Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (955. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bingöl yolçatı karakolundan selamlar çıkış tarihi konusunda çeşitli yazılanlar var 325ler 2 gün yolla izin kullanmadan mayıs 31 çekmesine rağmen 16sında evlerindeydiler bizim de 2 gün yol hakkı olanlar 15inde evde olması gerekiyor değilmi arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

siptorfatih

Evet, beraber 3 ay boyunca eğitim gördüğümüz, 1. bölükteki asteğmen adayı arkadaşlarımı çok iyi tanıdım. Erlerle olan diyaloglarına şahit oldum. Tam tersi, hem biz erlere, hem de onlara bize çok cana yakın davrandılar. Üstelik kısa ya da uzun dönem er ayrımı yapılmaz. Herkes eşittir bizim gözümüzde. Sana denk gelen olan biraz , kişinin karakteri ile iligili bir şey. O yüzden tüm asteğmenler için genelleme yapmazsan sevinirim.

pilevneye katılıyorum.... her insan bir değil... biz genel olarak uzun veye kısa dönem erlerle ii geçiniyorduk...
  • Dedeler,

Size birlikte neler verdiler? Çantanıza neler koymuşlardı? Ona göre götüreceklerimizi ayarlayalım
  • Şırnakta ırak sınırndan tüm devrelerime selamlar. Burda ne çarşı ne de başka bir aksiyon var. Sadece uçsuz bucaksız dağlar var. Ş 66 daha yeni nete giriyorum. Bakıyorum hep batıya düşenler konuyu devam ettirmiş :) . Arkadaslar bizi unutmayın
  • gene sölüyorm bitmezzzzz safak 67
  • quote:

Orjinalden alıntı: fero01

gene sölüyorm bitmezzzzz safak 67

Bitmez diye diye bitirmiceksiniz... Yazık olcak sana ....

• ay ne cekerse ceksin.
    bizim(325) askeri kimliklerde 30 mayisa kadar gecerli yaziyordu.
    12 gun izin dus cikis 18 mayisti.
    2 gun yol aldik 16 mayis ciktik.
    velhasili kelam.
    kimligini cikar, yazan tarihe bak.12 gun dus. o senin cikisin.uzerine yolu dus.
    (boluk komutani isterse yolu vermeyebiliyor)

quote:

Orjinalden alıntı: slowly

Bingöl yolçatı karakolundan selamlar çıkış tarihi konusunda çeşitli yazılanlar var 325ler 2 gün yolla izin kullanmadan mayıs 31 çekmesine rağmen 16sında evlerindeydiler bizim de 2 gün yol hakkı olanlar 15inde evde olması gerekiyor değilmi arkadaşlar
  • benim bildiğim askerlik günle değil ayla alakalı. biz bu yüzden izinler dahil 30 eylülde bitirmiş olacağız. eğer izin kulanmazsak 18 eylül ve son olarak da en aşağı 1 gün yol eklersek 17 eylül de çıkmış oluyoruz. Artık yolda bölük komutanlarına kalmış. 1-2-3 hatta 4:) Ama gün hesabı yapmaktansa hafta hesabı yapınca daha iyi oluyor. 22 hafta askerlik yapacağız. Yarın 13. hafta bitmiş oluyor. Az kaldı yani :D

quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

ay ne cekerse ceksin.
    velhasili kelam.

quote:

Bingöl yolçatı karakolundan selamlar çıkış tarihi konusunda çeşitli yazılanlar var 325ler 2 gün yolla izin kullanmadan mayıs 31 çekmesine rağmen 16sında evlerindeydiler bizim de 2 gün yol hakkı olanlar 15inde evde olması gerekiyor değilmi arkadaşlar

• slm devrelerim.
    konya-karapınardan selamlar. 15 günde bir çarşımız var. ara sırada inzibat olarak çıkıyoruz çıkıyoruz işte.

sabahtan akşama kadar nizamiyede oturuyom. vakit geçmiyo. çok sıkıcı hayat. nöbet yok, kolluk yok. sadece bi araçla devriye atıyorum o kadar. oda 30 dk. sürüyo.
    sabah 6 kalk. akşam 8'de mesai bitiyo. hafta sonu kalk 7 - 7:30 falan.

askerliği götten yiyomuşum öyled iyo diğer devrelerim:D
  • evet tertiplerim askerliğin çğunu yedik haftaya çarşıya çıktığımızda 50 lere iniyoruz günler geçiyor şafak azalyor 325 ler hep şafak sıkıştırıyor diyorlardı bakalım sıkıştırıcak mı ama hiç öyle bir belirti yok öyle yoruluyor ki insan uyuymama uyku tutmama gibi bir lüksümüz yok herkeze hayırlı tezkereler...

