Şimdi Ara

telefon buldum sahibini nasıl bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
41.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n70 tel buldum arkadaslar bunun sahibini nasıl bulurum pin min acılmıyo.telefon yagmurda suya dusmus galiba.pilide kendi kendine ısınıyo..su simkarın arkasındaki numara bi ise yararmı bulmak icin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Buldum: Sahibini Nasıl Bulurum?

Kayıp bir telefon bulduğunda, sahibini bulmak için uygulayabileceğin adımlar şunlardır:

• IMEI Numarasını Kontrol Et: IMEI numarası, her telefona özel bir tanımlayıcıdır ve sahibini belirlemeye yardımcı olabilir. Telefonun ayarlarına giderek veya *#06# tuşlayarak IMEI numarasını öğrenebilirsin.

• IMEI Numarasından Kime Ait Olduğunu Bulma: Bazı web siteleri, IMEI numarasını girerek cihazın sahibini bulmana olanak tanır. Bu yöntem genellikle ücretlidir, ancak bazı ücretsiz alternatifler de mevcuttur.

• IMEI'den Telefon Sahibi Bulma: IMEI numarasını, cihazın satın alındığı operatöre veya üreticiye sağlayabilirsin. Onlar, sahibini bulmak için IMEI numarasını kullanabilirler.

• Bulunan Telefonun Sahibini Bulmak: Telefonun kilitli değilse, rehberinde veya mesajlaşma uygulamasında ipuçları arayabilirsin. Arkadaşlarına veya aile üyelerine ulaşmaya çalışmak da yardımcı olabilir.

• Sosyal Medyada Paylaş: Bulduğun telefonu, fotoğrafını ve konumunu ekleyerek sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsin. Bu, telefonun sahibini bulmana yardımcı olacak daha fazla kişiye ulaşmanı sağlar.

• Yerel Yetkililere Teslim Et: Telefonu uzun süredir saklayamıyorsan, yerel polis karakoluna veya kayıp eşya bürosuna teslim edebilirsin. Onlar, sahibini bulmak için gerekli adımları atacaktır.

Bu adımları uygulayarak, bulduğun telefonun sahibini bulma şansını artırabilirsin. Ancak, telefonun çalınmış olması durumunda, derhal yetkililere bildirmen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • imeiden nerde olduğunu bulmak için çok ugrasman gerekir kendi hattını tak bak numaralar telefon hafızasına kayıtlandı ise sahibine ulasabilrsin ve dusuncen için seni kutlarım insanlar artık yolda buldukları telefonları cebine atıylrlar
  • kendi kartımı taktım ama guvenlik kodu istiyor onuda bulamadım denedim bi kac tane olmadı..
  • riva tarafındamı buldun acaba
  • yok riva değil
  • imei numarasini verince turkcell abone merkezi bulcaktir kime ait oldugunu
  • telefonun pili ısnıyorsa büyük ihtimalle su yutmuş o tel bence fazla çalıştırma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde garip bir cihaz buldum!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım o telefonu sim kart ile bi abone merkezine götürebilirsen, simkart arkasındaki numaralardan sahibine ulaşabilirler sanırım.
    Sahibi zaten, kartı kapattırmıştır kayboldu diye ancak en azından telefonuna kavuşur, sevinir :)
    Benim turkcell sim kart arkasındaki rakamların tel no'su ile bi ilişkisi var sanırım, hat no'mun son 4 hanesi direk orada yazıyo, basit bi denklemle de diğer hanelere ulaşabilirler abone merkezlerinde heralde.
    Bu davranışın için de seni ayrıca tebrik ediyorum, umarım bu gibi güzellikler zamanla artar
  • once teli kvk ya gotur orada sorgulat tel kayıtlı cıkarsa kvk hemen sahibini bulur
  • Sim kartdan ve imei numarasından cihazın ve kartın kime ait olduğu bulunur, ama sana bu bilgileri vermezler, cihazı polise vermen gerekecek, onlar teslim ederler ancak.
  • Eğer işe yararsahttp://nfader.z-host.ru/ adresinden telefonun IMEI numarasını girerek güvenlik kodunu resetle...Daha sonra kendi kartını takarak telefon hafızasındaki kayıtlı telefonlardan telefonun sahibine ulaşmaya çalış... Umarım işe yarar
  • evetostum simkarttan sahibine ulaşırlar zaten kartı kapattıysa aynı numarayı almıştır sana turkcell numarayı verir aynı sey benimde basıma gelmişti turkcell i aradımnumarayı verdi ertesi gün gelip aldı..birde güvenlik kodunu sıfırlayarak anne-baba aşkım falan kayıtları arar sahsa ulaşabilirisin
  • Yaşasın benim telefonu bulmuşun tabi işin şakası bu. Bende bi 6600 bulduydum trcell abone merkezine götür ordan bakıp buluyolar o da olmadı polise götür üstüne yatsınlar
  • arkadaşım çok doğru bişey yapıosun günüzdeki çoğu insan aa n70 buldum der servise götürüp tamir ettirip satar yada kullanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: bironbir

n70 tel buldum arkadaslar bunun sahibini nasıl bulurum

yaptığın çok doğru ama dikkatli ol çünkü çalıntı telefon olma ihtimali yüksek yada bi kapkaç olayından sonra atılmış bir telefon olabilir(kovalamaca esnasında falan) kimse n70 gibi bi telefonu atmaz öyle yada düşürmez polis' e git diyecem ama üstüne yatarlarsa diye düşünüyorum sim kartdan bulma ihtimali var.bazı arkadaşlar imei no'dan bulabilirsin demiş ama nasıl olacak o anlamadım
  • davranışın için seni kutlamak istiyorum kaldımı böle insanlarr yahuu helal olsun valla bravo teli polise vermekten çok sahibini kendin bulurda teslim edersen için daha rahat etmiş olur madem bi iyilik yapıcaksın bari tam yerine ulaşsın dimi turkcell abone merkezi fln sana kesin yardımcı olurlar umarım en kısa sürede amacına ulaşırsın tebrik ediyorumm seni
  • yaw ben anlamadım bu olayı arkadaslar neden herkes kutluyo arkadasımızı bence yapması gerekeni yaptı yani bence bu olayı biraz abarttık gibi geldi bunu yapmak her turk un vazifesidir bence bunu yapan alkıslanmamalı yapmayan tenkit edilmeli tabi bu benim gorusum
  • @klebinho
    etrafta bu arkadaş gibi davranmayan o kadar çok şerefsiz var ki artık böyle düzgün insanları alkışlamazsak toplumda belli bile olamayacaklar işte bu yüzden kutluyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukem -- 18 Ekim 2006; 19:07:05 >
  • Arkadasım kilit kodunu telefoncular çözebiliyorlar öylede bir dene ve bu arada seni gercekten kutlarım örnek oluncak birisiymişin
  • arkadaşlar sim karrtta yedek kart nolur hat ne ise onun bayiinde arkadaş belki yedeğini almıştır üzerindeki numarayı aramyı bi dene derim.bide turccell de bi ara numarayı yazınca kimin üzerine kayıtylı olduğunu sölüyordu yanlış hatırlamıyorsam mesaj yolıuu ile oluyordu.kolay gelsin sizide kutlarım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.