Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkeze selam tertipler 12 den sonra 41 başka yok :DDD herkeze hayırlı teskereler :)
  • 40 gün sonra dağlardan kurtuluyorum devreler !!! Hepinize selamlar40 gün sonra dağlardan kurtuluyorum devreler !!! Hepinize selamlar40 gün sonra dağlardan kurtuluyorum devreler !!! Hepinize selamlar
  • ASKERLİK BİTİYOOO ÜLEYYYYYNNNNNNN VARMI9 DAHA ÖTESİİİİİİİİİİİİİİİİİ
  • 115. gün bitiyor (bardağın dolu tarafından bakıyorum)...
    Plakalar yarılandı. Bitmeli artık.
  • şafak 41-izmit
    torunların bot bağlamasına son 6 gün..gelin torunlar gelin gözümüz yollarda kaldı
  • Ş.40 atarsa 39! oyy oyy
  • atarasa 39 bitti bitti ne bitmesi lan daha 39 a.q
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

atarasa 39 bitti bitti ne bitmesi lan daha 39 a.q

ya da 239
  • Arkadaşlar aranızda ERZİNCAN 59.TOPÇU TUGAYINDA olan yokmu....
  • yaw daha 38 ama en azından artık biz düşünmicez be.

jandarama kuryeden selamlar:D
  • ş.39 atarsa 38 oooooooooy oy...!
  • Bitecek galiba Ş:53 (Tüm izinlerimi kullandım)

Nisanda yazdıklarımı hatırlıyor (hatta okuyorum) sonra mayıs, haziran ve temmuz.. bitiyor mu ne? :)
  • Şafak 39 ,beyler sanırım bitiyor bu zorlu görev .Bu hafta torunlar da gelince sanırım biraz daha rahatlayacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Şafak 39 ,beyler sanırım bitiyor bu zorlu görev .Bu hafta torunlar da gelince sanırım biraz daha rahatlayacağız...

zorlu görev derken kardeşim:D:D kendi adına konuş bence:P:P
  • bitiyor az kaldı. IĞDIR 5.HUDUT ALAYINDAN slmlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navigate

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.East

benim teskere tarihim 16 Eylül Normali 30 Eylül - 12 gün kullanmadığın izi - 2 gün yol izni ( uzaktaysan) = 16 Eylül

Teşekkür ederim, peki 16 Eylülde askerlikle ilişiği yoktur belgesini alabilecek misin? Yoksa 30 Eylüle kadar beklemen gerekecek mi? Yüksek Lisans kesin kaydı için öğrenmem lazım. Hayırlı teskereler dilerim.

İzin durumuna göre diyelim ki 16 Eylül'de kışladan çıkış yapacaklar için askerlik henüz devam eder. Çünkü bu çıkış terhis değildir, "terhis mahiyetinde izin"dir. Dolayısıyla askerliğinizin 30 Eylül akşamına kadar olan kısmını izinli olarak evinizde tamamlayacaksınız. Askerlikle ilişik olmaması durumu daha farklı birşey olduğundan (ya tecillisinizdir ya da terhis olmuşsunuzdur) benim önerim eğer mümkün olabilirse yüksek lisans yapacağınız enstitünün bu konudaki ilkelerine, kurallarına, yönetmeliklerine bir kez daha bakın ve gerekirse enstitü müdürü ya da sekreteriyle görüşün, 1 Ekim tarihi itibarıyla askerlikle ilişkinizin kalmayacağını söyleyin, bir şansınızı deneyin.
    Bütün 327 devre kısa dönem arkadaşlara şimdiden hayırlı tezkereler.
    raymondturkey (309. KDY Burdur-KIBRIS)

• bit ulan bit... 37....
  • bitiryor bitiyor, tüm biletler yarın yollarda, biletinizi cebinize koyduğunuz an bu iş tamamdır devreler.

baştabya/istanbul dan selamlarrr, şafak 37 başka yoookkk!!!
  • 329.dönemler geliyorlar sonunda ancak ben onları da göndericem ve onlar gittiğinde 1 ay askerliğim daha olacak. :-(
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.