Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene , onumuzdeki sene , bu projeden sonra, o bu derken geldik gorduk gidiyoruz...
    17 Eylul'e az az kaldı. Darısı torunlara yapmayanlara...

Güney Deniz Saha Komt.
    Karargah Destek Kıtaları
    Güvenlik Bölük Komt.
    İzmir Yenikale
  • Bana niye hala bitmeyecek gibi geliyor?
    Tüm özgürlüklerimiz elimizden alınmış bir şekilde. yıllardır askerlik yapıyormuşum gibi hissediyorum.
  • Sana katılıyorum. Askere gelmeden onceki hersey kayboldu sanki zihminde iş, sosyal hayat , arkadaşlar vs...
    Sanırsın ki 3 yıldır askerim.
    Arkadaslar siz siz olun etrafınızıda uyarın 30'dan sonra askere gelmeyin hersey zamanında daha iyi.

Az kaldı Metin bitecek baska yolu yok :)
  • Bana hiç bitmeyecek gibi gelmiyor ama eskisinden daha zor geçtiği kesin ...
    17 Eylül günü nizamiyeden çıktığım günün hayali bile yeterli ...
  • bitti bitiyor arkadaşlar şafak 18...

önce tugay futbol takımı sonra kolordu futbol takımı derken askerliği götten yedik darısı torunların başına :D:D
  • Hudut kartalınız konuşuyor tüm 329 lar çöksün :D dur şurayada bir şafak atayım $:17 çok acımasızım yau gasbet çavuş
  • çok az kaldı çok 18 gün sonra doğan güneş diyoruz sabredin.
  • beyler yol iznini uzak adres verip 2 gun almayı deneyen var mı ?
  • Şafak 17 hold on brothers holdd onn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Met5n1k

Bana niye hala bitmeyecek gibi geliyor?
    Tüm özgürlüklerimiz elimizden alınmış bir şekilde. yıllardır askerlik yapıyormuşum gibi hissediyorum.

+1
  • dede yorgun artık 16 =)
  • Ş:30 bitmiyor..
  • Safak 17 az kaldıı bıtıyorrr.
    329 lara kolay gelsın. Sımdı onlar ıstıkamet yıyorlardır. Bu saatten sonra ben mı yapatım
  • Şafak 15

Biter mi ???
  • şuan evimden ayzıyorum..... 20 gün istirahat aldım ve komutan saolsn gönderdi.....herkese hayırlı teskereler....ayrıca benm teskere tarihim 1 ekimmiş....sistem öle yapıyormuş..izin falan kullanmadım hiç..jandarmada öle emir gelmiş...
  • şafak olmuş comolokko 2 haftaya da düştük yaa gerisi gelir herhalde... herkese hayırlı teskereler....

çanakkale turizm jandarması 327 ksd
  • 329 torununuzummu desem dedeniz mi bilemem asker öğretmen olduğumuz için çıktık biz askeriyeden 20 gün yaptık ama sizi tebrik ediyorum gerçekten zor askerlik hepinize hayırlı teskereler
  • Arkadaşlar, Bursa il jandarmadan dağıtıma çıkanlar nerelere dağıtıldınız acaba?
    Yakın ilçeleremi dağıtılıyo
  • 26..

battı..

25..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Met5n1k -- 3 Eylül 2009; 21:34:12 >
  • Ş: 11
    geç artık zaman...
    micheal jordan gibi havada asılı kaldın.
  • 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.