Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (946. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben len ben 325. KD Dedeniz konusuyor; biz ne 1-3 ler ne 3-5 ler gördük len!
    Sabah erken kalkılacak her tarafın mıntıkası yapılacak,etraf tertemiz olucak, kalkmayanın kafasını s... siniz.Tamam mı? Adam olun len ,asker olun!!!
  • rahat varya nasıl beyler... internet var kahve var lcd televizyon var daha varda onları yazarsak nerde olduğumuz anlaşılır..böle askerliğe can kurbannn yaaa nöbet yok bi pok yok cıstak cıstak..şafak demiş 111 kimsenin zoruna gitmesin

• mardin / dargeçit ten selam herkese :)

sosyoloji mezunu oldugumdan, öğretmen olarak görevlendirildim. öğrencilerimi :) öss ye hazırlıyorum :)
    keyfimiz yerinde.. sadece gece nöbetleri can sıkıyor biraz..
    umarım herkesin keyfi yerindedir...

şimdiden hayırlı teskereler..

• İskenderun'dan sevgiler selamlar. 8 saat nöbet dışında çok sıkıntı yok, bi de mıntıka tabi.

Şafak 110, günler geçiyor bir şekilde. Yalnız bu askerlik 12 ay yapılmaz, demedi demeyin torunlar.
  • Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığından selamlar. Grafik Tasarım Öğretmeni P.Çvş. :) hepinize şimdiden hayırlı teskereler !
  • Tertipler askerlik uzarsa bize vurumu vay anam vay 7 ay daha
  • 327 kd çorum jandarma; vaybe kardeşler bugünlere geldik hayırlısıyla şafak 109
    329 lar askerlik moduna girmişler bile:)
    acemilik zor zanaatmiş ama şimdi güzel..
    0-2 4-6 nın mübtelası oldum devriye falan derken zaman geçiyor..
    329 ların bot bağlayacağı günü bekliyoruz haydi gelin artık:)
  • nabıyonz lan yalandan askerler

tekmil verin bakam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevlarr -- 29 Mayıs 2009; 23:21:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

Tertipler askerlik uzarsa bize vurumu vay anam vay 7 ay daha

ağzını hayıra dödünü bayıra aç....
  • Burada 8 saat devriye dışında sıkıntı yok,devriyelerde güzel zaman geçiyor
    İlk başlarda yorucu geliyor ama sonra alışıyorsun,meriç'in yanından yürümek güzel geliyor.
    7/24 tv açık,küçük ve aile gibi bir ortam oluşuyor.
    Diğer 54.mknz de ki arkadaşlardan ses çıkmıyor?

Edirne-Uzunköprü 2.Tabur Rahmanca Hudut Karakolu
  • 327 KD kırklareli 5.hdt 1.bölük armutveren karakolu. 1. tim komutanı oldum. şafak 108. hayırlı tezkereler.

detaylı bilgiyi tezkereden sonra vereceğim beyler. herkese kolay gelsin
  • herkese selam tertiplerim...malatyanın daglarında yardırıyoz...güya havacıyım ama alakam yok.4 kişiyiz koca bölükte 3 asker birde ben çavuş başlarında....bugün ilk çarşım...arabaya binmek için 2 saat yürüdüm dagdan asagı indim...sabah 8 de uyanıoz komutan görmüoz..bazı günler gelio komutanlar daha fazla açamam mevzuyu:)))...cep kullanmak mecbur komutan emri:))bişi olursa ulaşalım die...günler gecmio ama..yatış alanı ama insan görmeye hasret kaldık...bide en cok koyan tek kısa dönem benim dier 3ü uzun dönem iletişimde zorlanıoz yaş farkından...allaha emanet olun şafak 108:)))))
  • zımzımettin

