Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Met5n1k

şafak 112 :)

anaaamm adammı öldürdünüz yaww bitermi bu askerlik uleenn

şaka maka bitiyo yaw keyfinize bakın hiçbişeye kafanızı takmayın tezkere günü çok koyuyo adama arkadaşlarından ayrılmak keşke gitmesem diyosunuz.. neyse herkese hayırlı tezkereler ...
  • İstanbul'da yapıyorum askerliği. Günde 1 kere spor oluyor (yeni mezun teğmenler bu konuda çok istekli ve can çıkartıcı). 4-5 kez içtima.
    Koğuş yıkama uzun dönemler tarafından yapılıyor.
    Karargah yıkama kısa dönemlerin işi.
    Bulaşık yok. Bol bol çapraz var. Her gece en az 2,5 saat (nöbet yerine göre: koğuş, depo, tatbikat alanı vs.) nöbetle geçiyor.

Açıkçası bana göre günler çok zor geçiyor. Henüz çift haneli rakamlara bile düşemedik. Plakalar ise hayal sanırım.

Evci çıkmak yasak burada. Küçük bir şehir olsaydı evci çıkışı olabilirdi sanırım.

GErçi çarşıya bile çıkamayan arkadaşların yanında bundan bahsetmek biraz abes ama..
  • bende izmir /turanda bahriyeli deniz muhafız er olarak askelik yapıyorum şafak 104 müş öyle hesaplamışlar.burası çok güzel herşey iyi de sabah 7 den akşam 6-7 ye kadar görev veriyorlar mesela kantin-yazıcı v.s sonra gece nöbet 4 saat - yada 2 saat o kötü oluyor.herkes işi biter bitmez yatıyor.ama günler ALLAH'a çok şükür hızlı geçiyor.Bu günlrede biter tertipler merak etmeyin bol bol dua edin gerçekten dualar işe yarıyor.ALLAH hepimize sabır versin.herkese hayırlı teskereler.bende kiem (kamu internet erişim merkezindeyim ) ama her siteye girilmiyor neyseki bu siteye yasaklı değil.
  • Torunlar bugünler de gelip geçicek. Siz de görevi teslim edip geleceksiniz.Askerde çok sorgulama yapmayın, göze batmamaya çalışın, tatil köyü olarak düşünmyenin, her işe atlamayın.BAkın bazıları Hudutda 5 km yol yürüup 12 saat nöbet tutuyor bazıları Kantinde çalışıyor bazılarına ise iş kitleniyor sürekli. Herkesin askerliği farklı sakın kendi askerliğinizle kıyaslama yapmayın. Allah yardımcınız olsun. Neler düşünüdüğünüzü çok iyi biliyorum. plakalara bi gelin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Kalmış mı ulen?

325 KD
  • 327.dönem ısparta-eğirdir dağ komando okulundayım.eğitimler zor ama az kaldı usta birliğine gitmeye.. herkese selamlarrrr..
  • 327 KD olarak İstanbul'da yapıyorum askerliğimi.
    Yemin töreninden hemen sonra çapraz nöbet ve koğuş nöbetleri başladı.
    Sabahları spor yapıyoruz. Bana göre biraz sert ve yorucu. Çünkü 22-23 yaşında değilim.
    Yemekler iyi değil ama o da sorun olmuyor.

Bu haftasonunu bitirdikten sonra 100'den düşmeye başlıyoruz. Ay sonuna doğru da plakalar geliyor. Ayın sonunda da tam olarak ortalamış oluyoruz bu işi...

Beden burada ama ruh dışarıda...

Elbette bu günler de geçecek. Fakat nasıl? Yavaş ve ızdıraplı mı? Göreceğiz...
  • Askerliğin güzel yanları; içtima yok, çayı kupadan içiyorum, komutanlarla aram iyi( tabur komutanının yazıcısı olduğum için) hergün günlük olarak gazete,dergileri okuma fırsatım var, akşamları acele edersem internete girebiliyorum, sabah sporu-eğitim yok, akşam iş kitlemezlerse mesai 17.00da bitiyo, tabur komutanının yazıcısı olduğum için herkes abi abi diye peşimde dolaşıyo, işlerimin azaldığı zaman arazi olabiliyorum,her hafta çarşım var ayrıca keşanın kızları güzel adamın çarşıda gözü gönlü açılıyo:) ...

Askerliğin kötü yanları; her gece fix nöbetim oluyo,haftada iki ya da üç gün komutanlar gece iş kitliyo, sorumluluk fazla stresli ve yoğun bir ortamda çalışıyoruz ama iş olunca vakit güzel geçiyo, burdaki askerlerin en az %80 i sürgün o yüzden insanlarla fazla samimi olamıyosun..

denetleme bittikten sonraki durumum böyle umarım herkes yaşadıklarını iyi ve kötü yönleriyle anlatır.. 102 de batıyor...herkese hayırlı tezkereler

• askerliğin hiçbir güzel yanı yok bunu öğrendim arkadaş. Torpilli yeri diyorlar doğru dürüst spor yok birşey yok (ki ben spora dahi çıkmıyorum nizamiye çavuşuyum) ama yok yani bir yerlerde muhakkak sinir stress oluyorsun. O değilde doktor astğm'ler bile adam akıllı ilgilenmiyor ya, içimden sağlam küfür yiyorlar. Sanki daimi subay adam. Yok arkadaş piyade olmayacaksın. Asker olmayacaksın. İnsanın gerçekten psikolojisi bozuluyor. Güzel arkadaşlıklar oluyor ama çekilir dert değil. Kışı bir dert yazı başka dert baharı ayrı dert.

