Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bitmiyor uleeennnn
  • 25 bitti..
    geçmiyor!!
  • biterrrrrr biter......11 atarsa 10 varmı ötesi keyif gıcır tatilin sonuna geldik artık istanbul bile sıkıcı artık yeter trabzonun yolunu tutalım 16 eylül sabahı hepinize hayırlı teskereler şimdiden tertipler sağlıcakla kalın

LAZZZ..... ŞAFAK ATAR BU LAZ BU GECEDE KAÇAR

PSK. TUT.KOĞ. TİM K. ÇVŞ. SAMET...

• Ş:24
  • keçimi kestin cinayetmi işledin 25gün verdiler :D ;)
  • batarsa 10 bat da gidelim artık :)))
  • valla sorma tüm izinleri kullandım köküne kadar, o zamanlar o günler gelsinde 10 gün fazladan yaparız bişi olmaz dedik velhasıl o günler geldi çattı.. Yok yok zoruma gitmiyor ama bende artık bitirip gitmek istiyorum :)

Ha askerlik mi yapıyorum şu an hayır akşama kadar internette dolanıyor, pes oynuyor vakit öldürüyorum o ayrı ama yinede özgürlüğümü istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: RukuNzo®

keçimi kestin cinayetmi işledin 25gün verdiler :D ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met5n1k

valla sorma tüm izinleri kullandım köküne kadar, o zamanlar o günler gelsinde 10 gün fazladan yaparız bişi olmaz dedik velhasıl o günler geldi çattı.. Yok yok zoruma gitmiyor ama bende artık bitirip gitmek istiyorum :)

Ha askerlik mi yapıyorum şu an hayır akşama kadar internette dolanıyor, pes oynuyor vakit öldürüyorum o ayrı ama yinede özgürlüğümü istiyorum.

quote:

bende eylülü saymıyordum baştan eylül gelsin bitti diyordum en yavaş eylül geçiyor anlamadım bu işten bişe :)))

• yapıcak işde kalmadı :D denetleme diye bi çalışmaya başladık iğneden ipliğe herşey değişti şimdi pinekliyoruz :) bitti beyler şaka maka nası geçti ne zaman geldim anlamadım desem yeridir...
  • şafak demiş 11 pazartesi dokuz öbür hafta yokuz
  • zaten hatayı eylülü saymamakla yaptık :) neyse bitti bitiyor (bkz.şafak demiş comolokko)

quote:

Orijinalden alıntı: goktug82

quote:

Orijinalden alıntı: Met5n1k

valla sorma tüm izinleri kullandım köküne kadar, o zamanlar o günler gelsinde 10 gün fazladan yaparız bişi olmaz dedik velhasıl o günler geldi çattı.. Yok yok zoruma gitmiyor ama bende artık bitirip gitmek istiyorum :)

quote:

bende eylülü saymıyordum baştan eylül gelsin bitti diyordum en yavaş eylül geçiyor anlamadım bu işten bişe :)))

• 12'den sonra 8
  • 12'den sonra 12'den sonra ne kola ne fanta SADECE 7 GÜN

HAYIRLI TEZKERELER MİLLET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrael99 -- 6 Eylül 2009; 15:29:16 >
  • Pfff kısa dönemler bitirdi gidiyor, asteğmenleri düşünen yok, daha Mart'a kadar buradayız
  • bu şafaktan sonra benmi durayım yaaaww
  • Ş:8 dostlar, gidiyorum üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:):):)
  • 23de batıyor.
    saya saya bitireceğim inadına..
  • size sormak daha iyibir bilgi alabilirim herhalde ben 18/12/1989 trabzon dogumluyum 2008 eylülde tecil ettim 2009 haziranda tecili bozup erken sevk verdim agustosa ama kabul edilmedi şimdi kasımı bekliyorum kasım 5 de belli olacak ama beni alırlarmı 2009 kasımda arkadaşlar diyolarki sen 20 yaşını doldurmadın almaya bilirler öyle bişey varmı hem 2009 aralıkta 20 yaşımı dolduruyorum en erken nezaman giderim erken sevk vermeden cvp larınız için şimdiden teşekkürler ve sizin şafak 12 biizimki daha ne olacagı belli deil bitti bişreyleriniz kalmadı hepinize hayırlı tezkereler
  • 22 batıyor..
  • 200 civarı :s

uzun dönemlerin şafak kaç sayılamayacak kadar çok mu bizim ?
  • 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.