torunlar geliyo üleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:D:D::D ş:36 başka yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk;)
HARBİİ YA GELİYOLAR ADAMLAR BİTİYO ASKERLİKK...NE ÇABUK GEÇTİ ZAMAN DEVRELER YA EFSANE SON BULUYO DEMEK NE MUHABBETLER NE GEYİKLER YAPTIK BURADA HELE O SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANDIĞI GECE HİÇ AKLIMDAN ÇIKMAZ GALİBA... HA BİDE TESLİM OLDUĞUM GÜNÜN GECESİ, ASKERLİĞİMİN GEYİK GEÇECEĞİ O İLK GECEDEN BELLİYDİ ÖYLEDE OLDU VALLA İSTANBULDA GÜZEL Bİ TATİL YAPTIK 5 AYDIR.. ŞİMDİ BİTİYO!! TATİLDE BİYERE KADAR DA SIKILDIK ARTIK GELSİN TORUNUM DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM ONU İNTERNETİMİ MASAMI VE Bİ PİZZA ALANA Bİ PİZZA BEDAVA KUPONLARIMI ONA BIRAKACAM
ŞAFAK ATAR LAZ BU GECEDE KAÇAR.....ÇVŞ.SAMET.. 36...ATARSA 35.....ZORUNUZA GİTMESİN ARTIK TORUNLAR EYLÜL 10 DA KAPIDA KARŞILICAM SİZİ... DEVRELER HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER ŞİMDİDEN ASKERLİKTEN SONRADA BU FORUMDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SAĞLICAKLA KALIN ALLAH ŞİMDİDEN YOLUNUZU AÇIK ETSİN...327. DÖNEM EFSANE 535 KRAL MEHMETÇİK..
BUNALIMA GİRİYORUM YA......ŞAFAK SIKIŞTIRIYO ARTIK..... TORUUNNNN TORUNNN GECELER UZUN ÖTMEZ BORUN GELDE BİTSİN BU ZULÜM BENMİ SAYIYM BU SATTEN SONRA 155 ..BENMİ SÜRÜNİYİM BENMİ İSTİKAMET YİYİM BENMİ SAF KOLUNDA TOPLANIYIM BENMİ SİLAHLI YANAŞIK DÜZEN VE TEK ER MUHABERE YAPIYIMM HE ASKERLİĞİNİZ ÇOK OLUMMM ADAM MI ÖLDÜRDÜNÜZ YOKSA HEEE??? ASKERLİĞİNİZMİİİ BİTTİİİ..ŞAFAK YAZIN 6161 E GÖNDERİN ŞAFAK CEBİNİZE GELSİN ARTIK
hahahaahahahah al sana cevap safak 35 ee tabikide bitmez
59.Topçu Tugayı ERZİNCAN
Bugün ilk grup torunlarımızla karşılaştım hakıkaten insan psikoljık olarak rahatlıyor.Şafak 35 az kaldı tertipler..
Bugün 250 tane 329 KD gelecek bizim tugaya. Şafak 34 olmuş. Bütün bunlara rağmen biteceğine dair bir umut yok içimde.
Aşırı bir yorgunluk ve bıkkınlık hali var üzerimde. Birbirinin aynısı 34 gün daha var yani...
ya biz astekler ne yapacak? daha 230 gün var :-( bitmezse bizimki bitmez!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: yandim_ali
Bugün 250 tane 329 KD gelecek bizim tugaya. Şafak 34 olmuş. Bütün bunlara rağmen biteceğine dair bir umut yok içimde.
Aşırı bir yorgunluk ve bıkkınlık hali var üzerimde. Birbirinin aynısı 34 gün daha var yani...
Hadi gözünüzaydın,torunlar da geldi yanınıza.Bizde siz geldiğinizde çok sevinmiştik,bu işler sırayla.Hayırlı teskereler.
quote:
Orijinalden alıntı: juan_carlos
aynen öyle
quote:
Orijinalden alıntı: DTT
quote:
Orijinalden alıntı: juan_carlos
aynen öyle
Valla ya, 31 Mart 2010 tezkere tarihi
polatlı topçu ve füze okulu sakarya kışlasındaki torunlarıma, koğuşlarda ve koridorda bot boyatmıyorum, koridorlarda sigara içirmiyorum. başka bi kısıtlama yok valla hepsinin keyfi yerinde
bizim askerlikte coni moni oldu artık, sıkıntı yok
bitti ya artık ramazan çok çabuk geçer. torunlarda botlarını bağladı daha ne olsun :)
evet arkadaşlar bişey kalmadı bir daha ki ay bu zamanda şafak doğan güneş diyoruz tabi 1 gün önce 2 gün önce çıkacaklar da var artık son viraja girdik şikanı geçtik son düzlükteyiz çok az kaldı Allah herkezi sevdiğine kavuştursun şafak 31 atarsa 30 herkeze hayırlı tezkereler...
Arkadaşlar sonunda kısa ama zorlu maratonun sonuna geldik. Torunlar geldi bayrağı onlara devredip gitme vakti... Bu günleride görmek varmış , inş kalan 31 günde hızlıca geçer gider .. Herkese hayırlı teskereler. 1. Ulş. Eğt. Tb. Çvş. Eğt. Bl. GAZİEMİR/İZMİR -- Ulş. Çvş Barış ( Izdırap) :)
dedelerime bak be ben torun olmama rağmen sizden önce döneceğim ama sizi tebrik ederim gerçekten dediğiniz kadar varmış günler çok yavaş geçiyor hayırlı teskereler
son viraja geldik artık arkadaşlar. 30 günümüz kaldı.inşallah sorunsuz, dertsiz, cezasız hepimiz bitiririz. torunlara sabdır diler, devrelerime slm ederim
Tüm izinlerimi kullandığım halde bitti bitiyor..
BİTMEZZZ SF 30
şafak demiş comolokko!!! tüm tertiplerime baştabya/istanbul dan selamlar, bitiyor beaaa