Bunu okuyan arkadaşlar varsa ben polisim şurada olurum ben avukatım yazıcı olurum demeyin kavun seçer gibi adam seçiyorlar(devrelerim biri polis ikmale gitti ki nizamiyeye gidersin dediler diğeri avukat yazıcısın kesin dediler ya da nizamiye ikiside ikmale gitti. Bu arada ikmal 65kg obis toplarını trenden alıp kamyona yüklüyecekler).
  • askerde kraldım
  • ŞAFAK 104 ULAAAAAAA...

İzmir Gaziemir Ulaştırma ve Personel Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı
    1. Tabur
    5. Bölük

Ulş. Çvş. Cihan'dan sevgilerle...
  • Atarsa 103 beyler yanlış hesaplamayın. Ben mi yanlış hesaplıyorum acaba.? 18 inde terhis.. 1 gun yol 17 sinde cıkıyorsam 104 havada olması lazım...

TORUNLAR GELİN LA SİZİ BEKLİYORUZ. BİZİM Kİ BİTER DE SİZİNKİ BİTER Mİ LA..... : )
  • Mubildeskom ankara muhafız. Çekilen çilenin haddi hesabı yok.

Saçlar 0....

Moraller sıfır...

İnsanlık sıfır...

17 sinde çıkarız Eylülün şafak 102...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaJeS

ŞAFAK 104 ULAAAAAAA...

İzmir Gaziemir Ulaştırma ve Personel Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı
    1. Tabur
    5. Bölük

Ulş. Çvş. Cihan'dan sevgilerle...

Ohhh ne ala, çarşın Alsancak-KSk-Bornova-Balçova biz doğuda çarşı yüzü göremiyoduk
  • Selam arkadaşlar,

Denizciler rahat eder diyenin aklını alırım, günde 8 saat çapraz nöbet

İskenderun'da Telsiz İstasyonundayım arkadaşlar. Allah'tan İskenderun'a açılan yeni müzeye tayinim çıktı, bu hafta ayrılıp üs komutanlığına geçiyorum, müzede bilet satışı yapacağım. Bu tayin çıkmazsa gece nöbetlerinde kafayı yerdim herhalde, 8 saatten sonra kurbağalarla sohbet etmeye başladım çünkü.
  • Malatya istihkam alayından Malatya merkez askerlik dairesine dağıtım oldum arkadaşlar.4 haftadır burdayım. buraya gelecek olan varsa yardımcı olurum geldiğinde..kaldı 99 mu 100 mü ne :)
  • arkadaslar 15 eylul bitiş hesaplayınca 98 gün kalmış olmuyormu? Bizim 15 eylül olması lazım terhis tarihi. Silvandan ankara'ya 2 gun de yol izni düsünce 96 gün sayıyorum. Buradaki arkadaslar da aynı fikirde, sanırım buradaki herkes hayal görüyo yada forumdakiler fazla sayıyor?
  • biter az kaldı hayırlısı
  • vallaha van merkezden baskale taburuna dustuk dogunun dogusu yani gece devriyem var 1 tur onun disinda ucak savar tim komutaniyim yani bisey yapmiyorum arada carsi yok burda tek problemimiz o sizlerde rahatsinizdir umarim 1 hafta nobet tuttuk o kadar denetleme vardi atisimizi 2 gun once yaptik:D .

bu arada terslik yok nobeti atis yapmadan tuttuk ic kisimlarda atis yaptigimizda 9/1 ile beraberdik atis yaptiktan sonra nobetten dustuk nobetci cavusluk ve devriye disinda pek bisey yapmiyoruz
  • kardeş sana hak veriyorum ama napalım işte psikolojik olarak kendimizi alıştırmak zorundayız yoksa burdan normal kafayla çıkamayız.hep iyi yönden bakmak lazım askerliğe belki de biraz polyannacılık yapmalıyız yoksa günler ızdırap gibi geçer.bu arada ben müzisyenim ama tabur komutanının yazıcısı oldum bilgisayardan da pek anlamam:)işte askerlik böyle bişey karambole takılıyoruz.neyse ya ben içtima alıcam birazdan çıkıyorum.bu arada şafak 101 yarin ıslanıcaz:D hadi kalın sağlıcakla..
  • 325.kral devreden hepinize selamün aleyküm.Arkadaşlar,canınızı sıkmayın zorda olsa zaman geçiyor.Bende TUNCELİ'deydim ve zor şartlarda askerlik yaptım ama zamanla alışıyorsunuz.Bitmez dediğiniz askerlik bir bakacaksınız geçmiş,canınızı sıkmayın.Yalnız,ben şunu anladım askerden önce aldığım nefes,nefes değilmiş.Hepinize hayırlı teskereler.Allah,doğu'daki arkadaşlara kolaylık versin.Herkese doğu'da askerlik yapmak nasip olmaz.Her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevdiği JANDARMA olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.