İSKENDERUN DENİZ ER EĞİTİM ALAYI gazileri nasılsınız??? :)
Kocaeli koncaya dağıtılan varmı aranızda? ben pazar günü teslim oluyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: asker_ilbey
necdet asteğmenim daha doğrusu komutanım artık yok olum öle asteğmenim felan, komutan var.. a.g ben bu işin... adam eğtim çavuşu aynı yaştayız, kısa dönem. yat dedimi yatıyosun kak dedimi kakıyosun asteğmen olsaydı başımızda demek varya çükü tutmuştuk bide gitmeden diyodunuz sizin en iyi yardımcılarınız kısa dönemler olur nah olur a.g.. emir komutayı aldımı sanki bölük komutanı a.g bi düdük yat bi düdük kak..sürün sürün çömel çömel adaletmi la bu...porselan tabak diyo adam bide ben tabak görmedim la hiç..tabağın bardağın kasenin şeklini unuttum 28 günde. necdet sana tüfeksiz hareketler serisi 4 numaralı hareketi tek cepeye arttırarak 12 tekrar armağan ediyorum hayal et sadece.
aehua nmerak etme olm iyi mikiyolar bizi de=) ayrıca daha kura heyecanımız var=)
şafak 6
günaydın tertipler, şafaktan bi gün daha attı hadi hayırlısı,
necdet asteğmenim, polatlıya gel dicem ama herkes topçu olamaz :P
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
günaydın tertipler, şafaktan bi gün daha attı hadi hayırlısı,
necdet asteğmenim, polatlıya gel dicem ama herkes topçu olamaz :P
öyle deme olm ben iyi top oynarım
ben piyadeyim muharebenin kralıyım en önde ben varım,havada karada denizde her zaman ve heryerde
hacı aramızı bozmaya çalışıyolar bak, geçen bi laf ögrendim,
piyade olup dağlarda titreyeceğime, topçu olur dağları titretirim
60 km ye top atıyoruz. 10 cm hatayla
amasya 15.piyade tugayından saygılar:) artık on başı olduk on başı on kişinin başı anladıkta çavuş ne zikimin başı:):)
arkadaşlar burda bizi baya ezdiler yüklendiler ama sağlam arkadaşlık ve dostluk sayesinde günler su gibi akıo ve çokta keyif alıyoruz yemekler güzel sinema kantin olanakları çok fazla hatta lahmacundan dönere internet cafeye kadar herşeyimiz var ama haziranda denetleme var fena kasıolar yüz başının dediği gibi askerlik ZOR DEĞİL YORUCUUU,YORUUUCUUU:)
dağıtımdada burda kaldık bakalım sonumuz nasıl olucak hepimize hayırlı teskereler...
buarada yatıp kalkıp dua edinde 12 ay olmasın askerlik:)
iskenderun 39.mekanizeden herkese selamlar.dün yeminimizi ettik.yüzümüzün akıyla bu işide bitirdik.dağıtımım huduta çıktı.hepimiz için hayırlısı olur inşallah.bu arada asteğmen arkadaşlarım.lütfen kısa dönemlere iyi davranın bu işin bide sivili var unutmayın
quote:
Orjinalden alıntı: Rebelboy_84
iskenderun 39.mekanizeden herkese selamlar.dün yeminimizi ettik.yüzümüzün akıyla bu işide bitirdik.dağıtımım huduta çıktı.hepimiz için hayırlısı olur inşallah.bu arada asteğmen arkadaşlarım.lütfen kısa dönemlere iyi davranın bu işin bide sivili var unutmayın
rebelboy_84 kardeşim inş. rahatsındır ve bzim gibi denetlemeye denk gelmemişindir:)
gerçi denetlemeye gelmeme sevindim zira hazirandan sonra yatış günlerim gelio:)
iskenderun 51. bakım merkezinden selamlar 39. mekanize tugayıyla beraber yemin töreni yaptık bizde bol bol istikamet yedik neyse ki acemilik bitti herkese hayırlı teskereler...
bakıyorum herkes burda sevindim sizleri görünce bea :D
yemin töreni ilk nöbet ilk çarşı belki bu gece ilk uykusuzluk haydi bakalım askerlik başlıyor
piskopat piyade kıbrısda .azraille biz anlaşma yapdık olume gıden piyadeyiz biz...
Gazintep 5. zırhlı tugayda hudut alayından herkese selamlar yemini ettik artık suriye sınırında nöbetler bizi bekler....
herkese sevgi ve saygılar arkadaslar...
iskenderun/hatay'dan bu sabah geldim usta birliği Gölcük Donanma Karargahı çıktı Katip olaraktan. Var mı bilgisi olan? Karargah olmasa bile gölcükle ilgili genel bilgi de iş görür. Dz. Er Eğitim Alayı 3. Tabur 14. Bölük 7743 .......ARTTIRARAK 20 TEKRAR... :)
M.S.B. Harita Genel komutanlığı' na düştük usta birliğinde, hadi hayırlısı bakalım:)
quote:
Orjinalden alıntı: ahaotex
Ankara mamak mebs okulu karma bölükten selamlar beyler. Bu askerleğin uzama işi bize vurmuyor dimi beyler?
Dostum senin isim ne, bende ordaydım:) 2. takımda.
quote:
Orjinalden alıntı: Tiesto__
İSKENDERUN DENİZ ER EĞİTİM ALAYI gazileri nasılsınız??? :)
Kocaeli koncaya dağıtılan varmı aranızda? ben pazar günü teslim oluyorum....
valla bizden daha rahat acemilik yapmış olan var mıdır? 1.TABUR 1.BÖLÜK KRAL BÖLÜK diğler bölüklerdeki arkadaşların durumu çok daha farklıydı, siz kaçıncı bölükteydiniz?
en büyük sorun aşırı sıraydı Allah için... benim usta birliğim izmir/narlıdere spor tesisleri ve gazinosu (katip)
quote:
Orjinalden alıntı: garcia1905
quote:
Orjinalden alıntı: Rebelboy_84
rebelboy_84 kardeşim inş. rahatsındır ve bzim gibi denetlemeye denk gelmemişindir:)
gerçi denetlemeye gelmeme sevindim zira hazirandan sonra yatış günlerim gelio:)
internette problem vardı mesajını yeni okudum.çok rahatım burda özellikle bölük komutanım bir harika.umarım tüm devrelerim iyidir.Allaha emanet olun...