Bildirim
325i
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.da-motorsport.com buraya girip yeterli bilgiyi alabilirsin forum sayfasından -
sağlam ses çıkıyo makinadan... -
MUHTESEM BIR ARABADIR.
ONUN GIBI SES VEREN BASKA BIR BMW YADA BASKA ARABA MODELI YOKTUR.
PROF LARI ANKARA DA DIR.
www.autoclubturkey.com - forum- marka takımları - bmw de gerekli bilgiyi alabilirsin. -
193hp motor var. benim pder almanya otobanında basmış araba 245km'h'ı rahat görüomuş ama ben ta 1994'ü ssöylüyorum.93model arabayla basmış -
170 beygir diye biliyorum -
320 170hp dikkatini çekerim -
218bg.. -
amma yaptın -
www.bmw.com.tr -
-
kosifler mi,borusan mı??...tabiki borusan -
valla ben o kadar ilgilenmiom ama 93 model 325i cabrio kullandım kral araba deli gidiyo hemde 193hp -
arkadaşım sonuçta bir bmw.onun çıkardığı sesi hiç bir araba çıkaramıyor.her koşulda mükemmel derim. -
adam 88 model yazmış beyler uçmayın yenileri 218 beygir e 46 lar 192 olması lazım saygılar 88 modeller 170 civarı bişey olması lazım fazlada olabilir -
Kullanımı Çok zevkli alettir.Bende 1995 yılında 1989 E30 3,25 Cabriolet AC Shinitzer Çikişlı vardı Kıbrıs a ilk geldiğinde herkes aşıktı arabaya Galeride durdu kimse alamadı,En sonunda ben aldım Kıbrısta kullandım sonra Türkiyeye çıkardım İstanbulda kullandım yıllarca.Çocuğum gibiydi bağ vardı aramızda canlı gibi,Full dolu bir arabaydı Borbet cantlar,sarı koniler,Orj.AC Shinitzer body kit orj.siyah farlar orj. pembe/füme stoplar ne arabaydı bee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olc -- 3 Nisan 2005, 9:51:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: hayalet34
arkadaşım sonuçta bir bmw.onun çıkardığı sesi hiç bir araba çıkaramıyor.her koşulda mükemmel derim.
her motorun kendine ait bi sesi var zaten.... biri birini tutmaz.... -
quote:
ONUN GIBI SES VEREN BASKA BIR BMW YADA BASKA ARABA MODELI YOKTUR.
çok üzdün beni? m3 ün uçak motoru gibi sesi başka hangi bmw de var ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X