Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 325.Dönem Şırnak K.Irak sınırındaydım bende, buraya her gelen herhalde günahım çoktu da buraya düştüm diyip duruyordu, yani adeta insanların geçmişle yüzleşmesi için yapılmış bir yerdi , Öyle yada böyle geçti bitti, 8 saat nöbet askerde çok normal bir şey arkadaşlar yapacak bir şey yok, sağ salim dönmenize bakın, çarşı izni olanlar kıymetini bilsinler, batıdakiler en azından can korkusunun minimum olduğunu hatırlasınlar, G.Doğu sınır kartallarına ise şimdiden kolay gelsin diyorum. Üst bölgeleri ve KTM'ler kadar rezalet yerleri dünyada zor görürler gibime geliyor
  • 54. mek. piyade tug. kom/3. hudut tab. kom./2 bölük mer. yenikadın/edirne
    herkese selam
    günler geçiyor arkadaşlar 56 gün oldu biter inşallah herkese selam
    şafak 101
  • arkadaşlar selam. hepinize hayırlı teskereler...

ben askerlik şubeme yerli şubeme gidip erken sevk için dilekçe verdim. ordan bana askerlik durum belgemi verdiler ve bu belgeyle dilekçemi direk halıcıoğlundaki askerlik binasını götürmemi sölediler. normalde celbim 2010 nisan dı ama ben 2009 ağustos için dilekçe verdim.
    kendim yollamadğım için dilekçeyi sanırım arayıp dilekçe ulaştı mı diye öğrenmeme gerek yok? ya da var mı? 25 hazirana kadar karar verilir dedi kendi şubem. daha erken karar çıkması mümkün müdür? daha çnce yapan arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse sevinirim....
  • arayip kontrol et askerlik subeni ogrendikten sonra durmu askerlik subesine git .

simdiden hayirli teskereler bu arada dogu oldugundan kaynakli sanirim 3 gun yol ile 97 :)
  • az kaldı az kaldı :)))))))))))))

90 bişey :)))
  • '' Her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevgilisi Hudut Kartalı olamaz!!! '' 325 dedeniz...
  • devrem,alıntı yapmayalım.alt devre,çömez,torun tombalaka örnek olmamız lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: navigator_

'' Her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevgilisi Hudut Kartalı olamaz!!! '' 325 dedeniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

devrem,alıntı yapmayalım.alt devre,çömez,torun tombalaka örnek olmamız lazım.

quote:

'' Her ananın oğlu asker olur ama her kızın sevgilisi Hudut Kartalı olamaz!!! '' 325 dedeniz...

Komando olup dağda titreyeceğime Topçu olur Dağları Titretirim:) 325 KD.

ne çabuk 90 lara düştünüz daha dün gelmiştiniz::)
  • Ali kardeşim,bu işler öyle lafla olmuyor.Sen benim resimlerimi görsen saklanacak yer ararsın.Benim olduğum yerde bir Allah bir de JANDARMA vardı,sen ne topçusundan bahsediyorsun?Zoruna gitmesin,baba TUNCELİ'nin dağlarında terörist kovalarken sen çarşı izninde karı-kız kovalıyordun:)))Haydi Allah'a emanet ol topçum benim.

quote:

Orjinalden alıntı: zzzz222

quote:

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

devrem,alıntı yapmayalım.alt devre,çömez,torun tombalaka örnek olmamız lazım.

quote:

Komando olup dağda titreyeceğime Topçu olur Dağları Titretirim:) 325 KD.

• bende manisa batıkışlada çetin dağ şartlarında askerlik yapacak ana kuzularına ilk eğitimlerini veriyordum hemde gece nöbetimi tutuyordum hemde kolluğumu tutuyordum her gün alay içtimaya gidiyordum tören bölüğünde kara kuvvetleri komutanına kadar karşılama yapıyordum güneşin altında esas duruşta 7 saat bekliyordum daha sayayımmı...

