Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ısparta eğirdir dağ komando okulundan herkese selam.. yemin töreni ayın 8 inde. ortam ve arkadaşlık süper özelliklede eğitim.. yemin töreninden sonra eğitim başlayacak 2 ay süreyle..komando piyade asteğmenden hepinize sevgiler saygılar.. Allah yardımcımız olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Silvan Taktik Jandarma Komando Alay Komutanlığında Yeminimizi cuma günü ettik, Allaha şükür ustalık birliğimde silvan olucak. Doğunun torpilli yerine düşmüşüz, şans yüzümüze gülmüş

abi çok sevindim valla rahat olmana allah kolaylık versin
  • İzmirden merhabalar
    Bende 10. jandarma er eğitimdeyim geçen hafta yemin ettik evci çıktık. Bu haftada ilk çarşımız. Günbler hızlı geçiyor toplamda 16 ksd.yiz. ve hepimiz çavuş olarak bölük ve karargaha dağılacağız. eylülü bekliyorum dört gözle. Allah herkese kolaylık versin
  • Ardahan Göle'den selamlar!Ardahan merkezde acemi eğitimi yapılmadığı için 25. piyade tugayına bağlı garnizonlara dağıtıldık acemi eğitimi için.Bana Göle ilçesinde topçu taburunda topçu olarak acemilik yapıyoruz.Şimdilik tek şikayetim soğuk.Burası Türkiye'nin en soğuk yeri.Bugün bile dolu yağdı ve tepelerde hala biraz kar var.İnşallah haftaya çarşamba veya perşembe günü usta birliği yerlerimiz belli olacak.8 mayıs cuma günüde yeminimizi edip nihayet çarşıya çıkabileceğiz.

25. Mekanize Piyade Tugay Yardımcılığı Topçu Taburu Göle-Ardahan
  • torunlar şafak 12
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeXeR

1.Mknz Piyade Tugayı AĞRI DOĞUBEYAZIT

slm tertiplerim. Sınırdan slmlar. Burası güzel bi yer. Herşey var.KİB

merhaba sevgili arkadasım.
    benim de orada bir arkadasım var ismi Yüksel Eroğlu dağıtım yapılmadıysa
    kendisine ulasıp selamımı soylermısınız benı bı arasın cok hatırsız cıktıda benım ısmım
    tufan ona soylersın
    hayırlı tezkereler sıze sımdıden
    alah kolaylık versın.
  • Siirtten selamlar tertipler
    rahatımnız cok yerinde cuma yemin toreni va suan carsıdayım acemilikte 2 gun carsı izni bile aldım
    hepinize selamlar sanırım dogu daha sanslıymıs.. herkesin keyfi yerinde anlaşılan
    en kral tertip son kısa donem 327

siirt 3. komando tugayı
  • Torunlarım Şafak 009 zorunuza gitmesin :)))
  • SELAMLAR,

BEN 327. KD 55.İNCİ MKNZ. P. TUĞ. K.LIĞI KIRKLARELİNDEN. BUGÜN DAĞITIMIMIZ BELLİ OLDU.
    BEN 5.HUDUT 2.BÖLÜK ŞERİFÇAVUŞA GİDECEM. ORAYA GİDENLER VARMI? VEYA ORADA ASKERLİK YAPMIŞ OLANLAR NASIL BİR YER ORASI?
    ÇARŞI İZNİ OLUR MU? BİRDE OTEL VARMI ORDA? VARSA İSİMLERİ TEL. NOLARI VEREBİLİRMİSİNİZ? İNTERNETTEN BAKTIM BULAMADIM YA.
    h_samur60@mynet.com A E-MAİL ATABİLİRSİNİZ.
    HERKESE RAHAT BİR ASKERLİK DÖNEMİ VE HAYIRLI TEZKERELER DİLERİM...

