Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: smhack

gökalp sen ne yapıyosun buralarda :D

mail grubunda ağlıyıp duruyorsun ama :D

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

zımzımettin

Hocam ben de Ankara/ Polatlı Topçu ve Füze Okulunda 1. bölük 21. kısım Adestim Asteğmen Adayıyım, sen 23. kısımda mısın? Belki tanırsın soyadından, ben Pilevne, sen kimsin?

Valla hocam yalan yok ağlatıyorlar ilk haftalar

Semih sen misin bu arada

• Devrelerim herkese selamlar .Gaziantep 5. Zırhlı tugay ında askerliğ*imi yapıyorum.Maraşa intikale gittik bunun dışında herşey güzel bir sıkıntımız yok.Umarım önümüzdeki günler de çabuk geçer ve sağlıklı bir şekilde bitiririz askerlik görevimizi.
  • beyler ben 327 kd yim askerlik şubesinde askerlgimi yapıyorum teftiş denetlemeleri ile alakalı bilginiz varmı ne zamanlarda teftiş ve denetleme oluyo
  • Silvan taktik jandarma komando alayından, jandarma komando çavuş Erinç'ten herkese selamlar...

Ulan ne ballı yere düsmüsüz arkadaş, hergün bir insan basketbol voleybol oynarmı Nöbette yok babalar gibi. Aksamları da VCD+televizyon keyfi. Haftalardır kamuflaj giymiyorum full eşofman takılıyoruz

Ayrıcana 165TL Komando maaşı alıyorum, 33TL alan piyade lere duyrulur

• rahat olanlar yazıo da rahat rahat sıkıntıda olanlar anlatamıo. bu iş şans işi. her kısa dönem yatamıo benim gibi yardıranlar da var. gün sayıyoruz off off
  • Biz basta 3.5 attık diyarbakır silvan taktik jandarma komandoyu görünce amma sonradan rahatladık... Sen benim KTM ye katılış anımı bi görsen :)

Sayma devrem sayma, plakalara düsünce zaten istemesende etrafındakiler sayacak
  • slm arkadaslar kırklareli 4.hudut 1.blük malkoçlar karakolundayım aslında size burda yaptıklarımızı anlatsam yardırma dersiniz ama zevkli bulgar sınırında devriye ve kule nöbetlerimiz var zaman hızlı geçiyor.ŞAFAK 107
  • kim ne derse desin en baba askerlik doğuda arkadaş
  • Slm arkadaşlar.Bende manisadan kıbrısa dusenlerdenim.Su anda yalcın hudut karakolu(ki biz otel diyoruz) tim komutanıyım(guzelyurt).Aslında tim komutanı napar onuda bilmem.Nobet dısında sorunumuz yok.Mıntıka yok,comezlik muamelesi yok,Su sorunu var diyenler yalan soyluyor.En azından benim kaldığım bolgede boyle bi sorun yoık.Mekan super Arkadaşlık super.İyiki buraya gelmişim,iyiki yalcın karakoluna gelmişim ve en onemlisi iyiki 327. donem askere gelmişim.Hakkaten bu Askerlik 15 ay yapılcak iş değil.Yapanların allah yardımcısı olsun.
  • Erdek A tipi özel eğitim merkezi (subay/astsubay tatil köyü) rezalet..

Tek güzel yanı bilgisayarımı getirttim nete giriyorum :) kantin işletiyorum şimdilik ama bi iki güne teras restoran kasaya geçeceğim.

Biter mi? Şu an bitmez gibi geliyor.
  • ustalık
    Jandarma - Şanlıurfa /Viranşehir (botaş) karakolundayım...

berbat bir yer ama denildiği gibi insan herşeye alışıyor.. geçmeyecek diye düşünülen zaman geçmeye başlıyor.

