorunlari derken nokia bile tanidi artik, yakinda nokia ile ortaklasa NOKIA 3250 cL diye versiyon cikaracagim.

isin sakasi tabi, nokia 3250 veya birbaskasi arkadaslara yardimci olaibliyorsam ne mutlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ScORphY yanlis anlama dostum. yazdiklarim seni rahatsiz ettiyse silebilirim. yanlis anlasilmak istemem.
  • eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

ScORphY yanlis anlama dostum. yazdiklarim seni rahatsiz ettiyse silebilirim. yanlis anlasilmak istemem.

DOSTUM ŞAKADAN ANLAMIYOSUN YAF...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScORphY
    DOSTUM ŞAKADAN ANLAMIYOSUN YAF...!

hakkatten anlamiyormusum vallahi.

olsun ya yinede saygisizlik yapmak istemem. sozumu zyanlis anlasilip yanlis yere gitmesin yeter.
  • DOSTUM SENDE UZMAN MOBİL OLSANA
    SENİ YAPMİİCAKLARDA KİMİ YAPICAKLAR YAF...!
  • abi uzman mobil nasil olunur yaw bende merak ettim
  • hakkatten bakiyorumda cogu kisiye bu unvan verilmis, nasil oluyorda veriyorlar bende bilmiyorum.

varsa bir sinavi bizde girelim. olabilir aslinda kime basvuracagizpeki bu durum icin.
  • quote:

vay clone ustam forumdamiydin o kadar ozdeslesmissinki 3250 ile biri 3250 ile ilgili bise sorsa hemen aklima sen geliyon iyi forumlar dostum

doğru walla ben de foruma girip 3250 görünce aklıma hemen "clone" geliyo
  • imzamdaki mavi resme tıklayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_eMRe
    quote:

doğru walla ben de foruma girip 3250 görünce aklıma hemen "clone" geliyo

neyseki kotu birsey ile anilmiyoruz, buda iyi.
    bende sizlere tesekkur ederim arkadaslarim.
  • ne demek clone sen bu forumda tanidigim daha dosrusu tanimadan anladigim kadariyla en mutevazi saygili ve kimseye hakaret vs yapmayan ender insanlardan birisin ne zaman bir sorunumuz olsa elinden gelenide yapiyorsun cok sagol kardesim
  • uzman mobil'i çok yardım edenlere telefon hakkında çok bilgililere veriyolar özel üye heralde
  • quote:

ne demek clone sen bu forumda tanidigim daha dosrusu tanimadan anladigim kadariyla en mutevazi saygili ve kimseye hakaret vs yapmayan ender insanlardan birisin ne zaman bir sorunumuz olsa elinden gelenide yapiyorsun cok sagol kardesim

cok tesekkur ediyorum, soyledigin seyler mutluluk verici seyler. inanin elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum. yapamadimi veya bilmedigim bir noktayi ise bilenlerden ogreniyorum. iyisiyle kotusuyle burada olmayi seviyorum, birkez daha tesekkur ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.