Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (953. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torunlarıma bak be,yemişler askerliği.Hadi yine iyisiniz,plakaya da düşmüşsünüz.Şu kısa dönem askerliğin gözünü seveyim.

quote:

Orjinalden alıntı: oksuzh

selamlar manisa 1.piyade egitim tugayindan

327 kd'lerden buraya dusenlerin %80'i kibrisa geri kalanlari burda egitim cavusu olacaklar

safak 80-osmaniye gelin torunlarda biz gidelim artik
  • bitmez bu askerlik bitmezzzzzzzzzzzz:D:D:DD:
  • quote:

Orjinalden alıntı: siptorfatih

bitmez bu askerlik bitmezzzzzzzzzzzz:D:D:DD:

bitti bitti yarıladık askerliği
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehset41

ASTEĞMENLERDEN ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞA GELECEK VAR MI???

olma mı! 1.tabura 2, 2.tabura 3 tane tnk atğm geliyo!
  • 323. komando asteğmenden selamlar...

şırnakta yaptım kardeşler bende. 25 haziran sabahı bitirmek nasip oldu çok şükür... hiç kafanızı takmayın, Allah'ın izniyle geçiyor zaman... yeterki çalıştığınız yerler iyi olsun. kısa dönem arkadaşlar sanıyorum nerede olursa olsunlar rahat olacaklar... hiç söylenenlere kulak asmayın. Asteğemen arkadaşlar da, gittikleri yerlerde, dikkatli olsunlar, özellikle doğuya düşenler.Onun dışında zimmet işini sıkı tutun.
    Allaha emanet olsun...
  • Şafak demiş 75.Bu safaktan sonra benmi capraza giriyim:)
    Askerliğe başladığımdan beri bir kere bile capraz nobet tutmadım.Sınır karakolunda termal kamera gorevlisiyim.Geceler benden sorulur sınır boyunca:)Gunduzleri de uyuyorum.Rahat bi askerlik sayılır.Allah herkese hayırlı teskereler nasip etsin.

YALÇIN HUDUT KARAKOLU//GÜZELYURT-KIBRIS//

HUDUT NAMUSTUR!
  • şanlıurfa suruç mürşitpınar a hudut takım komutanı olarak gidiyorum. orda askerlik yapanlar varsa bana durumu bi izah edebilirler mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gravestone26

şanlıurfa suruç mürşitpınar a hudut takım komutanı olarak gidiyorum. orda askerlik yapanlar varsa bana durumu bi izah edebilirler mi ?

komutanım sana şimdi orda bi karakol teslim edecekler.
    karakolda bi astsubay,2 uzman olur.
    geri kalan çavuş,piyade falan olur.
    karakolda ne var ne yoksa senin üstüne zimmetlidir.karakolda en son sözü(tabi bi üstün yoksa)sen söylersin.
    astsubay kafa dengi olur ama uzman lar şerefsizdir,seni kandırmaya-seni kullanmaya çalışırlar.sakın onlara yüz verme onlardan çekinme.hiç bişey yapamazlar.
    emirini yerine getirmezlerse yaz tutanağı,ver bölük komutanına gitsin.
    haa bu arada Kısa dönemleri kayır,yoksa piyade devrecilik yapmaya çalışıyor.Herkesi eşit tutma,herkesin yeri ayrıdır.
    bundan başka elinde araçlar olur,nöbet değişimi yaparsın,doldur boşalt yaparsın,karakolun tüm işlerini yaptırırsın.
    gece olay verme,piyade çok ayar oluyor sölimmm ;)

bende şuanda hatay-altınözünde şanlı hudut karakolunda 327.kd olarak termal kameradayım.Ş:77

