Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atakya 4. Hudut Bölüğü / Reyhanlı P. Onb. Volkan D. Termal kamera operatörü. herkese sevgiler saygılar.

ayriyetten çıkış tarihim tarafıma söylendi. antakyadayım, ikametkah adresim ankarada. çıkış tarihim 17 Eylül resmi olarak (tabi tutanak yemezsek :D). mesafe 800 km den fazla olsaydı 16 eylül olacaktı. neyse herkese hayırlı tezkereler. buraya düşen KD ler beni bulsunlar :) 2. Hudut taburuna bağlıdır oda Narlıca da...
  • bugün plakadayım 61 toprağım trabzon az kaldı azzzz
  • Ağrı - Eleşkit'ten selamlar, Topçu Atğm Ateş Destek Subayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 18 Temmuz 2009; 14:50:41 >
  • gel torun gellll :)))))))
  • gelin torunlarda gidelim artıkk...
  • Son 60 galiba, insan gerçekten bitipte gideceğine inanamıyor. Çok şükür bir aksilik olmazsa
    bayramdan önce evde olucaz. 329 lara Allah yardım etsin 2 bayram, 1 yılbaşı, yazın başlayıp kışın bitecek bir askerlik. Nisan döneminin kıymetini bilmek lazımmış ama her türlüsü kolay değil, gelsinler artık gidelim...
    Uğurludağ İlçe Jandarma Karakolu-Çorum
    Nöb. Çvş.
  • 3 gün yol iznim var...bozcaada da oldugum için 2+1 deniz yol izni var...15 Eylül de cıkıyorum...
  • tertiplerim herkese edirne keşandan selamlar...

59 batacak hayırlısıyla bi bitse de kurtulsak artık şafak sıkıştırmaya başladı

dostum ben endüstri mühendisiyim ve kısa dönemim merak etme kısa işaretlersen yüzde 90 kısa dönem çıkar;) uzun düşünme derim inan buraya gelince şükretceksin iyki kısa çıkmış diye şahsen bana 5 milyar da verseler asteğmen olarak yapmak istemem en güzel askerlik en kısa askerliktir;)

herkese saygılar,sevgiler..
  • torunlar siz hala askermisiniz ?

Ş: eksi 63
  • forumu şöyle bir okudum da biz de aynı sizler gibiydik. yazdıgımız cumleler birbirinin kopyası.
    biteceğine inanmıyorduk hiç. ama o gun gelıp te cıktıgınızda aradan 2 - 3 gun gecınce hiç askerlik yapmamış gibi olacaksınız.
    nasıl ki sanki hiç sivil olmamış gibi hissediyorsanız o gun geldıgınde de hiç asker olmamışsınız gibi gelecek.

son 20 gün fena sıkıstırır. bittiği zaman bittiğine inanmayacak, sizden sonra askere gitmeye karar alan insanları gordukce
    ne kadar buyuk bir işi geride bıraktıgınızı anlayacaksınız. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hayırlı teskereler.

325. KD
  • Devrem,bunların askerlikte bitiyor ya.Vay be tam 16 Mayıs'ta teskere almıştım,o gün güneş bir başka doğmuştu.

quote:

Orjinalden alıntı: grhngrl

torunlar siz hala askermisiniz ?

• Valla 16 Eylül akşamı uçağa binip İstanbul'a ayak bastığım an bu 157 günle ilgili hiç bir şey hatırlamayacağım.

Yalnız şaka maka bizim torunlar şu sarı zarfları almaya başlamış, galiba bu askerlik harbiden bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FENOMEN_FB

Devrem,bunların askerlikte bitiyor ya.Vay be tam 16 Mayıs'ta teskere almıştım,o gün güneş bir başka doğmuştu.

quote:

ee niye senden öncekilerin bitmedi mi sanki safak 55 nah biter

• Sayıyorum sayıyorum bitmiyor. 1 ay daha geçsin sonra bitecek galiba derim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: Aknyldz

Valla 16 Eylül akşamı uçağa binip İstanbul'a ayak bastığım an bu 157 günle ilgili hiç bir şey hatırlamayacağım.

Yalnız şaka maka bizim torunlar şu sarı zarfları almaya başlamış, galiba bu askerlik harbiden bitiyor
  • Şafax 55 Samsun :) Sıkın dişinizi hergün çarşıda olmama rağmen sıkıştırıyor şafak
  • Biiiiiiiiiiiiiiiiit
  • Pufff bizde gidiyoz artık yavaş yavaş nasıl şafak sayacaz allah bilir
  • quote:

Devrem,bunların askerlikte bitiyor ya.Vay be tam 16 Mayıs'ta teskere almıştım,o gün güneş bir başka doğmuştu.

quote:

sorma devrem 17 mayısta çıktım birde doğan güneşin fotoğrafını çektim işte benim ve devrelerim için doğan güneş

• Güzel olmuş, sıra bize gelecek inşallah.

Ş:67

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

quote:

quote:

sorma devrem 17 mayısta çıktım birde doğan güneşin fotoğrafını çektim işte benim ve devrelerim için doğan güneş

• 
Sayfa: önceki 955956957958959
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.