bugün sabah 9 sularında askerlik daire başkanlığımı aradım ve nisanda askersin cevabını aldım ohh be en sonunda stresten kurtuldum.darısı tüm arkadaşlara...
hadi hayırlı olsun umarım bizimde belli olurda şu belirsizlikten kurtuluruz bi
CELP DÖNEMLERİ BAŞVURU TARİHLERİ ŞUBAT CELBİ İÇİN, 01 ARALIK-31 OCAK AS.Şubesi.BŞK. NİSAN CELBİ İÇİN, 01 ARALIK-25 ŞUBAT AS.Dairesi.BŞK. HAZİRAN CELBİ İÇİN, 01 NİSAN-31 MAYIS AS.Şubesi.BŞK. AĞUSTOS CELBİ İÇİN, 01 NİSAN-25 HAZİRAN AS.Dairesi.BŞK. EKİM CELBİ İÇİN, 01 AĞUSTOS-30 EYLÜL AS.Şubesi.BŞK. ARALIK CELBİ İÇİN, 01 AĞUSTOS-25 EKİM AS.Dairesi.BŞK.
Arkadaşlar nisan dönemi için erken sevk dilekçesi en son verme tarihi 25 ocak diye biliyordum ama . asalın sitesinde 25 şubat diyor süre uzatıldımı arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
bende bi bakayım
quote:
Orjinalden alıntı: elegend
quote:
Orjinalden alıntı: Rebelboy_84
bugün sabah 9 sularında askerlik daire başkanlığımı aradım ve nisanda askersin cevabını aldım ohh be en sonunda stresten kurtuldum.darısı tüm arkadaşlara...
hadi hayırlı olsun umarım bizimde belli olurda şu belirsizlikten kurtuluruz bi
eyvallah kardeş sağol merak etmeyin eğer dilekçeni gönderdiysen %100 kabul edilirsin
eyvallah birader saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: 16txs1963
arkadaşlar öncelikle en çok uzun dönem nisan celbinde çıkar, artık bu aşikardır. Komando olayına gelince bal gibide komando olabiliyoruz yeterki sağlık şartlarınız boyunuz kilonuz ve isteğiniz olsun..Nisan 2008de bitmedi yani,yok öyle birşey,yanlış bilgi aldınız herhalde. uzun dönem ve komando olayına tek bir örnek verecek olursam : Arkadaşım Kamu Yönetimi mezunu. Aralık celbinde askere gitti. Piyade Komando Asteğmen - Isparta
Bende bugün muaynemi oldum. muayne dediğim de boy kilo ölçüldü, bi rahatsızlığın varmı diye soruldu yok dedim o kadar. başhekimin imzası filan derken biraz bekledim 2 saatte bitti askeri hastanedeki işim.
Manisa, İzmir Tepecik askerlik şubesine bağlıymış, bende yarın erken sevk dilekçemi gidip elden teslim edeceğim hayırlısı ile.
bu arada Manisa Askerlik şubesinde işlemlerimle ilgilenen abi ile yedek subay olmanın iyi yönleri ve kötü yönleri üzerine konuşurken bana "yedek subay olma şansı çok az" dedi ve önüne bir liste açıp bir önceki celp tarihinde manisa merkez askerlik şubesinin 164 adet yedek subay adayından 8 tanesinin askerliğini yedek subay olarak yapmaya başladığını söyledi. bu 8 kişiden biri tıp mezunu (sağlıkçı olanlar kafadan asteğmen zaten) biri yüksek inşaat mühendisi, 3ü de spor bölümü mezunu, iyi yapıya sahip oldukları için komando olmuşlar. diğer3 kişiyi söylemedi...
Hayırlısı :-)
2. sayfaya gecmedikmi daha yahu
selamün aleyküm arkadaşlar nasıl gidiyor
bi sorum olucak kardeş. komandolukta izmir foca hale varmı? bilgin varsa cevap verirsen sevinirim
ya beyler ben aps ile yollamıştım dilekçeyi ve durum belgesini.. aradım geçenlerde yok dediler ulaşmamış (üstünden 15 gün geçmesine rağmen ) neyse bende fax çektim. sonra aradım fax gelmiş dediler.. sormayı unuttum size sorayım .... fax la olurmu bu dilekçe işi yoksa bi daha yollasammı kargo falan bi şekil.... kolay gelsin...
bildiğim kadarıyla ocak 25 e kadar kendi şubene vermen gerkiyo. eger ocak 25 i gecerse ankaraya milli savunma bakanlıgına yollaman gerekio. onun için ek süre tanıyorlar
fax çektin mi oluyor. ama faxsın gittiğine emin ol.. ben fax çektim 10 gün sonra ara dediler aradım martta dosyanızı alın nisanda askersiniz dediler
meraba
meraba arkadaşlar soruma cevap verirseniz sevinirm. nisan celbi için izmir foca komando okulu hale varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: akalistanbul
ya beyler ben aps ile yollamıştım dilekçeyi ve durum belgesini.. aradım geçenlerde yok dediler ulaşmamış (üstünden 15 gün geçmesine rağmen ) neyse bende fax çektim. sonra aradım fax gelmiş dediler.. sormayı unuttum size sorayım .... fax la olurmu bu dilekçe işi yoksa bi daha yollasammı kargo falan bi şekil.... kolay gelsin...
kesinlikle faxlada işlerini halledebilirsin zaten faxını teyid etmişler.bir problem olsaydı sana söylerdi(silik,eksik yazı vb)ama işini sağlama al birkaç gün sonra tekrar ara.bende bugün aradım ve bana nisanda askersin dediler
hayırlı olsun... bizimkide belli olsa da rahatlasak.. bişey daha sorayım o zaman ya.. bana şubatı'ın başında bağlı olduğun ask Şubesini bi ararsın denildi.. sana nerden söylendi nisanda askersin diye..
benim kütüğüm erzurumda bende merkez askerlik dairesi başkanlığını aradım daha sonra telefona çıkan operatör yedeksubay işlemlerinin yapıldığı yere bağlad ıbeni, yani her şubede bir operatör çıkar diye düşünüyorum ondan sonra ben dilekçemin onaylanıp onaylanmadığını öğrenmek istiyorum dedim operatörde beni ilgili departmana bağladı olay bukadar.sende kendi şubeni ara ve hemen öğren cevabını bekliyorum.
Arkadaşlar selamlar, ben Aralık 2008 celbine yetismek icin cok ugrastim ama basarili olamadim, bu hususta bilgili olmadigim konu kalmadi. Simdi huzurla nisan celbine dilekcemi verdim ve kabul oldu.
Hadi bakalım yeni başlığımız hayırlı olsun.Bu arada bana da 20 Ocak'da ara dediler ama yarın bir arayıp sorayım belki belli olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: Rebelboy_84
benim kütüğüm erzurumda bende merkez askerlik dairesi başkanlığını aradım daha sonra telefona çıkan operatör yedeksubay işlemlerinin yapıldığı yere bağlad ıbeni, yani her şubede bir operatör çıkar diye düşünüyorum ondan sonra ben dilekçemin onaylanıp onaylanmadığını öğrenmek istiyorum dedim operatörde beni ilgili departmana bağladı olay bukadar.sende kendi şubeni ara ve hemen öğren cevabını bekliyorum.
benim merkezde Kastamonu.. geçen gün aradığımda şubat başı gibi araç/kast. şubeni ara dediler. hayırlısı ya bişeyler göreceli ama du bakalım :)