şafak 67 havada...
  • batman hava lokalınden tum devrelerıme selamlar..kac aydır sızlerı osledım...ben sıtenın varlıgınıda unuttum...kutahyadan sonra batman cok ıyı..havacı olmanında keyfını cıkarıyoruz...

burada lojman yonetım cavusuyum.....

safak:66 baska yok..
  • Arkadas dogru hesapliyor.
    kimliginizde yazan tarihten 12 dusun.
    uzerine mesafeye gore 1-2 yol dusun.
    hayirli teskereler herkese...

quote:

Orjinalden alıntı: smhack

benim bildiğim askerlik günle değil ayla alakalı. biz bu yüzden izinler dahil 30 eylülde bitirmiş olacağız. eğer izin kulanmazsak 18 eylül ve son olarak da en aşağı 1 gün yol eklersek 17 eylül de çıkmış oluyoruz. Artık yolda bölük komutanlarına kalmış. 1-2-3 hatta 4:) Ama gün hesabı yapmaktansa hafta hesabı yapınca daha iyi oluyor. 22 hafta askerlik yapacağız. Yarın 13. hafta bitmiş oluyor. Az kaldı yani :D

quote:

Orjinalden alıntı: 26_bbz_26

ay ne cekerse ceksin.
    velhasili kelam.

quote:

• Uzun dönem bayağa tecrübeli bir yazıcımız var aynen şu şekilde hesplanıyor dedi.
    Sülüs tarihi+6 ay yani , 31 MArt 2009 + 6 ay = 30.Eylül.2009
    Bu tarihten 12 gün kullanmadığınız izninizi geri getirin = 18 Eylül
    Yolu 1 gun olanlar 17 ,2 gün olanlar 16 Eylülde çıkacaklar...
  • slm tertipler marmaristen selamlar.Burda aksaz donanma üssündeyim personel şubede katip olarak yapıyorum hizmetimi.Çok rahatım akşam 5 buçuk mesai biter hafta sonlarıda çiftçarşı iştima nöbetde yok.Ama çok sıkıcı bölede askerlik böle yapılmaz ya keşke karacı olsaydımda adam gibi yapsaydım diyorum hiç olmazsa zaman geçerdi.Ama öle böle az kaldı sayılır bitsin artık...
  • selam tertiplerim, şafak azaldıkça sanırım herkes benim gibi ne zaman çıkacağımızın derdine düştü. benim kışlada da değişik değişik söylentiler var, 1gün yol izni olanlar için kimi diyor 16, kimi diyor 17eylül. bizim bölük yazıcısı da dün gece baktığında 18eylül dedi çıkış tarihine. ama çoğunluk burada da olduğu gibi 17eylülde birleşmiş bruer in de dediği gibi. bilet alacağım kararsız kaldım, başka kesin bilgisi olan var mı bu konuda??
  • sevgili devrelerim 12 den sonra 65(van) hayırlı olsun ceza olayı olmazsa askerlik uzama durumu olmayan 12 nisan da birliklerine teslim olan bütün
    327 kd ler 15 eylül de askerlikleri bitiyor.Yol izni 1 gün olanlar 17 sinde 2 gün olanlar 16 sında çıkıyor.Tam bir ay sonra torunlar geliyor bize de yol görünüyor tüm devrelerime kolay gelsin Rabbim yolumuzu açık işimizi kolay eylesin.
  • az kaldı hayırlısıyla bitiyor. tüm tertiplerime hayırlı teskereler dilerim.
  • biter biterrr tertipler ne kaldı atarsa gece 00,00 dan sonra 63 yapmayanlar düşünsün..valla torunum gelsin kucağımda taşıcam onu masamı direk ona devredecem ilk geldiğinde.. askerlikte bitti ya ne günler geçirmiştik bu forumda eski yazılarımızı o heycanlarımıza bakıyorumda zaman geçiyo ya..hepimize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum allah yar ve yardımcınız olsun

ŞAFAK ATAR LAZ YATAR....64
  • ARKADASLAR KALDI 65 DAYANALIM BEN COĞUNA GÖRE RAHATIM AMA ORTAM VE KOMUTANLAR COK KÖTÜ COK BUNALDIM İNŞALLAH AGUSTOS U GÖRDÜMÜZDE BİTİYOR DİCEZ TORUNLAR Bİ GELSİN
  • ŞAFAK 65 BİT YAHU BİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hildor -- 12 Temmuz 2009; 17:14:24 >
  • 
Sayfa: önceki 953954955956957
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.