rica ederim.en çok zorlanıcanız şey sıcak olucaktır arkadaşlar.onu dışında bol bol yürümek biraz sıkabilir.ama bize çok anlayışlı ve iyi davrandılar acemi birliğinde sizede öle olur umarım.onun dışında pek sıkıntı olucanı sanmıyorum.birde acemi birliği demek heryerde sıraya girmek demek orda...tuvalet banyo kantin saç traşı gibi...bide 1.bölük ün askeri olup topçu taburunda kalırsanız daha iyi olur.tabii bu şans meselesi elinizde olan bişey değil.aceleden eksik yada devrik cümle kurmuş olabilirim nöbetim var.
quote:
Orjinalden alıntı: volvol
kiros bilgiler icin tesekkurler.. en cok zorlanacagimiz seyler neler olur? bir de muhakkak gelirken alin dedigin birseyler var mi? yanimizda olmasi gereken ??
korkulacak birsey yok gibi gorunuyor.
dagitimda gittigimiz yerde kalma olasiligi nedir?
buarada kolay gelsin. cok saolun bilgiler icin. yarin daha hareketli olur diye tahmin ediyorum? carsi izninde ??
korkulcak bişey tabiiki yok umarım dilediğiniz gibi geçer.tugayda kalma olasılığı biraz düşük açıkçası:) 500 kişi geliyosunuz galiba.bunun 50 si meslekten kalır.öğretmen mimar gibi.kalan bütün herkes 4.hudut alayına gider.birazıda midyat ve dargeçit e gidiyo galiba.çarşı bu arada zor geldimden beri 3 kere çıktım.genelde çarşılar kilit...ama yaz döneminde okadar kitlemezler herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: volvol
korkulacak birsey yok gibi gorunuyor.
dagitimda gittigimiz yerde kalma olasiligi nedir?
buarada kolay gelsin. cok saolun bilgiler icin. yarin daha hareketli olur diye tahmin ediyorum? carsi izninde ??
kiros torun sizde hiç şans yokmuş ozaman. bizim zamanımızda da kitlenirdi ama ayda bir o da istihbarat geldiği zaman.
Torunlar yrn büyük bir olasılıkla birliklerinize teslim olacaksınız. Bende kardeşimi götürecem Manisa il jandarma çıktı onada..Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum. Allah yardımcınız olsun..
herkese tesekkurler :)
ne zaman neyle gelion mardine
valla dede tam şansızız.ama burası kızıltepe normal ya her an her şey olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Aqresif
kiros torun sizde hiç şans yokmuş ozaman. bizim zamanımızda da kitlenirdi ama ayda bir o da istihbarat geldiği zaman.
Torunlar yrn büyük bir olasılıkla birliklerinize teslim olacaksınız. Bende kardeşimi götürecem Manisa il jandarma çıktı onada..Hepinize hayırlı tezkereler diliyorum. Allah yardımcınız olsun..
quote:
Orjinalden alıntı: kiros
valla dede tam şansızız.ama burası kızıltepe normal ya her an her şey olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Aqresif
pardon torun ozaman. ben tugaydasın zannettim. malesef kızıltepe nin öyle bir sorunu var. biletleri yolladık, az kaldı.. İyi bak torunlarına torun =) sanada hayırlı tezkereler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme