gayet düzgün yazmışsın. temize çek. dilekçe formatına uygun bir şekilde yaz götür. ama ne olur ne olmaz yanında 1-2 boş kağıt ve kalem de götür ki komutan şurayı düzelt tekrar yaz derse kalem kağıt arama. zaten sen verince kontrol ediyolar. sıkma canını.
Hayırlsı.
quote:
Orjinalden alıntı: fiore45
quote:
Orjinalden alıntı: hazırasker şubede baskı hissettiysen kışlada napcan
kışlada kişi başına düşen baskı sayısı azalır diye umuyorum subede yanlız basınaydım ama kışlada binlerce ben olucagız
listede ikamet ettiğim il zonguldak değil istanbul olucak düzeltirseniz sevinirim birde memleketimiz adınıda ayrı bir sutunda yazsak daha iyi olmaz mı 11 emreyener Emre YENER Zonguldak İstanbul Kültür Üniversitesi
torunlar simdiden askerliginiz hayırlı olsun.acemiligi bitirdik eve geldik yarın teslim olcam birligime.120 gün kaldı 120 gün sonra siz 327 leri bekliyor olacaz fazla gec kalmayın:) acemilik sıkıntılı arkadaslar 33 gün cok zor geldi pek bi ayrıcalık beklemeyin kısa donemlere, bi anektotta belki gittiginiz yerde hepiniz cavus olamayacaksınız gibi safsata seyler derler inanmayın egitimleri ve onbası ile cavusluk sınavlarını ciddiye almanız icin söylencektir ama herkes cavus olacaktır.dedeleriniz dondu torunlarım.hoscakalın
arkadaşlar gözlük kullanan birinin uzun dönem yapma şansı yokmudur? nedir dereceler bilen varmı
arkadaşlar slm
bir 325 li olarak sizin de burda bir topic açtıgınızı görmek çok güzel şuan çarşı iznimdeyim ve ilk işim buraya bakmak oldu, bugün biz 323 kısa dönemleri ugurladık sizi beklioyoruz artık cabuk gelin :) şaka bi yana herkese hayırlı olsun biran önce gelin yapın tek tavsiyem bu yaş gittikçe daha zor oluyor ben istanbul sarıgazi deyim burda bi çok evli çoçuklu arkadaşımız var onlar daha zorlanıyor en güzeli mezun olup gelmek ha şunu unutmayın buraya gelirken sabrınızı da getirin sorusu olan olursa her haftasonu giriyorum nete bana özel pm atın girdikçe cvp veririm kendinize iii bakın...
yok kardeşim gözlük kullanmak astegmen olmaya engel değil nerdenmi biliyorum bizde baya gözlüklü astegmen var :)
mrb torunlar artık gelin erzincan 59.topçu tugayından herkese selamlar
selam tertipler. dün aradım benim dilekçede ulaşmış. 25 ocakdan sora şubeni ara sonucu öğren dediler. hayırlısı olur inşallah hepimize. bu arada kabul edilmeme gibi bi durum olabilirmi acaba kendimi nisanda gitmeye hazırldım ağustosa kalırsa çok kötü olur valla
Arkadaşlar asal'ın sitesinde nisan celbi için erken sevk son basvuru tarihi 25 şubat gözüküyor.Ancak sıkça sorulan sorular kısmında 25 ocak gözküyor.Şimdi bu işin gerçeği nedir bilen varsa yardımcı olabilirmi?Sitede bi yanlışlıkmı var?
@iongun
bende bu konuyu mansia askerlik şubesindeki abiye sordum o da doğruladı.
nisan dönemi başvurusu az olduğu için şubat 25'e kadar uzatıldı son dilekçe tarihi. rahat rahat yazabilirsiniz dilekçelerinizi. bu arada başvuru az olduğu için ocak 25'e kadar teslim edenlerin %95'i kesin gider nisan döneminde diye ayrıca belirtti de askerlik şubesindeki görevli abimiz.
quote:
Orjinalden alıntı: samalop
tertipler aranızda A grubu arızalı varmı benim boyla kilo orantısızmış o yüzden bu gruba giriyomuşum.. sınava giricemiz zaman yine boya ve kiloya bakılıyomuş galiba öyle duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı ??
galiba a grubu arızalılar komando olamıyorlar.ayrıca zaten resmi evrakta boy ve kilo yazıyor birdaha boy ve kilo ölçümü bence çokk zaman alır ve saçma olur.
quote:
Orjinalden alıntı: eogretmen
Arkadaslar merhabalar erken sevk icin yazilacak dileke boyle midir bi eksigim yanlisim varsa duzeltir misiniz? besiktas mi istanbul mu yazmam gerekio soru isareti koydugum yere
ASKERLIK DAIRESI BASKANLIGINA ISTANBUL
BESIKTAS??? Askerlik Şubesi Başkanlığına kayıtlı yedek subay aday adayıyım.
AGUSTOS 2010 Celp Döneminde sevke tâbi olmama rağmen, ailevi sebepler dolayısıyla NISAN 2009 Celbinde silah altına alınmak istiyorum.
Gereğini arz ederim.
kurallara uygundur.
bu arada dedelerimiz acemiliğini bitirdi.şimdi usta asker oldular darısı tümmm 327lerin de başına.günlerin su gibi geçtiği şu günlerde nisana da az kaldı yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni....
quote:
Orjinalden alıntı: Rebelboy_84
bu arada dedelerimiz acemiliğini bitirdi.şimdi usta asker oldular darısı tümmm 327lerin de başına.günlerin su gibi geçtiği şu günlerde nisana da az kaldı yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni....
harbiden ya bende de aynı şekilde başladı yavaştan, bu arada askerliğin başlıcağı 1 nisana 73 gün kaldı
Arkadaşlar 327.dönem olarak inşallah tez zamanda gidip tez zamanda döneriz.
Forumda askere giderken yanınıza alacaklarınız bölümüne göz atıyordum da orada girişte ilaçlara filan el konulur yazıyordu.Ben bitkisel çay kullanıyorum acaba ona da el koyarlar mı?
Son olarak İstanbul doğumlu olanların İstanbul'a düşme ihtimali yüzde kaçtır?Dedikleri gibi milyonda bir midir?
hala 28 kişimiyiz ya...nerde bu millet
Arkadaşlar size bi sorum olacaktı ben dilekcemi Ankara dikimevi yabancılar şubesine verdim ama sanki emanet vermişim gibi kapıdan aldılar aldıklarına dair bişi vermediler işleme almaslarsa die bi şüphe var içimdekendi şubeme postalasammı bi dilekce daha sizler dilekceyi verince evrak takip numarası gibi bişi verdilermi size
Beni eklemek istemiyo galiba listeyi yapan arkadaş... :-)
ozgurozane - Özgür Ozan - Manisa - Girne Amerikan Üniversitesi
quote:
Orjinalden alıntı: Rebelboy_84
quote:
Orjinalden alıntı: samalop
tertipler aranızda A grubu arızalı varmı benim boyla kilo orantısızmış o yüzden bu gruba giriyomuşum.. sınava giricemiz zaman yine boya ve kiloya bakılıyomuş galiba öyle duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı ??
galiba a grubu arızalılar komando olamıyorlar.ayrıca zaten resmi evrakta boy ve kilo yazıyor birdaha boy ve kilo ölçümü bence çokk zaman alır ve saçma olur.
valla kardeşim tekrardan kiloya baktıklarını duymuştum askeriye bu ne yapacakları belli olmaz valla hayırlısıyla bekleyip görcez