Şimdi Ara

327. DÖNEM 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu birliğe düşen arkadaşlar varmı?? Mardinde yapan arkadaşlar anlatın bize Mardini

• 325 ler bilgi verirseniz super olur.. simdiden tesekkurler
  • Torunlar selam.. ben 317 k/d olarak mardin tugayda görev yaptım, hiç gözünüzde büyütmeyin. özellikle sormak istediğiniz bişi olursa sorun...
  • selam dedecim =) ilk sorum havalimanından tugaya gidişimiz nasıl olur ? Ve herhangi bir inzibata yakalanmamızda KTM lere götürülmemiz söz konusumu ?
  • havaalanınla tugay arası 10 km civarındadır, çok uzak değil.. direk havaalanından taksiye binebilirsin yada azcık yürüyüp yola çıkıp geçen minibüslere atlayabilirsiniz. ktm ye yakalanmazsınız, önce yeni mardin yada eski mardine gidip bi göz atın, yemek yiyin.. ktm ye çok düşük bi olasılıkla yakalansan bile ktm gideceğiniz tugayın hemen yanında zaten. ama inzibatları hiç dert etmeyin..
  • kisa donemlere kesin dagitim oluyo mu? bir de en cok ne zorlar orada bizi.. genel olarak bilgi verebilirmisiniz?
  • tugaydan kısa dönemlere dağıtım oluyor tabiki.. kızıltepe, midyat, nusaybin, cizre, tugayda kalma şansınızda yüksek tabiki.... aranızda öğretmen olanlarınız varsa şanslı sayabilir kendini şimdiden.. askerlik bile yapmıyor diyebilirim..midyat için orda bi tabir vardır, midyat git yat derler.. kızıltepe de güzeldir ama biraz kurak.. cizre biraz sınıra yakın diye korkmayın, orasıda gayet rahat. orada sizi en çok sıcaklar zorlucaktır. dede tavsiyesi isterseniz kesinlikle yazın yanınızda güneş kremi bulundurun derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgiler icin tesekkurler
  • Teşekkürler Aqresif biraz olsun moral oldu
  • rica ederim beyler.. yrn tekrar bakarım buraya, sormak istediğiniz ne varsa sorun seve seve cevaplarım. biz hiçbişey bilmeden gittik. önceden bilgi edinmek, en azından ne ile karşılaşacağınızı bilmek azda olsa içinizi rahatlatır.. hayırlı teskereler şimdiden..
  • Aqresif, bi sorum daha olacak. orada dovmeyle ilgili sorun cikartiyolarmi? benim kolumda var bitane ama siyasi icerikli falan birsey degil. dovme sorun olr mu?
  • senin bize tavsiye edeceğin birşeyler varmı agresif ?
  • arkadaşlar hepimize hayırlı teskereler.

diyarbakır'da kabul ve toplanma merkezine gitmeden direk olarak birliğimize gitsek bir sorun olmuyor dimi?
    netleştirelim olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kntrlklm

arkadaşlar hepimize hayırlı teskereler.

diyarbakır'da kabul ve toplanma merkezine gitmeden direk olarak birliğimize gitsek bir sorun olmuyor dimi?
    netleştirelim olayı.

KTM ye katılmaman daha iyi olur senin için..
  • arkadaşlar şimdiden hayırlı tezkereler size...325. kısa dönem olarak 70.mekanize de yaptım acemi birliğini.rahat yer gerçekten bekledimden daha iyi çıktı.ama dağıtımlardan sonra düşeceniz yerlere göre değişebilir durumlar.kimi arkadaş çok rahat kimi arkadaşımda benim gibi sürünüyo:) 28 gün bol bol yürürsünüz zaten bize öle yaptılar.bildiğim kadarıyla 500 kişi geliyosunuz ve bunun 50 si tugayda kalır diğerleri nusaybin dargeçit cizre kızıltepe midyat gibi ilçelere ve karakollara gidicek.ilçe isimleri biraz bana ilk başta ürkütücü geliyodu ama bi sorun yok şimdilik buralarda.tugayda kalmayanlar 4. hudut alayına seçilmiş olucak.ordan da alay gerekli yerlere dağıtımlşarı yaspıyıyorlar.biraz dağınık anlattım ama yardımcı olabiliceğim bişey olursa cevaplamaya çalışırım...son:34 gelin artık...:)
  • kiros bilgiler icin tesekkurler..
    en cok zorlanacagimiz seyler neler olur? bir de muhakkak gelirken alin dedigin birseyler var mi? yanimizda olmasi gereken ??
  • para işini tugayın içinde bulunan ptt ten halledebilirsiniz. parayı mardin tugay diye yatırırlar, kimliğinizi fotokopisi ile alırsınız, o bakımdan bir sıkıntınız olmaz.

volvol dövme sıkıntısı da yok. benimde dövmem var ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta orda çok fazla dövmeli uzun dönemler bile vardı benim dönemimde..

ve ktm ye katılmayın sakın. ktm, tugayın yanındaki selen kışlası oluyor. çok büyük ve toz toprak bir alan. saatlerce beklersiniz. direk birliğinize teslim olmanız daha mantıklı..
  • dovme konusu kafami kurcaliyordu. icim rahatladi.
    valla cok cok saolun verdiginiz bilgiler icin.
  • bende buraya dustum baska varmı
    akturk34@hotmail.com
  • msn adresim

volvol.327@hotmail.com

volkan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.