• Çok şükür ki astek filan çıkmadı . Şafak 77 derken . Asteklerin askerlik yeni başlıyor. Allah kolaylık versin devreler.
  • ben mi yapayım bu saatten sonra 325 olarak

size ii teskereler bu da gelir bu dageçer
  • Arkadaşlar telefon cezaları eskisi gibi değil 25 dün disko cezası dikkatli olun derim..
  • ASKERE GELMEDEN ONCE ASTSUBAYLARLA ANLAŞAMIYCAM DİYE DUSUNUYODUM, ŞİMDİ İSE ASTEĞMENLERDEN NEFRET EDİYORUM. BİTARAFLARI KALKMIS ..........LARIN. SANKİ AYNI SIRADA SINAVA GİRMEDK ARTİSTLERLE. BUGUNLERDEN GECER. ALLAHH SİVİLDEDE GÖRÜŞMETYİ NASİP ETSIN HEPSIYLE.HEPSİNE TEKER TEKER KASININ USTUNDE NEDEN GOPZUN VAR DIYE SORMAK ISTIYROUM ACIKCASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: smhack

yarbayım hayırlı olsun. Kazasız belasız git gel inşallah

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Evet arkadaşlar, sonunda kuraları çektik ve bana Ağrı Eleşkirt çıktı.

Topçu Atğm Ateş Destek Subayı olarak Ağrı'ya gidiyorum

Saolasın hocam sana da hayırlı tezkereler şimdiden
  • quote:

ASKERE GELMEDEN ONCE ASTSUBAYLARLA ANLAŞAMIYCAM DİYE DUSUNUYODUM, ŞİMDİ İSE ASTEĞMENLERDEN NEFRET EDİYORUM. BİTARAFLARI KALKMIS ..........LARIN. SANKİ AYNI SIRADA SINAVA GİRMEDK ARTİSTLERLE. BUGUNLERDEN GECER. ALLAHH SİVİLDEDE GÖRÜŞMETYİ NASİP ETSIN HEPSIYLE.HEPSİNE TEKER TEKER KASININ USTUNDE NEDEN GOPZUN VAR DIYE SORMAK ISTIYROUM ACIKCASI

Hayırdır arkadaşım ben de Asteğmenim, tüm arkadaşlarımız erlere iyi davranırlar, sana bir şey mi yaptılar?
  • quote:

ASKERE GELMEDEN ONCE ASTSUBAYLARLA ANLAŞAMIYCAM DİYE DUSUNUYODUM, ŞİMDİ İSE ASTEĞMENLERDEN NEFRET EDİYORUM. BİTARAFLARI KALKMIS ..........LARIN. SANKİ AYNI SIRADA SINAVA GİRMEDK ARTİSTLERLE. BUGUNLERDEN GECER. ALLAHH SİVİLDEDE GÖRÜŞMETYİ NASİP ETSIN HEPSIYLE.HEPSİNE TEKER TEKER KASININ USTUNDE NEDEN GOPZUN VAR DIYE SORMAK ISTIYROUM ACIKCASI

sende 3 ay hayvan gibi eğitim alıp sen de asteğmen olaydın o zaman...komutanların hakkında düzgün konus=)
  • quote:

Kişilikle alakalı Kimisi bundan önce kendisine hiç sorumluluk verilmemiştir yada bu kadar hürmet gösterilmemiştir. Ben neymişim diye şaşırır. Bizdede vardı Kısa dönemlerden adam yüksek mühendis ama adam acemlik bitip tabura dağıtılınca koğuşta uzun dönem askerlere ismini söylemeden ilk söylediği şey " Şu an on başıyım ama ilerde Çavuş olcam ona göre ayağınızı denk alın süründürüm sizi" gibi bir dengesiz bi laf etmekti.

Her kısa dönem aynı olmadığı gibi her uzun dönemde aynı değildir.

• selam arkadalar bende ç.kale/gelibolu 18 mkz p. tugayı topçu taburuna kura çektim gidiyorum...adiyos polatlı...:)
  • slm tertipler, 80 küsür gündür askeriz, nerdeyse 20. çarşıma çıktım, çarşıda yedim askerliği be

gece silahlıkçısı oldum bide, benden kralı yok
  • Baba yatar,şafak atar.
  • nasıl gidiyor tertipler şafak 74 gün saymamak elde değil. bitse de gitsek. 329 kardeşlerimizi heyecanla bekliyorum. bol bol takvime bakıyorum önünüdeki aylara bakınca moral bulabilirsiniz. günlere bakmayın ama:D
  • 
Sayfa: önceki 951952953954955
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.