SAYGILARIMLA
    327. KD OSMAN SAMUR
  • bitti, sonunda bitti acemilik özlemişim forumu ya ey gidi az muhabbetler dönmedi burda yemin edenler nerde? bu gün çıkmış olması lazımdı çoğunun..ikmal maliye okulunda forumdan 4 kişi vardı, tlgylmz tolga ilk teslim olan kışlaya alican(çorlulu)volkan yücel ve ben..sizi bilmiyorum ama benim 28 günüm çok güzel geçti biraz istikamet yedik biraz süründük biraz çömel kalk yaptık birazda saydık..uzun süren iştimalar sıkıcı hafta sonları, neyseki benim ziyaretçi vardı ondan yırttık ama güzeldi 10.koğuş alemci koğuştu bütün koğuşlar 9 da yat biz 11 de 5 te kalk biz 6.15 de güzeldi ya dün gece eğlencemizi yaptık ayrıldık şimdi istanbul içine dağtımımız çıktı her birimizin koğuştan 7 arkadaş aynı yerdeyiz işallah orasıda bura gibi zevkli olur....PİM ÇEK BOMBA AT komando yürüyüş kararı sayılacak sayyyyy... tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareket bunlar unutulmazlar..en zoruda 8 numaralı şınav çekiyosun...!!!!! takımlar yürüyüş kolunda toplan toplanamadınmı istikamet sağınız koşşşşşş....istikamet cepeniz koşşşşş...

• yemini ettik 1 ay mahrumiyet kaldı 11 ay:d

yürüyoruz bol bol sürünüyoz istikamet yiyoruz ateş ediyoruz şınav cekiyoruz zevkli baya=)

tuzla piyade okulu...

odalar 8 kişilik,sinema var,kütüphane ,spor salonu,yemekler porselen tabakta

kralız kral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevlarr -- 8 Mayıs 2009; 17:57:29 >
  • napıyonuz olm,
    polatlı topçu ve füze okulu, sakarya kışlasında bizi biraz benzettiler, nerden düştük la buraya

şafak 130 falan galiba daha saymadım

yeminler edildi 2 gün azar azar muhabbet edelim hacılar, çarşıdan geriye kalan zamanlarda tabi
  • nerde bu millet bea, evciye çıkan yokmu forumdan, il dışına çıkmak yasak ha uzaklara gitmeyin
  • siz daha yenimi yemin ettiniz biz 24 nisanda yemin ettik valla.. mardin il jandarma
  • Yemin toreni biter bitmez bende hemen evime geldim. Zaman zaman sıkıcı olsa da acemilik sonunda bitti. Simdi sirada usta birligi ve kibris macerasi var.

14.zirhli tugay
    Kktc

Saygilar
  • Arkadaslar herkese selam ,
    Gaziantep 5. Zırhlı Tugay'da acemiliğimi tamamladım bugun ıtıbariyle
    Bekledigimden daha kolay gecti acemiligimiz umarım kalan 4 ay da cok kasmazlar...
    Herkese selamlar ...
  • Ankara mamak mebs okulu karma bölükten selamlar beyler. Bu askerleğin uzama işi bize vurmuyor dimi beyler?
  • quote:

Ankara mamak mebs okulu karma bölükten selamlar beyler. Bu askerleğin uzama işi bize vurmuyor dimi beyler?

Vallaha her dakka konusulan mevzu bu , umarım bıze dokunmaz hatta bıze degıl boyle bır yasa hıc bahıs olmaz .
  • necdet asteğmenim daha doğrusu komutanım artık yok olum öle asteğmenim felan, komutan var.. a.g ben bu işin... adam eğtim çavuşu aynı yaştayız, kısa dönem. yat dedimi yatıyosun kak dedimi kakıyosun asteğmen olsaydı başımızda demek varya çükü tutmuştuk bide gitmeden diyodunuz sizin en iyi yardımcılarınız kısa dönemler olur nah olur a.g.. emir komutayı aldımı sanki bölük komutanı a.g bi düdük yat bi düdük kak..sürün sürün çömel çömel adaletmi la bu...porselan tabak diyo adam bide ben tabak görmedim la hiç..tabağın bardağın kasenin şeklini unuttum 28 günde. necdet sana tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareketi tek cepeye arttırarak 12 tekrar armağan ediyorum hayal et sadece.

• vayy bee klavyede yazı yazmayı bile unutmusum.Manisa 1.piyade er eğitim tugayında eğitimin kralını aldıkAğır ve yorucu,bol surunmeli ve yatmalı,bol istikametli bir acemiliğin ardından manisa batı kısladaki 900 kd acemi gibi bende kıbrıs yolcusuyum.9. mekanize tumeni 49. mekanize piyade alayı.Varsa buraya giden goruselim.En son sunu soyliyebilirim.Allah dusmanımı bile oraya dusurmesin
  • 
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.