Hocam ben de Ankara/ Polatlı Topçu ve Füze Okulunda 1. bölük 21. kısım Adestim Asteğmen Adayıyım, sen 23. kısımda mısın? Belki tanırsın soyadından, ben Pilevne, sen kimsin?
  • slm arkadaşlar mersin 2.ulaştırma terminal birliğinde çavuşum. günler geçmiyor. 5.5 ay demeyin hakketten zor. gerçi benim görevim rahat. eger kıbrısa düşen arkadaşlar olursa mersinde mutlaka benım cavut oldugum birlikten gececek ve onları 3-4 gün misafir edeceğiz. eger kıbrısa düşecek olan olursa ve devlet imkanı ile gitmek isteyen olursa konak kısmında beni bulsun. çavuşunuz kim diye sorun gösterirler. şafak mafak bılmıyorum kımı 155 gun dıyor ama komutanlar 6 ay sondan 12 ızın + 2 gun yol ıznı dus dıyor bulursun buda 16 eylule denk gelıyor. bu arada sakın bırlıge ılk teslım olmayın saat 16 17 gıbı gıdın yoksa kutuge sız cakarsınız yaklaşık en az 200 kısı ıcınde butun komutanlar onunde. bızım burada ben 2 ı bırlıge gırıs yaptım ama 1. gelenı begenmedıler bana kutuk caktırdılar cok heyecanlı ve streslı bır ıs. yarım sayfa metın var ezbere okuayacan. onca komutan ve aıle ıcınde. :D sorunuz olursa cevaplamaya calısırım. bunun dısında lsv tv. dvd uydu internet cafe hersey mevcut askerlık kebap. bırde bazı komutanlar ıyı olsa

• gökalp sen ne yapıyosun buralarda :D

mail grubunda ağlıyıp duruyorsun ama :D

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

zımzımettin

Hocam ben de Ankara/ Polatlı Topçu ve Füze Okulunda 1. bölük 21. kısım Adestim Asteğmen Adayıyım, sen 23. kısımda mısın? Belki tanırsın soyadından, ben Pilevne, sen kimsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smhack

gökalp sen ne yapıyosun buralarda :D

mail grubunda ağlıyıp duruyorsun ama :D

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

zımzımettin

Valla hocam yalan yok ağlatıyorlar ilk haftalar

Semih sen misin bu arada

• Herkes anlatmış bari bende anlatayım Ağrı Patnosta Süphan fm in başındayım arkadaşlar nöbet yok devriye yok demiş ben içtimalara bile girmiyorum Radyo nun başındayım yaptığım iş ise Wınampa şarkıları sıralamak ve Play a basmak ayrıca hafta sonlarıda sinemada rütbelilere film izletiyorum İç güvenlik bölgesi olduğumuzdan dolayı ayda 165 ytl de maaşım var herşeyden ziyade nisan ayında askere gelmekle ne kadar doğru karar verdiğimi daha iyi anlıyorum bu kadar güzelliklere rağmen asla 12 ay askerliği kaldıramazdım tertiplere selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nomadron -- 30 Mayıs 2009; 23:05:21 >

• topçu ve füze okulu sakarya kışlasına gelen asteğmenlerle geçen konuştum. bizim bataryaya geldiler, fazla vaktim yoktu pek konuşamadık gerçi dh den birileri var mı diye soramadım bile, ama çok heyecanlı oldukları gözlerinden okunuyordu valla, atışlar nasıl oluyo falan diye hep bi merak içindeler, sıkmayın canınızı atışlar çok eğlenceli. yine bi atışta denk gelirsek atış idare çavuşuyum, her trlü ardımcı olurum, bu hafta srekli tatbikat var, belki yine gelirsiniz, bekliyorum, onb. berk
  • Ağrı il Jandarma Komutanlığından selamlar
    Arkadaşlar acemilikte 53 kişiydik 9 kişi kaldık burada nöbetlerin haricinde bir sıkıntı yok kurye görevi yapıyorum gün içinde çarşıda geziyorum tek dert gurbet...
    Umarım 12 aya uzamaz yoksa o 7 ayda herkes psikolojik tedavi görmek zorunda kalacak ama dedikleri 329. dönemlerde 5 ay olarak tamamlıycak askerliği.
    Herkese selamlar hayırlı tezkereler
    Şafak 105
  • 
Sayfa: önceki 944945946947948
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.