Eğer işe yararsahttp://nfader.z-host.ru/ adresinden telefonun IMEI numarasını girerek güvenlik kodunu resetle...Daha sonra kendi kartını takarak telefon hafızasındaki kayıtlı telefonlardan telefonun sahibine ulaşmaya çalış... Umarım işe yarar
ben bir arkadaşla zamanında t630 bulmuştum yerde çalıp duruyordu.telefon çalıştığı için sahibini bulmak kolay oldu.yalnız arkadaşlarında dediği gibi dikkat et kapkaç sırasında atılmış bir telefon olabilir.hırsız konumuna gelip mağdur olabilirsin.içindeki hat hangi gsm operatörüne aitse müşteri hizmetlerine anlat durumu onlar sana en doğru yolu gösterir tahmin ediyorum.ama telefonun ıslandığını söylemişsin bozuk telefon için o kadar uğraşmasanda olur çöpe de atabilirsin.
İçinde simkart varsa oradan bulmak daha kolay olur. IMEI den bulmak daha zor.
arkadaşım güvenlik kodu için şu numarayı dene genelde nokia tel lerde güvenlik kodu bu no oluyo 66542
arkadaşım bu davranışından dolayı seni kutluyorum ve gurur duyuyorum dh deki bütün üyelerinde böyle insanlar olduğunu umuyorum
yaklaşık 1 ay olmuş son mesaj atan arkadaşlar. ben olsam çalıntı diye çoktan polise bildirip telefonu kapattırmıştım. yani işe yaramaz bu saatten sonra bence. Ama arkadaşı gerçekten kutlamak lazım. dürüstlük artık toplumumuzda tükenen bir özellik. Tebrikler.
benim tlf o.yolda 8800 bulunca bunu yere atıp onu almıstım :)
Hortlatılan bayat bi konu üstünde postlaşmak nasıl bi duygu ?
sayın arkadas seni kutluyorum bu günlerde senin yaptığını asla yapmazlar ama arkadaslara bi hatırlatma bulunayım ben polisim asla kimse üstüne yatamaz tutanakla teslim edecekdsin kimse üstüne yatamaz bu zamana kadar hangi polis hangi telefonun üstüne yatmiş ki biz yatalım bu kadar da yapmayın oldu olacak bi de gasp yapalım vatandaştan kimse üstüne yatamaz o telefonun
quote:
Orjinalden alıntı: Nukem
@klebinho etrafta bu arkadaş gibi davranmayan o kadar çok şerefsiz var ki artık böyle düzgün insanları alkışlamazsak toplumda belli bile olamayacaklar işte bu yüzden kutluyoruz...
Arkadaşım bir bakıma haklısın (bir animasyonda italya ile avrupayı karşılaştırıyorlar italyada uçak kaza yapmadan inince uçaktan alkışlar yükseliyor izlemek isterseniz linkinide verebilirim) ama diğer arkadaşın dediği gibi olması gereken zaten buydu. Yani kırmızı ışıkta durduğu için bir sürücüyü alkışlamak gibi bir şey. Eskiden çeşmelerin üzerine para konulurmuş isteyen ihtiyacı kadarını alır artanı geri getirir ve yerine koyarmış ne günlerden ne günlere geldik.
Bu arada sorumluluk demiş iken lütfen yerlere çöp atmayalım. Çevremizde çöp kutusu yok ise bir çöp bulana kadar cebimizde taşıyalım. Tamam bu bir kolay kutusu olmaz ama en azından yediğimiz bisküvinin cipsin paketini ya da ne bileyim yarım ekmek dönerin kağıdını cebimizde çok güzel taşıyabiliriz. Kola kutularını ise ezip bir poşet içinde yine cebiniz koyabilirsiniz (ki onları geri dönüşüm kutularına atmak dsaha iyidir) bunu yapamaz iseni de itina ile bir direğin ya da ağacın dibine koyabilirsiniz. Böylece temizlik görevlileri onu daha rahat alabilirler. Rasgele attığınız kutular ise çevre kirliliği yanında başka zararlara da neden olabilir. Bu bir kişiye karşı olan, yani bu mesajın açılışına neden olan sorumluluktan daha ötedir. Bu dünyada yaşayan 7 milyar insana, şu an anne karnındaki yaklaşık 100 milyon bebeğe ve önümüzdeki 10 kuşakta dünyaya gelecek 50 milyardan fazla insana karşı olan bir sorumluluktur. Lütfen geleceğinizi ve geleceğimizi karartmayın.
Televizyonda genetik boulma kurbanı çocuğu görmeyeniniz yoktur herhalde. Vücudu insan boyun üstü ise dünyadaki canlılardan tamamen farklı bir surete sahip. Çevre kirliliği ve zehirlenmesi bu hızla devam eder ise bu tip doğumların hız gittikçe artacak. Ve hatta artık doğum olmayacak. Zira çevresel etkenler nedeniyle ve zamanın da etkisi ile erkek DNA kodunun zayıfladığı bir gerçek.
@bironbir
Bu devirde kim uğraşır bu yaptıklarınla, helal olsun ... senin gibi dürüst insanlar görmek ne güzel
aman be at cebe gitsin ne uğraşiyisin ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme