Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen bi cevap bekliyorum arkadaşlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: univercty

Ben yarın sabah Eminönü askerlik şubesine gideceğim. geçen sene izmir'de işlemlerimi ,muayenemi yaptırmıştım. 2009 ağustosa kadar tecilliyim.. nisanda gitmek istiyorum.. herhangi bir belge falan gerek limi arkadaşlar.. yardımcı olursanız çok sevinirim... bu arada öğretmenim kısa dönem istiyorum hayırlısıyla..

nufusa kayıtlı olduğun yer izmirse durum biraz karısık ama eminonu ise bir evrağa falan gerek yok.nufus kağıdını al git yeter
  • anladım arkadaşım.. kısa dönem olur inşallah.. sabah erken gitmekte fayda var sanırım.. çok saol
  • yeni başlık hayırlı uğurlu olsun. 8sayfa güme gitmiş ama uzun avdede kendi tertibimiz açmış oldu başlığı. saolasın aknyldz..
  • Arkadaşlar merhabalar

Yeni sayfamız hayırlı olsun dilekçemin sonucunu öğreniyim inş. olumlu çıkar görüşmek üzrere. Selametle kalın.
  • arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bu dönemde uzun dönem yada komando olmuyoruz bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? diğer dönemlere nazaran hiç alınmıyor gibi birşey sanırım öyle birşey duymuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: vatanmustafa

arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla bu dönemde uzun dönem yada komando olmuyoruz bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? diğer dönemlere nazaran hiç alınmıyor gibi birşey sanırım öyle birşey duymuştum

komando olayını bilmiyorum. hatta benim bildigim nisan 2008 den itibaren üniv mezunlarını komando yapmıyorlar. uzun dönem için ise nisan döneminde çıkma şansı daha yüksek diye biliyorum.
  • arkadaşlar öncelikle en çok uzun dönem nisan celbinde çıkar, artık bu aşikardır. Komando olayına gelince bal gibide komando olabiliyoruz yeterki sağlık şartlarınız boyunuz kilonuz ve isteğiniz olsun..Nisan 2008de bitmedi yani,yok öyle birşey,yanlış bilgi aldınız herhalde. uzun dönem ve komando olayına tek bir örnek verecek olursam : Arkadaşım Kamu Yönetimi mezunu. Aralık celbinde askere gitti. Piyade Komando Asteğmen - Isparta
  • arkadaşlar şunu söyleyim. üstteki yazıyı yazarken amacım sizi rencide etmek değil sadece bildiğimi paylaşmak. yanlış anlamayın sakın
  • Hayırlı olsun arkadaşlar 317kd tnk çvş büyük büyük dedeniz olarak her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazırım
  • arkadaşlar bende nisan dönemi için askerlik şubesine erken sevk dilekçemi verdim, eğer kabul olursa nisanda askerim işallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: elegend

arkadaşlar bende nisan dönemi için askerlik şubesine erken sevk dilekçemi verdim, eğer kabul olursa nisanda askerim işallah...

olur olur merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: hazırasker

quote:

Orjinalden alıntı: elegend

arkadaşlar bende nisan dönemi için askerlik şubesine erken sevk dilekçemi verdim, eğer kabul olursa nisanda askerim işallah...

olur olur merak etme

işallah bakalım çünkü şubeden 29-30 ocak gibi ara öğrenirsin dediler, eğer olmazsa iş işten geçmiş olcak bizede ağustos dönemi gözükcek gibi..

• ya hiç anlam veremiyorum ay sonunda öğreneceksek hadi ulaşmadıysa hadi bi aksilik olduysa nasıl yapcaz arkadaşlar. başvuru için ocak 25 son ....

ben aralık 1 de yolladım ama hala sonucunu öğrenemedim . cuma günü ara belki söleriz dediler kafa buluyolar sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: funal

ya hiç anlam veremiyorum ay sonunda öğreneceksek hadi ulaşmadıysa hadi bi aksilik olduysa nasıl yapcaz arkadaşlar. başvuru için ocak 25 son ....

ben aralık 1 de yolladım ama hala sonucunu öğrenemedim . cuma günü ara belki söleriz dediler kafa buluyolar sanki

Bu kadar merak edecek bir durum yok her türlü gidersiniz hatta anlamadan dönüp gelmişsiniz üstünden senesi bile geçmiş olur
  • Aynen beyler... Dilekçenin ulaştığından emin olun yeter...
    Nisanda burdaki herkes asker inşallah
  • selamlar arkadaşlar. kısmetse nisan 2009 döneminde askere gitmeyi planlıyorum fakat 1-2 sorum olucak bununla ilgili.

öncelikle üni mezunuyum. üni çıkış belgemi ocak 20 gibi alırım diye düşünüyorum. sormak istediğim ben 20 sinde alsam çıkış belgemi nisan 2009 da gitmek için ne zamana kadar askerlik şubesine başvurmam gerekiyo nisanda gitmek istediğimi belirtmek için ? internette bikaç yerde 25 ocak son başvuru tarihidir diye bişey gördüm de doğrumudur. yani diyelim ben çıkış belgemi 20 ocakta alamadım da 27 ocakta aldım mesela o zaman nisanda gitme şansımı kayıpmı ediyorum ? yoksa 25 ocak kesin bi tarih değilmidir bu tarihten sonrada nisan 2009 için başvuru yapma şansım varmıdır ?

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRIMINALL

selamlar arkadaşlar. kısmetse nisan 2009 döneminde askere gitmeyi planlıyorum fakat 1-2 sorum olucak bununla ilgili.

öncelikle üni mezunuyum. üni çıkış belgemi ocak 20 gibi alırım diye düşünüyorum. sormak istediğim ben 20 sinde alsam çıkış belgemi nisan 2009 da gitmek için ne zamana kadar askerlik şubesine başvurmam gerekiyo nisanda gitmek istediğimi belirtmek için ? internette bikaç yerde 25 ocak son başvuru tarihidir diye bişey gördüm de doğrumudur. yani diyelim ben çıkış belgemi 20 ocakta alamadım da 27 ocakta aldım mesela o zaman nisanda gitme şansımı kayıpmı ediyorum ? yoksa 25 ocak kesin bi tarih değilmidir bu tarihten sonrada nisan 2009 için başvuru yapma şansım varmıdır ?

şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım çıkışbelgeni alır almaz direk askerlik kararı aldır şubeden arkasından vakit kaybetmeden nisan ayı için dilekce vermen gerekiyo benim bu şekilde oldu 23 ocak son dediler bana dilekce süresi için eğer dilekceyi yetiştiremessen bi sonraki celpi beklemek zorundasın..

• bugün sabah 9 sularında askerlik daire başkanlığımı aradım ve nisanda askersin cevabını aldım ohh be en sonunda stresten kurtuldum.darısı tüm arkadaşlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CRIMINALL

selamlar arkadaşlar. kısmetse nisan 2009 döneminde askere gitmeyi planlıyorum fakat 1-2 sorum olucak bununla ilgili.

şimdiden teşekkürler...

valla 25 ocaktan önce işlemlerini yaptırmaya bak önemli olan durum belgeni almak olacaktır.dilekçe süresini subatın ilk haftasına kadar uzatacaklarını düşünüyorum.bu söylememin haklı bir sebebi var çünkü 325.lerin son günü 25 eyüldü ama 7 ekime kadar başvuranların belgesi kabul edildi((erzurum askerlik dairesi kabul etti)) ben 10 ekimde gönderdiğim için 325.dönem de gidemedim.kısacası çıkış belgeni alırsan kütüğünün bulunduğu yerde işlemlerini 1 günde halledersin.ama işlemlerini yabancı şubeden yaparsan 2-3 günü bulur.zaten fax bekleme 1 gününü alır.yerli şubende bu söz konusu bile değil..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.