cuma yemin ettik (10 kişi) bu kadar az kişi yemin eden varmıdır başka bilmiyorum. dağıtım yok. aynı yerde dewam.
2 gün evciye çıktım annem babam sözlüm geldi. ama dönüşleri çok zor geldi ya. askere gelirken bu kadar koymamıştı ayrılmak.
neyse bi sonraki çarşı 2 hafta sonra..
HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER.
bir hafta sonu ve ilk defa çarşı iznimiz..
bnundan sonra 1,5 ay izin alamayacağız :S
TOKAT ın ne iğrenç bir jhavası var. hava sabah BUZZZZZZZZZZZ öğle SIMSICAKKKKK
hastalıktan geberiyoz
Kanka eskişehirde öyle.
Bizim acemi eğitim yerimiz Eskişehir H tipi kapalı cezaevinde oldu.
Gündüz buz gibi, öğle sıcak, akşam rüzgarlı.
2 kere grip oldum. Bir kere de terlik izni almak zorunda kaldım
edirne keşan 4.mekanize piyade tugayından herkese selamlar...acemilik bitti genel olarak rahattık çok güzel zamanda gelmişiz askere inşallah usta birliği de iyi geçer de bitirir işimize gücümüze bakarız
etimesguttan olan var mı
Var ama bittiriyoruz hayırlısı ile artık şafak sıkıştırıyor. Ama unutma öyle vaya böyle geçiyor gidiyor. Yeterki askerlik uzamasın.
Hepinize merhabalar arkadaşlar,
İskenderun Deniz Er Alayında 8 Mayıs'ta yeminimizi ettik çok şükür, dağıtımlarımız olsu, ben yine İskenderun'da bir telsiz verici istasyonu birliğine düştüm, bu akşam oraya teslim oluyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın kuriler.
Merhaba, Ben kısmetse 329.dönem olarak gideceğim. Benim size bir sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim. Yüksek lisans yaptığımıza dair diplomamızı sevk evrakını almaya gittiğimizde (yani temmuzda) mı veriyoruz şubeye? Herkese hayırlı tezkereler...
quote:
Orjinalden alıntı: 329agustos
Merhaba, Ben kısmetse 329.dönem olarak gideceğim. Benim size bir sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim. Yüksek lisans yaptığımıza dair diplomamızı sevk evrakını almaya gittiğimizde (yani temmuzda) mı veriyoruz şubeye? Herkese hayırlı tezkereler...
ne zaman istersen verebilirsin. öncesinde verirsen, sınav evraklarını almaya gittiğinda işin çabuk biter. ama uğraşmayayım dersen o gün götürürsün orjinal + 3 adet fotokopi, hemen dosyana ekleyiverirler.
quote:
Orjinalden alıntı: Aknyldz
Hepinize merhabalar arkadaşlar,
İskenderun Deniz Er Alayında 8 Mayıs'ta yeminimizi ettik çok şükür, dağıtımlarımız olsu, ben yine İskenderun'da bir telsiz verici istasyonu birliğine düştüm, bu akşam oraya teslim oluyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın kuriler.
hayırlı olsun aşkın. iskenderun güzeldir. benim için bol bol antakya tavası yersin çarşıya çıktıkça. sıcak iklim dışında canını sıkacak durum olacağını sanmıyorum.
allah yardımcın olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Çarşı iznindeyim, normalde ilk hafta yasak ama komutan sağolsun evli olduğum için 2 saatliğine izin verdi, internette takıl eşinle görüş vs. diye, az sonra tekrar döneceğim.
İskenderun güzel yer, hele Arsuz diye bir tatil yöresi var, muhtemelen her hafta sonu orada olacağım, yüzmeden geçmez bu askerlik, ama denizi harika buranın.
Cengiz kardeş sağolasın, hepimize hayırlı teskereler.
Kütahta Hava Er Eğitim Tugayında dün yemin ettik, 7 gün dağıtım iznindeyim. Buradan Balıkesir/Bandırma-Erdek askeri kampına gidiyorum. En fazla 3-5 kere "komutanım" çekerek acemiliği bitirdik. Şimdi deniz zamanı :)
Bu arada bütün kısa dönemler çavuş olamayacak söylentisi doğru çıktı. 1200 kişiydik Kütahya hava er eğitimde 700 küsur kişi çavuş oldu diğerleri er olarak dağıtıldılar.
konya-karapınardan selam devrelerim.
nizamiye çavuşu olarak 325'lerin çıkışını dün bizzat ben yaptım. bizede o günler nasip olur inşallah.
çarşı 15 günde bir ama bazen inzibat çıkıyorum.
Bizden başka acemi birliğinde 10 kişi yemin eden var mı?????????????
327 Kd. P. çvş Eyüp Haber Merkezi'nden bildiriyor.Günler geçiyor ya geçmiyor değil,325leri gönderdik.
Edirne/Kestanelik'ten selamlar.Çıkan olursa yardımcı oluruz alt devrelere.
slm herkese şimdi askeriz daha düne kadar forum yazardık
Bu arada bütün kısa dönemler çavuş olamayacak söylentisi doğru çıktı. 1200 kişiydik Kütahya hava er eğitimde 700 küsur kişi çavuş oldu diğerleri er olarak dağıtıldılar.
doğru ben de onbaşı kaldım...onbaşı olarak yaptım..ama onbaşı olmak daha iyi...
Ağrı Patnostan selamlar...35 günlük acemilik döneminden sonra 50 metre ilerideki usta birliğimde göreve başladım.. işim şarkıları sıralamak ve tugay içi hoparlörlerden yayın yapmak ayda 165 ytl de maaşım var Süphan fm isimli radyonun başındayım bana ait bir odam var ve her zaman kilitli olmak zorunda anahtarlar komutanda bile yok çok rahatım çokkkk umarım böyle devam eder