Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (959. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celtic_frost

Selam devreler nasılsınız? Çok bunaldık artık burda çarşısız pazarsız. 329'lar ne zaman teslim oluyor? Bu arada 325'leri hesapladım 153 gün yapmışlar, biz 156 !

sık dişini dedecim 15 gün sonra yanındayız
  • quote:

Selam devreler nasılsınız? Çok bunaldık artık burda çarşısız pazarsız. 329'lar ne zaman teslim oluyor? Bu arada 325'leri hesapladım 153 gün yapmışlar, biz 156 !

onlara bir şubat ayı güzelliği denk geliyor....
    bize temmuz ağustos
    ağustosta gideceklere de aralık ocak denk geliyor...
  • herkese selamlar,

51 de batıyor..günler zor geçiyo ama geçiyo işte valla daha dün gibiydi sınava girdik,heyecanla nereye düşceğimize baktık daha dün gibiydi valla sadece acemilikte zaman geçmedi onun dışında zaman çok güzel geçiyor.bu arada en güzel zamanda askere gelmişiz denetleme yok ful yatıştayız:) tek sıkıntı her gece çapraz nöbet var onda da yatıyorz:) kışın nöbet tutmayı hayal bile edemiyorum..

sabredin poşetler şafak yakında sökecek
  • a.bogaz aynı yerde askerlik yapmasam sana bişey derdim de ;) askerliğini zor yapan var kolay yapan var ne die hava atiyorsun. millet 8 saat nöbet tutuyor 2 saatlik çapraz nöbete sıkıntı diyorsun cik cik. dur gidip ensesine tokat atayim :P
  • olm ali bçvş size fena ızdırap oluyo hakkaten ne öyle paso mıntıka spor silahlı eğitim sizin komutan harbi manyak lan şu askerlikte en önemli olay komutanda bitiyo valla bizim komutan şeker gibi adam saolsun bugün gittim nöbetten de düşürdü tutanağımı da işleme koymadı sadece çarşıyı kitledi 2 hafta var mı emrah bçvş gibi komutan be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.bogaz -- 27 Temmuz 2009; 21:05:11 >
  • 50'liler bittiiiii Ş.49 hade bakem
  • Hadi 329lar girin artık şu sınava şafak sıkıştırmaya başladı burda bizi...
    Guney Deniz Saha Komt. Guvenlik Bolugu yolunuzu gozler...
    50 gun daha nobet tutarım daha tutmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi longplay -- 28 Temmuz 2009; 12:45:58 >
  • 49 olduk bitiyomu ne pok biter
  • ş:49
    h.sonu torunlar sınawda var ya 4 ay öncesi geldi aklıma
  • Biz KRAL'dık KRAL,ondandır belki

quote:

• Biraz daha sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FENOMEN_FB

Biz KRAL'dık KRAL,ondandır belki

quote:

Şubat kaç çekiyor bir düşünün bakalım...

• selamlar arkadaslar, hudutta az kaldı...
  • hadi torunlar özledik sizleri gelin artık gelin de biz gidelim artık yorulduk

şafak: 48 bitmiyor aq bitmiyor...
  • ben mi yapayım bu şafaktan sonra!!! benmi sınava gireyim :P
  • Nisanda giden arkadaşlardan KD olanlar, teskerenizi Eylül'ün kaçında alacaksınız?
  • Torunların son günü beyler rezervasyonlarımız yarın yapılıyor :) Şafak 46
  • benim teskere tarihim 16 Eylül Normali 30 Eylül - 12 gün kullanmadığın izi - 2 gün yol izni ( uzaktaysan) = 16 Eylül
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.East

benim teskere tarihim 16 Eylül Normali 30 Eylül - 12 gün kullanmadığın izi - 2 gün yol izni ( uzaktaysan) = 16 Eylül

Teşekkür ederim, peki 16 Eylülde askerlikle ilişiği yoktur belgesini alabilecek misin? Yoksa 30 Eylüle kadar beklemen gerekecek mi? Yüksek Lisans kesin kaydı için öğrenmem lazım. Hayırlı teskereler dilerim.
  • 30 Eylül'e kadar askerim arkadaşım.
  • 
Sayfa: önceki 957958959960961
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.