KİREMİTTEN BACA OLMAZ JANDARMADAN KOCA OLMAZ ALACAKSAN PİYADE AL VURDUR VURDUR HİÇ YORULMAZ!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 12 Haziran 2009; 1:36:06 >
  • Şafak 96 bitmez a.q
  • hay ben böyle askerliğin ta ..... denetlemeden sonra rahatlicaksınız dediler denetleme bize ızdırap oldu 10 gün dağda kaldık sabahlara kadar mesai yaptık şimdi denetleme bitti bu sefer neymiş tugay denetleme tatbikatı olacakmış 7 gün daha dağa çıkacakmışım.çavuş olunca nöbetten düşersiniz dediler her gece 3-5 nöbete devam üstelik tabur yazıcısıyım nöbetin hiç olmaması gerek uyku haram oldu hay ben böyle kaderin diyorum diğer kısa dönemlerden kimse tatbikata gitmezken ben toplam 17 gün dağda kalcam hem de bu sıcaklarda susuz toz toprak yılan böcek içinde lanet olsun...ne olursa olsun şafak bitmeye mahkumdur (Ş:96)

• ARKADAŞLAR İLK ZAMANLAR KONUŞUYORDUK TEKRAR DÖNDÜM ARANIZA :)))
    BENDE MANİSA KIRKAĞAÇTA İNTERNET VE HALISAHA SORUMLUYUM YOĞUN PROJELER OLUYOR SABAH AKŞAM ÇOK ÇALIŞIYORUZ...

YANLIZ SİZE DİYEBİLİRİM Kİ SİZMİ YANLIŞ HESAPLIYORSUNUZ BİZ Mİ YANLIŞ BİLİYORUZ TOPLAM 155 GÜN BUGÜN 64. GÜNÜMÜZ SONUÇTA 91 GÜN KALDI ASKERLİĞİMİZİN BİTMESİNE...
  • sevgili devrelerim siz şafak sayın hesaplayın ben 17 eylül e uçak biletimi aldım bile hadi hayırlı teskereler erzincan dan selamlar
  • Askerliğin iyi yanları; Nöbet yok, İştima yok, Kamuflaj yok(eşofman var), herşeyden güzeli iş yok full yatış

Askerliğin kötü yanları; Herşeyden öte yinede askersin..

Edit: Ha bide Doğu+komando = 155TL maaş

Jandarmayım ama komando alayına düstüğüm icin komando tazminatı, komando kamuflajı, komando tüfegi(HK 33), komando maaşı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 13 Haziran 2009; 12:01:00 >

• tuzla piyade okulu piyade asteğmen şafak 292 :)))))) bitmezzzzzzzzzzzzzz
  • vay vay vay adam mı öldürdün hocam hayırdır :)
  • arkadaslar gidio iste yavas yavas alinda super bi yer bizimki bakmayin pekde bisi yapmiyorus acikcasi ama tabi carsi herseyi degistiriyo ya bende carsi istiyorum ama olmuo allahtan kpss var bu ayin sonunda vandayim aksam 6 ya akdar izin veriyolarmis bende bol bol gezicem ondan sonra plakar falan saniyorum askerligi yarilamis olcam hani bir nevi mola olacak bana sonrada biticek artik eli mahkum zaman gecicek :)
  • Sarışın,kumral,esmer farketmez.JANDARMALAR affetmez,işte o kadar.sen ne bitlisinden bahsediyorsun devrem!

quote:

Orjinalden alıntı: paşalı

KİREMİTTEN BACA OLMAZ JANDARMADAN KOCA OLMAZ ALACAKSAN PİYADE AL VURDUR VURDUR HİÇ YORULMAZ!!
  • Jandarmada aynı maaşı alıyor, benim maaşım yaklaşık 165 liraydı.

quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Askerliğin iyi yanları; Nöbet yok, İştima yok, Kamuflaj yok(eşofman var), herşeyden güzeli iş yok full yatış

Askerliğin kötü yanları; Herşeyden öte yinede askersin..

Edit: Ha bide Doğu+komando = 155TL maaş

Jandarmayım ama komando alayına düstüğüm icin komando tazminatı, komando kamuflajı, komando tüfegi(HK 33), komando maaşı alıyorum

• 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.