Burdan tanıştığım 5-6 arkadaşla birlikte acemi birliğinde çok güzel arkadaşlık kurduk. çok güzel zaman geçirdik.. Bu nedenle DH'ya çok teşekkürler.. ilk kez gerçekten işe yaradı..

acemiliği ŞANLIURFA Bozova İlçe Jandarma Komando Bölük Komutanlığında yaptım. ilk başta burasıda çok kötü gelmişti ama şimdi diyorumki acemilikte biz tatil yapmışız.....

herkese hayırlı teskereler dilerim...

• Gaziantep te Hudutu beklemenin yorgunluguda bir baska oluyor dayan yüregim dayan...
  • hatay-altınözü
    şanlı sınır karakolundan tertiplerime slm ederim
    akşam 7 den sabah 7 ye kadar 12 saat nöbetim var arkadaşlar.
    kimse nöbet tutuyorum demesin.uyku haram bize.
    bide sabah 5 km yolu yürüyerek geliyoruz,hücüm yelekli+5 şarjör+G3 var üstümüzde.
    spor yapmıyoruz ama hammallık yapıyoruz.
    tüm tertiplerime slm ederim.

bitmezzzzz........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 2 Haziran 2009; 12:51:18 >
  • ARKADAŞLAR BENDE HAKKARI YUKSEKOVA EFELER DIYE BIR YERDEYIM.BULUNDUGUM YER TOPLANMA MERKEZI.ORDA KTM KANTICISIYIM.GUNDE 2000 KISIYE SATIS YAPIYORUM.COK YORULUYORUM.AMA COK CABUK GECIYOR.CARSI IZNI YASAK BURDA..COK ZOR..ATARSA 105 KALIYOR..HERKESE SAYGILAR SEVGILER...
  • edirne keşan lojistik destek komutanlığından herkese selamlar..şunu söylemem gerekir ki en güzel zamanda askere gelmişiz denetleme muhabbetinden mayısın sonuna kadar ızdırap gibi geçti 10 gün arazide pislik içinde takıldık ama olsun şimdi rahatız daha doğrusu arkadaşlar rahatladı ben s-2 s-3 yazıcısı olduğum için işim bitmiyo ama gene de denetlemedeki gibi sabahlara kadar mesai olayı yok..askerliğini burda yapan ya da yapacak arkadaşlara tavsiyem uzun dönemlerden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın çünkü sürgün yerindeyiz burdaki askerlerin çoğu asker kaçağı sabıkalı façalı dövmeli piskopat tipler..allahtan kısa dönem olduğumuz için fazla bulaşamıyolar..herneyse şimdi çıkmam lazım geri gelcem en kısa zamanda herkese şimdiden hayırlı tezkereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.bogaz -- 2 Haziran 2009; 21:08:39 >
  • 325 KD dedenizden hepinize kolay gelsin,hayırlısı ile bitirmek nasip etsin...

Bugünler daha çabuk geçiyor,son 10 gün fena kitliyor:):)
  • Uzunköprü 102 Topçu Alayı..

Çok dengesiz bi 327 dağılımı var kimileri deli gibi yardırıyor nöbet tutuoyr günde 2 kez sor yapıyor adamların canları çıkıyor , kimisi en rahat mevkilerde gün öldürüyüor (netcafe,yazıcılık vb.) . Ama burdaki en zor yani iştimalar günde 8 kez ictima alındığı oluyor hele birde alay karargah taysan yandın. günde 4 saatin içtimanın alınmasını beklemekle geçirirsin . Çarşı ya çıkmak milli piyango amorti beklemek gibi . hafta sonu sabahleyin 11 de çıkıp çıkmayacağın belli olur . Yemekleri her geçen gün ii ye gidiyor. Ancak burda uzun dönemlerin %50 si psikopat , bağımlı , anti sosyal yada dengesiz tipler. Ama günler hızlı geçiyor. Herşeye rağmen Şafak 106..
  • herkese nevşehirden selamlar
    nevşehir nizamiye çavuşuyum
    gelecek arkadaşları karşılırım
  • şafak 112 :)
  • Şafak 105 atarsa 104 şafakmatik programı var bizde asla yanıldığı olmamıştır tabi söylediklerim 12 nisanda birliğine teslim olanlar içindir
  • 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.